Προσφέρουμε ένα πλήρες διάρκειας 1 έτους (12 μήνες) πτυχίο διεθνή Διοίκηση σε φοιτητές που έχουν ήδη τουλάχιστον ένα πτυχίο πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Κατά προτίμηση, παραδεχόμαστε φοιτητές που έχουν σπουδάσει στον τομέα των Εμπορικών Επιστημών και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ωστόσο, καλωσορίζουμε έναν περιορισμένο αριθμό φοιτητών που έχουν σπουδάσει άλλα θέματα, π.χ. τεχνολογία ... Μετά από έρευνα και έγκριση της αίτησης από την επιτροπή μας, οι εν λόγω μαθητές μπορούν να γίνουν δεκτοί.

Τι είναι αυτό το πρόγραμμα;

Η Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα πρόγραμμα Bachelor μετά από Bachelor. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διάρκειας 12 μηνών πλήρους απασχόλησης, που πραγματοποιείται στην πανεπιστημιούπολη Kortrijk του Βελγίου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών, θα εργαστείτε κατά τη διάρκεια μιας πρακτικής άσκησης.

Το πρόγραμμα συνδυάζει επαγγελματικά μαθήματα με μια σε βάθος άποψη όλων των λειτουργικών τομέων της διαχείρισης, την ανάπτυξη ικανοτήτων σε διάφορα επιχειρηματικά περιβάλλοντα και την οικοδόμηση ομάδας για διεθνή συμβουλευτικά έργα. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαθήματα επιχειρηματικών γλωσσών: ολλανδικά ή αγγλικά. Το πρόγραμμα διδάσκεται με διαδραστικό τρόπο. Οι φοιτητές αναμένεται να συμμετάσχουν ενεργά σε συζητήσεις σε τάξεις, να αναλύσουν επιχειρηματικές υποθέσεις, να προετοιμάσουν επιχειρηματικές παρουσιάσεις, να υποβάλουν έκθεση με ομαδικά έγγραφα και να συμμετάσχουν σε ασκήσεις με τη βοήθεια υπολογιστών. Το πρόγραμμα αποτελείται από 11 ενότητες.

Ποιοι είναι οι στόχοι αυτού του προγράμματος;

Μετά την παρακολούθηση αυτού του προγράμματος:

  • Θα έχετε βαθιά γνώση των λειτουργιών διαχείρισης
  • Διαθέτετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται σε βασικές διευθυντικές ευθύνες: την ηγεσία, τη διαχείριση των ανθρώπων και τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό
  • Θα πρέπει να ενισχύσετε τις ιδιαίτερα συναφείς επιχειρηματικές δεξιότητες όπως η επιχειρηματικότητα, η επιμονή, τα κίνητρα, η συναισθηματική νοημοσύνη και η πρωτοβουλία
  • Θα έχετε αναπτύξει κοινωνικές δεξιότητες, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες επικοινωνίας και ικανότητα για ομαδική εργασία και ηγεσία
  • Είστε σε θέση να εξετάσετε παγκόσμια ζητήματα από μια διεθνή προοπτική
  • Θα έχετε δημιουργήσει τοπικές ικανότητες σε ένα διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον

Ποιες είναι οι απαιτήσεις εισδοχής;

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν πτυχίο που αντιπροσωπεύει 3 χρόνια πλήρους φοίτησης στο πανεπιστημιακό επίπεδο, με αποτέλεσμα πτυχίο πανεπιστημίου (πλήρους απασχόλησης, διδακτέας ύλης διάρκειας 3/4 ετών, εξαιρουμένων των προσανατολισμών ή των προπαρασκευαστικών ετών). Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση πριν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. Στην περίπτωση αυτή, η διαδικασία επιλογής θα γίνει με την προϋπόθεση ότι θα αποφοιτήσετε από τις τρέχουσες σπουδές σας πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Ευελιξία σε αγγλικό επίπεδο CEFR επίπεδο B2. Βαθμολογία IELTS 6,5. Τα αποτελέσματα TOEFL iBT 80; TOEIC βαθμολογία 650 - 800; Το επίπεδο Cambridge FCE 1scores, τόσο γραπτό όσο και προφορικό, απαιτείται.

Πληροφορίες μαθήματος

Η εγγραφή είναι ανοιχτή από τις 15 Νοεμβρίου 2017. Οι ημερομηνίες λήξης για την εγγραφή 2018-2019:

  • οι φοιτητές με Βελγικό δίπλωμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018. Ωστόσο, δεδομένου ότι αναγνωρίζουμε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό φοιτητών, οι αιτήσεις θα πρέπει κατά προτίμηση να υποβληθούν πριν από τις 7 Ιουλίου 2018.
  • για φοιτητές με ένα ευρωπαϊκό δίπλωμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 7 Ιουλίου 2018.
  • για σπουδαστές από τρίτες χώρες που είναι ήδη στο Βέλγιο με θεώρηση και έχουν πτυχίο από το εξωτερικό μπορούν να υποβάλουν αίτηση πριν από τις 31 Μαΐου 2018.
  • φοιτητές που προέρχονται από τρίτες χώρες οι οποίοι χρειάζονται θεώρηση, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί το συντομότερο δυνατό αλλά σίγουρα πριν από την ημερομηνία λήξης της 31ης Μαρτίου 2018.

Ημερομηνία έναρξης του προγράμματος: 17 Σεπτεμβρίου 2018. Ημερομηνία λήξης του προγράμματος: 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποVIVES University College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
- for students coming from non-EU countries who need a visa
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 7, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
- for students coming from non-EU countries who need a visa
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
- for students coming from non-EU countries who need a visa
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 7, 2019
Άλλη

VIVES | Mission Statement