Read the Official Description

Θα θέλατε να σπουδάσετε σε ένα διεθνές περιβάλλον; Θα θέλατε να συνεργαστείτε με νέους ανθρώπους σε σχολεία σε όλο τον κόσμο; Αν ναι, η διδασκαλία στα διεθνή σχ Η Διεθνής Εκπαίδευση Δασκάλων για Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ITESS) σας προετοιμάζει για μια αξιόλογη δουλειά και για μια περιπετειώδη σταδιοδρομία στον ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο των διεθνών σχολείων.

 • Μοναδικό, τετραετές πρόγραμμα που στοχεύει ειδικά στη διεθνή εκπαίδευση.
 • Αναπτύξτε σε έναν καταρτισμένο και παγκόσμιο δάσκαλο, έτοιμο να εργαστεί σε διάφορα είδη διεθνών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Μεγάλες προοπτικές απασχόλησης σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα.
 • Διδακτική πρακτική στα διεθνή σχολεία στις Κάτω Χώρες, στην Ευρώπη και πέραν αυτής.
 • Ένα εξάμηνο (εξάμηνο) σπουδών σε πανεπιστήμιο εταίρο εκτός των Κάτω Χωρών.


Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2018 με τρία κύρια πεδία θεμάτων:

 • Μαθηματικά
 • Κοινωνικές Σπουδές: Ιστορία
 • Γερμανός

Στα επόμενα χρόνια, θα προστεθούν περισσότερα πεδία θεμάτων στο πρόγραμμα.


Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, θα είστε έτοιμοι για διδασκαλία σε διεθνή και δίγλωσσα δευτεροβάθμια σχολεία. Σε αυτή τη δημιουργική και ουσιαστική δουλειά, θα συνεργαστείτε με τους μαθητές στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 11 και 16 ετών.
Συνεργαζόμαστε με συναδέλφους σε ένα διεθνές και διαπολιτισμικό περιβάλλον. Πολλοί από τους μαθητές σας έχουν γονείς που εργάζονται σε μια χώρα για μερικά χρόνια, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε. Οι τάξεις σας περιλαμβάνουν συχνά τοπικούς εκπαιδευόμενους που θέλουν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους και να προετοιμαστούν για διεθνή τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Με τις νεωτερισμένες επαγγελματικές δεξιότητές σας, θα είστε σίγουροι καθηγητές σε κάθε είδους μαθητευόμενους. Με τη βοήθειά σας, θα αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και θα εξελιχθούν σε πρόθυμα, κοινωνικά και ισορροπημένα άτομα.

Εργασίες ανοικτές σε εσάς μετά την αποφοίτηση:
 • Δάσκαλος σε διεθνές γυμνάσιο.
 • Συντονιστής σχολικών προγραμμάτων ή έργων.
 • Σχολικός ηγέτης ή επικεφαλής του σχολείου.
 • (Καριέρα) σύμβουλος.
 • Ειδικός εκπαιδευτικός εκπαιδευτικός.
 • Δάσκαλος στη δίγλωσση εκπαίδευση.
Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε ολλανδικά προγράμματα εκπαίδευσης εκπαιδευτικών για να αποκτήσουν άδεια ολλανδικής εκπαίδευσης.


Ζώντας στο Γκρόνινγκεν

NHL Stenden θα προσφέρει στους διεθνείς σπουδαστές ITESS την ευκαιρία να νοικιάσουν καταλύματα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους στο Groningen.
Στείλτε ένα email στο itess@nhlstenden.com για περισσότερες πληροφορίες.
Δείτε επίσης www.athomeingroningen.com για γενικές πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση φοιτητών για διεθνείς και Ολλανδούς φοιτητές.

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις


Για να γίνετε δεκτοί σε ένα από τα προγράμματα Bachelor πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις εισδοχής. NHL Stenden University of Applied Sciences αναγνωρίζει τα ακόλουθα γενικά διεθνή προσόντα:

 • Δίπλωμα διεθνούς απολυτηρίου (IB) ή ευρωπαϊκού πτυχίου απολυτηρίου
 • Γυμνάσιο από αναγνωρισμένο ίδρυμα
 • Πέρασαν τέσσερα επίπεδα GCSE / GCE 'O' (τελική βαθμίδα Α, Β ή C) και δύο επίπεδα 'AS'. Αυτά τα έξι περάσματα πρέπει να είναι διαφορετικά.
 • Associate, Bachelor ή Master Degree

Επιπλέον, ορισμένα από τα προγράμματα σπουδών μας απαιτούν πρόσθετες απαιτήσεις εισόδου. Αυτά μπορούν να βρεθούν στον κατάλογο των επιτρεπόμενων διπλωμάτων. Εάν το δίπλωμά σας δεν αναφέρεται σε αυτόν τον κατάλογο, επικοινωνήστε με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εγγραφής.


21

Αν είστε ηλικίας 21 ετών και άνω και επιθυμείτε να εγγραφείτε, αλλά δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισδοχής, καλείτε να εγγραφείτε για την εξέταση εισόδου.

Για τη δοκιμή 21, πρέπει να πληρώσετε 80,00 € και αυτό θα υποβληθεί κατά την εγγραφή σας.

Απαιτήσεις γλώσσας


Όλοι οι αιτούντες που δεν είναι μέλη της ΕΕΑ υποχρεούνται να υποβάλουν με την αίτησή τους αγγλικό τεστ επάρκειας. Εξαιρέσεις γίνονται για φοιτητές, οι οποίοι είχαν την προπαρασκευαστική τους εκπαίδευση σε μια χώρα όπου η αγγλική είναι η επίσημη γλώσσα εργασίας και εκπαίδευσης. Οι γλωσσικές απαιτήσεις για τους σπουδαστές του EER είναι ίδιες με εκείνες των Ολλανδών φοιτητών. Αν το δίπλωμά σας αναφέρεται σε αυτή τη λίστα, δεν απαιτείται επιπλέον εξέταση αγγλικής γλώσσας.

NHL Stenden University of Applied Sciences δέχεται τρία είδη επίσημων γλωσσικών εξετάσεων: το IELTS, το TOEFL και το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης του Cambridge στα Αγγλικά.

 • Ακαδημαϊκό IELTS 6.0 (με ελάχιστο αριθμό 5.0 για κάθε δεξιότητα).
 • TOEFL 550 (με βάση το χαρτί), 213 (με βάση τον υπολογιστή) και 80 (με βάση το διαδίκτυο). Τα αρχικά αποτελέσματα των δοκιμών πρέπει να αποστέλλονται απευθείας από την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμής στο Stenden. Ο κωδικός του ιδρύματος TOEFL για το NHL Stenden είναι 9215.
 • Cambridge ESOL βαθμολογία FCE-C (169 ή υψηλότερη).

Παρακαλώ σημειώστε: Αν δεν έχετε το κατάλληλο επίπεδο, είναι δυνατό να εγγραφείτε στην Αγγλική Προπαρασκευαστική Γλώσσα.

Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας: Φεβρουάριος ή Σεπτέμβριος 2019

Διάρκεια: 4 χρόνια. Πλήρης απασχόληση

Δίδακτρα:

Σεπτέμβριος έναρξη: φοιτητές της ΕΕ = 2,083 ευρώ
Οι σπουδαστές εκτός ΕΕ = 7,975 ευρώ

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

Σεπτέμβριος έναρξη: Αιτούντες ΕΕ: ​​15 Αυγούστου
Αιτούντες εκτός της ΕΕ: ​​31 Μαΐου

Έναρξη Φεβρουαρίου: αιτούντες ΕΕ: ​​17 Ιανουαρίου
Αιτούντες εκτός ΕΕ: ​​1η Νοεμβρίου

Επισκόπηση μελέτης


Πρώτος χρόνος
Εξετάζετε τι σημαίνει να αναλάβετε το ρόλο ενός δασκάλου στη διεθνή εκπαίδευση. Γνωρίζετε τη δική σας πολιτισμική ταυτότητα και αποκτάτε διαπολιτισμικές δεξιότητες. Αντιμετωπίζετε τις κοινωνικές πτυχές της μάθησης και της διδασκαλίας σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο μέσα από τις σειρές μαθημάτων της δημοκρατικής ιθαγένειας και των εκπαιδευτικών σπουδών. Διευρύνετε και εμβαθύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στον κύριο τομέα. Εφαρμόζετε αυτό που μαθαίνετε σε πρακτικά καθήκοντα και κερδίζετε εμπειρία σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας εκπαιδευτικές δραστηριότητες στον τομέα σας. Σε αυτό το έτος, θα αποκτήσετε μια προηγμένη κατανόηση της αγγλικής γλώσσας (C1). Επιπλέον, θα ζήσετε τη ζωή σε ένα διεθνές σχολείο στην Διδακτική Πρακτική.

Δεύτερη χρονιά
Στο πρώτο εξάμηνο, προετοιμάζεστε για εννέα εβδομάδες Διδακτικής Πρακτικής. Θα διδάξετε το κύριο θέμα της επιλογής σας σε ένα διεθνές σχολείο στο εξωτερικό. Η θεωρία και η πρακτική της έρευνας είναι ένα άλλο σημείο εστίασης σε αυτό το έτος. Στο δεύτερο εξάμηνο, συνεργάζεστε με εισερχόμενους καθηγητές φοιτητών από πανεπιστήμια-εταίρους στον κύριο τομέα σπουδών σας.

Τρίτος χρόνος
Στο πρώτο εξάμηνο, προετοιμάζεστε για άλλες εννέα εβδομάδες Διδακτικής Πρακτικής. Αυτή τη φορά, θα δοθεί έμφαση στη διαφοροποίηση και την παιδαγωγική. Κάνετε πιο εξελιγμένες έρευνες για διδακτορικές σπουδές βασισμένες στην προσωπική και επαγγελματική άποψη σας για τη διδασκαλία του θέματος στη διεθνή εκπαίδευση. Στο δεύτερο εξάμηνο, έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό σε ένα πανεπιστήμιο-εταίρο, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση του προφίλ και της απασχολησιμότητάς σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διευρύνετε το πεδίο σας: ένας μαθητής των Μαθηματικών θα μπορούσε να προσθέσει την Επιστήμη για παράδειγμα, και ένας μαθητής της Ιστορίας θα μπορούσε να προσθέσει την Κοινωνική Γεωγραφία. Μπορείτε επίσης να εξειδικεύσετε στην ένταξη ή στην εκπαιδευτική ηγεσία, τα οποία είναι ειδικά προγράμματα που προσφέρονται στα πανεπιστήμια εταίρων.

Τέταρτη χρονία
Παρουσιάζετε όλες τις επαγγελματικές ικανότητες σε επίπεδο πτυχίου στην πρακτική διδασκαλίας και μέσω ενός τελικού χαρτοφυλακίου. Αναπτύσσετε τις ικανότητές σας στην αγγλική γλώσσα ακόμα περισσότερο (C2) και ολοκληρώνετε το κύριο πεδίο θεμάτων σας. Επιδεικνύετε τη διδακτική σας τεχνογνωσία σε μια τελική εργασία και σε ένα ελκυστικό εκπαιδευτικό γεγονός. Αποδεικνύετε την ακαδημαϊκή σας ικανότητα σε μια πτυχιακή εργασία σχετικά με τη διεθνή εκπαίδευση.

Ειδικεύσεις


Μπορείτε να επιλέξετε να εξειδικεύσετε σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα.

ITESS Μαθηματικά
Υπάρχει τεράστια ζήτηση για καθηγητές μαθηματικών στα διεθνή σχολεία. Είναι πολύ αναγκαία για να βοηθήσουν τους νέους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους για λογική επίλυση προβλημάτων. Με τις συνεχιζόμενες τεχνολογικές εξελίξεις, θα χρειαστούμε πολλούς επιστήμονες και μαθηματικούς στο μέλλον, και μπορείτε να είστε αυτός που θα τους βοηθήσει να τους εκπαιδεύσουν. Ως καθηγητής μαθηματικών σε ένα διεθνές σχολείο, θα χρησιμοποιείτε συχνά εργαλεία πολυμέσων για να φέρετε τον κόσμο των μαθηματικών στην τάξη σας. Το ITESS σας βοηθά να γίνετε ένας καλός μαθηματικός, ένας καλός δάσκαλος και μια πηγή έμπνευσης για τους μαθητές σας.

ITESS Ιστορικό
Όταν μελετάτε την Ιστορία στο ITESS, είστε στο δρόμο σας να ενημερώσετε τους νέους για την επιρροή της ιστορίας στον κόσμο γύρω τους. Γνωρίστε πολλά θέματα όπως η αρχαία ιστορία, η παγκόσμια ιστορία, ο πόλεμος και η ειρήνη και η ιστορική έρευνα και μέθοδοι. Θα ανακαλύψετε επίσης συνδέσεις με την κοινωνική γεωγραφία και άλλες κοινωνικές σπουδές. Οι διδακτικές της ιστορίας της διδασκαλίας θα καλυφθούν διεξοδικά. Η διδασκαλία σας θα ενισχύσει την κατανόηση του μαθητή σχετικά με το τι οδηγεί τις κοινωνίες, το παρελθόν και το παρόν. Θα τους επιτρέψει να σκεφτούν κριτικά τους δημιουργημένους ιστορικούς μύθους.

ITESS Γερμανικά
Πολλά διεθνή σχολεία χρειάζονται ειδικούς στη γερμανική γλώσσα. Για τους νέους που μεγαλώνουν σε ένα διεθνές περιβάλλον, είναι πλεονέκτημα να μιλάς διάφορες γλώσσες. Ως μελλοντικός δάσκαλος, θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση να καταστήσετε τους εκπαιδευόμενους σε όλο τον κόσμο ενήμερους για τη σημασία και την ελκυστικότητα της γερμανικής γλώσσας και του πολιτισμού. Θα ανακαλύψετε ελκυστικούς τρόπους να βοηθήσετε τους νέους να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες
Program taught in:
Αγγλικά

See 10 more programs offered by NHL Stenden University of Applied Sciences »

Last updated December 1, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,078 EUR
Φοιτητές της ΕΕ € 2,078. Εκτός φοιτητών της ΕΕ € 7.975
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application deadline for Non-EU: 31 May. Application deadline for EU: 15 August
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2022
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application deadline for Non-EU: 31 May. Application deadline for EU: 15 August

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Application deadline for Non-EU: 31 May. Application deadline for EU: 15 August
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 1, 2022
Άλλο