Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διεθνών και Σύγχρονων Γλωσσών στο Flensburg συνδυάζει οικονομικά των επιχειρήσεων και τη γλώσσα των επιχειρήσεων (είτε γερμανική ή δανική και η αγγλική) και θα πληροί τις προϋποθέσεις για διεθνή προσανατολισμό θέσεις εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς και σε δημόσιους οργανισμούς.

Διαπολιτισμικό περιβάλλον μελέτη σε Flensburg


Πτυχίο στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων και Σύγχρονων Γλωσσών έχει καθιερωθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Flensburg και σπούδασε στο Flensburg. Αυτό σημαίνει ότι έχει μια αξιοσημείωτη διεθνές προφίλ, τόσο όσον αφορά τα θέματα που διδάσκονται και από την άποψη του περιβάλλοντος μελέτης θα γίνει μέρος της. Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η σήμανση διεθνές προφίλ αντικατοπτρίζεται στο διπλό πτυχίο που θα λάβετε μετά την αποφοίτησή τους: ένας Δανός, καθώς και ένα γερμανικό πτυχίο.

Ευρύ φάσμα θεμάτων


Πτυχίο στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων και σύγχρονες γλώσσες στο Flensburg είναι το πρόγραμμα σπουδών για σας εάν θέλετε να συνδυάσετε τις σπουδές στη γλώσσα των επιχειρήσεων με σπουδές στην διοίκηση των επιχειρήσεων. Αντιμέτωπη με την αυξανόμενη πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παγκοσμιοποίηση, οι επιχειρήσεις θα απαιτούν όλο και περισσότερο τους υπαλλήλους τους, οι οποίοι θα πρέπει να εργαστούν πέρα ​​από τα εθνικά και γλωσσικά σύνορα.

Αυτή η ΒΑ θα είστε κατάλληλος για την ανάλυση, την αξιολόγηση και την επίλυση των καθηκόντων που συμμετέχουν στις διεθνείς δραστηριότητες των επιχειρήσεων, και θα πληρούν τις προϋποθέσεις για την εκτέλεση των καθηκόντων της επικοινωνίας και διαμεσολάβησης που προκύπτουν σε σχέση με αυτές τις δραστηριότητες. Θα λάβετε τις ικανότητες που χρειάζονται μέσω εκμάθηση ξένων γλωσσών, μέσω της γνώσης των κοινωνικών συνθηκών, καθώς και μέσω της γνώσης των κοινωνιολογικών και οικονομικών παραγόντων που επηρεάζουν τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε διάφορους πολιτισμό.

Δομή του προγράμματος


Ένας μέσος όρος 15-20 διαλέξεις θα προσφερθεί για κάθε εβδομάδα. Δραστηριότητες μελέτη θα αποτελείται από ένα μείγμα διαλέξεις, ασκήσεις, τις περιπτώσεις και τα έργα / σεμινάρια.

Σημειώστε ότι η προετοιμασία για διαλέξεις θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που δαπανούν για τις σπουδές σας. Σας συνιστούμε να συμμετάσχουν σε μια ομάδα μελέτης, δεδομένου ότι αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσουμε τι έχετε διαβάσει, την προετοιμασία σας για τον τρόπο που θα συνεργαστεί αργότερα με τους συναδέλφους σας σε κοινά έργα στο πλαίσιο των επιχειρήσεων.

Προυποθέσεις εισόδου


Λόγω της συνεργασίας με Universität Flensburg θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

Οι υποψήφιοι με ένα γερμανικό γυμνάσιο / εξετάσεων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή ισοδύναμο πρέπει να εφαρμόζονται στο Πανεπιστήμιο Flensburg για το πρόγραμμα σπουδών B.Sc.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Southern Denmark »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Δωρεάν για τους φοιτητές της ΕΕ / ΕΟΧ. Τιμή για τους φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ, ανά έτος: EUR 6200
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη