Bachelor στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Με το Bachelor in International Hotel Management, έχετε την εξειδίκευση να διατηρείτε επιχειρησιακές θέσεις διαχείρισης στις διεθνείς ξενοδοχειακές και τουριστικές βιομηχανίες. Κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ετών σχολικής φοίτησης, οι φοιτητές Vatel:

 • να αποκτήσουν επαγγελματική, νομική, οικονομική και θεμελιώδη γλωσσική γνώση για τον τομέα τους ·
 • να μάθουν τις τεχνικές διαχείρισης και τις δεξιότητες που οδηγούν στην ομάδα.

Αυτοί οι μελλοντικοί διευθυντές στη διεθνή βιομηχανία φιλοξενίας αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες και επιχειρησιακές επαγγελματικές πραγματικότητες σε όλο το πρόγραμμα σπουδών:

 • Έχουν πραγματικούς πελάτες στα εστιατόρια του Vatel και στα ξενοδοχεία εφαρμογής.
 • Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων πρακτικής εφαρμογής τους, οι ηλικιωμένοι σπουδαστές διαχειρίζονται νεότερους: όλοι συνεργάζονται σε πραγματικές συνθήκες διαχείρισης.
 • Αυτά τελειοποιούν τις δεξιότητές τους στις πρακτικές τους πρακτικές.
 • Τα μαθήματά τους δίνονται από καθηγητές καθώς και από επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και του τουρισμού.126647_photo-1558959357-685f9c7ace7b.jpg Σύστημα διαχείρισης επισκέψεων Proxyclick / Unsplash

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

 • Η πρακτική του έτους 1 , η οποία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής ή χειμερινής τουριστικής περιόδου, είναι απαιτητική για τους φοιτητές που ανακαλύπτουν το επαγγελματικό τους περιβάλλον σε αυτή την πολυάσχολη περίοδο. Μαθαίνουν βασικά καθήκοντα στη ρεσεψιόν και στο εστιατόριο.
  Ο στόχος είναι, όπως οι μελλοντικοί διευθυντές, αφού θα ανέβουν στην ιεραρχική κλίμακα, θα είναι σε θέση να διαχειριστούν τις ομάδες πιο αποτελεσματικά, καθώς αυτοί οι ίδιοι έχουν κάνει και αυτά τα καθήκοντα.
 • Η πρακτική άσκηση του έτους 2 εξακολουθεί να έχει λειτουργική διάσταση, αλλά γίνεται, αν είναι δυνατόν, σε μια αγγλόφωνη χώρα, έτσι ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν τις γλωσσικές και διαπολιτισμικές τους ιδιότητες.

Διδακτέα ύλη

Έτος 1: Οι σπουδαστές εισάγονται στο μάρκετινγκ, στους ανθρώπινους πόρους, στη διοίκηση και στον επαγγελματικό πολιτισμό και γίνονται δεκτοί στην τροφοδοσία, τις μαγειρικές τεχνικές παραγωγής, τους περιορισμούς σε συμπόσια, τις απροσδόκητες εκδηλώσεις σε δεξιώσεις ή σεμινάρια ενώ παραμένουν στο σχολείο.

Έτος 2: Αν και συνεχίζει να ενισχύει τις θεωρητικές γνώσεις με την εισαγωγή μαθημάτων όπως το επιχειρηματικό δίκαιο και η οικονομία του τουρισμού, οι μαθητές αποκτούν σταδιακά διοικητική εμπειρία σε πραγματικές καταστάσεις. Διαχειρίζονται φοιτητές του 1ου έτους, ενώ διαχειρίζονται φοιτητές 3ου έτους. Κερδίζουν αυτοπεποίθηση, ενώ γνωρίζουν την ιεραρχία μιας επιχείρησης.

Έτος 3: Οι φοιτητές έχουν πλέον νομικές, οικονομικές και γλωσσικές ικανότητες και είναι έτοιμοι να διαχειριστούν ομάδες στο σχολείο. Η φετινή χρονιά στοχεύει στην ανάπτυξη αναλυτικών ικανοτήτων, χρησιμοποιώντας τον πλούτο της γνώσης που έχει αποκτηθεί, τις στρατηγικές σχεδιασμού και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Πρόγραμμα Marco Polo

Όσοι θέλουν να έχουν καριέρα στη φιλοξενία και στον τουριστικό κλάδο πρέπει να έχουν διεθνή και διαπολιτισμική προβολή. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, ο Vatel δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να περάσουν το 2ο έτος σε ένα διαφορετικό σχολείο Vatel, που βρίσκεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Παρουσιάζοντας σε περισσότερες από 30 χώρες σε τέσσερις ηπείρους, ο Όμιλος Vatel δίνει στους σπουδαστές του την ευκαιρία να αναπτύξουν τη διαπολιτισμική τους νοοτροπία κάνοντας το δεύτερο έτος σε ένα άλλο σχολείο Vatel, που μπορούν να επιλέξουν από όλες τις πανεπιστημιουπόλεις μας σε όλο τον κόσμο.

Με αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές μπορούν:

 • να ανακαλύψετε μια νέα χώρα
 • δοκιμάστε μια νέα κουλτούρα
 • μάθετε μια επιπλέον ξένη γλώσσα

ενώ συνεχίζουν τις μελέτες διαχείρισης ξενοδοχείων με το πρόγραμμα σπουδών μας. Τα σχολεία Vatel σε όλο τον κόσμο έχουν τα ίδια εκπαιδευτικά προγράμματα: οι φοιτητές συνεχίζουν έτσι τα μαθήματά τους στο εξωτερικό πριν επιστρέψουν στο σχολείο τους στο σπίτι τους για το τρίτο γερμανικό έτος.

Το έτος Marco Polo επικυρώνεται στη συνέχεια από το σχολείο υποδοχής των φοιτητών. Για να αυξήσουν την εμπειρία τους στη διεθνή βιομηχανία φιλοξενίας, ο Vatel συνιστά στους φοιτητές να παρατείνουν τη διαμονή τους με πρακτική άσκηση στις χώρες υποδοχής τους.

Ένα πρόγραμμα απονεμήθηκε η καλύτερη καινοτομία σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Marco Polo έχει χορηγηθεί από τους διεθνείς επαγγελματίες της φιλοξενίας, την καλύτερη καινοτομία σε ένα βραβείο εκπαιδευτικού προγράμματος στα Παγκόσμια Βραβεία Φιλοξενίας.

Μια αναγνώριση που εκφράζεται από εκείνους που προσλαμβάνουν Vatel interns και Vatel αποφοίτους σε όλο τον κόσμο.

123901_photo-1544986581-efac024faf62.jpg
Alev Takil / Unsplash

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Δίπλωμα Γυμνασίου ή Α ισοδύναμο Επίπεδο:
  • Στη Γαλλία: Απολυτήριο
  • Στο Βέλγιο: Πιστοποιητικό τέλους δευτεροβάθμιων σπουδών
  • Στην Ελβετία: Maturité
  • Σε άλλες χώρες: Το δίπλωμα γυμνασίου ή τα ισοδύναμα Α-επιπέδου
 • Για φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους στα Αγγλικά: Απαιτούμενο επίπεδο στα αγγλικά: TOEFL 550 (80 IBT) ή IELTS 5.5 (ακαδημαϊκή) συνοδευτική επιστολή στα αγγλικά.

Διαδικασία εισαγωγής

 1. Επικοινωνία
  Επικοινωνείτε με την Vatel Campus της επιλογής σας (σε ένα φόρουμ, μέσω διαδικτύου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.).
 2. Εφαρμογή
  Στέλνετε το συμπληρωμένο έντυπο αίτησης και όλα τα άλλα έγγραφα που ζητούνται πίσω στο σχολείο.
 3. Εκτίμηση
  Το σχολείο θα μελετήσει το φάκελό σας, και αν είστε παραδεκτοί, θα κληθείτε στην επόμενη εξέταση.
 4. Εισαγωγική εξέταση
  Παίρνετε τις εισαγωγικές εξετάσεις στο σχολείο που θέλετε να παρακολουθήσετε.
 5. Αποτελέσματα
  Θα λάβετε τα αποτελέσματά σας εντός λίγων ημερών.
 6. Επικύρωση
  Η αποδοχή σας θα επικυρωθεί μετά από συνέντευξη με τον διευθυντή του σχολείου στο οποίο επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Αμοιβές

Δίδακτρα για το Vatel Kigali, Ρουάντα

Εγγραφή 200 δολάρια ΗΠΑ
Εισαγωγή Bachelor 7.000 δολάρια ΗΠΑ / έτος
Σύνολο τελών Bachelor 21.000 δολάρια ΗΠΑ
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality indust ... περαιτέρω

Students of Vatel in Rwanda will graduate with a prestigious internationally recognized degree providing them with a wide array of exciting career opportunities in the international hospitality industry across Africa, Asia, America, and Europe. Vatel’s innovative approach equips them with the knowledge and skills to perform in high-level roles upon completion of their studies by providing practical training exercises and industrial placements throughout the duration of the three-year degree program. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη