Bachelor στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το διεθνές μάθημα Διοίκησης Επιχειρήσεων BA (Hons) του Lincoln στοχεύει να προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν μια σταθερή γείωση στις επιχειρηματικές διαδικασίες και τη μηχανική, τις δεξιότητες για να λειτουργούν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και μια βαθιά κατανόηση της διεθνούς αγοράς.

Οι δεξιότητες σε ένα φάσμα κλάδων απαιτούνται από τους σπουδαστές που επιθυμούν να κατανοήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ένα διεθνές πλαίσιο. Το προσωπικό στο Lincoln παρέχει ένα υποστηρικτικό και δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον, το οποίο στοχεύει να εμπλέξει και να εμπνεύσει τους μαθητές.

Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν μια σειρά θεμάτων, όπως επιχειρηματική ανάλυση, σύγχρονες γλώσσες, οικονομικά, επιχειρήσεις, ανθρώπινο δυναμικό, διαχείριση και μάρκετινγκ. Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του μαθήματος, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να προχωρήσουν σε μια καριέρα σε ένα επαγγελματικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Πώς μελετάτε

Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο είτε με ένα τρία ή τέσσερα χρόνια Pathway .

Το πρώτο έτος εισάγει τα θέματα του μάρκετινγκ, της οικονομίας και των διεθνών επιχειρήσεων, επιδιώκοντας παράλληλα την ανάπτυξη ανεξάρτητων δεξιοτήτων και κριτικής σκέψης. Το δεύτερο έτος παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να μελετήσουν πτυχές όπως η στρατηγική διαχείριση, η απασχολησιμότητα, οι μέθοδοι έρευνας και η διαχείριση των επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές έχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να περάσουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Οι προηγούμενοι φοιτητές έχουν περάσει τις σπουδές τους στη Βόρεια Αμερική, το Μεξικό, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρουμανία, τη Φινλανδία και την Κίνα. Οι σπουδαστές που επιλέγουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό πρέπει να πληρώσουν για τα έξοδα διαμονής τους, τα ταξίδια τους και τα γενικά έξοδα διαμονής τους.

Κατά το τελευταίο έτος, υπάρχει η δυνατότητα για τους μαθητές να επιλέξουν από μια σειρά ενοτήτων για να αντικατοπτρίζουν τα δικά τους συμφέροντα. Οι τομείς ειδίκευσης μπορούν να περιλαμβάνουν τις επιχειρήσεις και την αγορά της ΕΕ, τις επιχειρήσεις και το φυσικό περιβάλλον, σύγχρονες γλώσσες, ανθρώπινο δυναμικό, διαχείριση καταστροφών, οικονομική διαχείριση και παγκόσμια στρατηγική μάρκετινγκ.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μια ετήσια πρακτική άσκηση (Professional Practice) μετά το δεύτερο έτος. Η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί μια ετήσια πρακτική άσκηση μετά το δεύτερο έτος είναι ανοικτή σε όλους τους φοιτητές πλήρους φοίτησης σε αυτό το μάθημα. Οι φοιτητές που επιλέγουν να εργαστούν δεν πληρώνουν δίδακτρα για το συγκεκριμένο έτος, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν για τις δαπάνες ταξιδιού, διαμονής και γενικής διαμονής τους.

Μελέτη σύγχρονης γλώσσας

Από την αρχή του μαθήματος, υπάρχει η ευκαιρία να μάθετε τη σύγχρονη γλώσσα επιλέγοντας μια σειρά από προαιρετικές γλώσσες. Οι διαθέσιμες γλώσσες περιλαμβάνουν τη γαλλική, τη γερμανική, την ισπανική, την κινεζική κινεζική και την αγγλική γλώσσα. Οι σπουδαστές δεν χρειάζεται να έχουν μελετήσει τη γλώσσα προηγουμένως, δεδομένου ότι μπορούν να ξεκινήσουν την εκλεγμένη γλώσσα από την αρχή.

Πώς εκτιμάτε

Οι σπουδαστές αναμένεται να κινηθούν σε μια συνεχή διαδικασία από μια εξαρτημένη μάθηση σε μια κατάσταση ανεξαρτησίας. Στο τέλος του μαθήματος, οι φοιτητές αναμένεται να είναι πολύ πιο αυτόνομα και αντανακλαστικά άτομα εξοπλισμένα με ένα σύνολο δεξιοτήτων που μπορούν να τους επιτρέψουν να λειτουργήσουν με επιτυχία στην κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας.

Ανατροφοδότηση αξιολόγησης

Η πολιτική του University of Lincoln σχετικά με την αξιολόγηση της αξιολόγησης αποσκοπεί στο να διασφαλίσει ότι οι ακαδημαϊκοί θα επιστρέψουν έγκαιρα σε φοιτητές αξιολογήσεις - συνήθως εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά παραπάνω).

Μέθοδοι αξιολόγησης

Ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές αξιολογούνται σε αυτό το μάθημα μπορεί να διαφέρει για κάθε ενότητα. Παραδείγματα μεθόδων αξιολόγησης που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν τα μαθήματα, όπως γραπτές εργασίες, εκθέσεις ή διατριβές. πρακτικές εξετάσεις, όπως παρουσιάσεις, παραστάσεις ή παρατηρήσεις. και γραπτές εξετάσεις, όπως επίσημες εξετάσεις ή δοκιμασίες εντός τάξης. Η στάθμιση που δίνεται σε κάθε μέθοδο αξιολόγησης μπορεί να διαφέρει σε κάθε ακαδημαϊκό έτος. Το University of Lincoln στοχεύει να εξασφαλίσει ότι το προσωπικό θα επιστρέψει έγκαιρα τις αξιολογήσεις σε μαθήματα στους μαθητές.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Προηγμένα επίπεδα GCE: BCC
  • Διεθνές Απολυτήριο: Συνολικά 28 βαθμοί
  • BTEC Διευρυμένο Δίπλωμα: Διακρίσεις, Αξία, Αξία

Οι υποψήφιοι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις GCSEs στον βαθμό 4 (C) ή παραπάνω, οι οποίοι πρέπει να περιλαμβάνουν Αγγλικά και Μαθηματικά. Μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 2.

Οι σπουδαστές της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών, των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά, θα απαιτούν αγγλική γλώσσα IELTS 6.0 με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Το Πανεπιστήμιο αποδέχεται ένα ευρύ φάσμα προσόντων ως βάση για την είσοδο και θα εξετάσει τους υποψηφίους που έχουν ένα συνδυασμό προσόντων.

Θεωρούμε επίσης ότι οι υποψήφιοι έχουν εκτεταμένη και σχετική εργασιακή εμπειρία και θα δώσουν ιδιαίτερη ατομική μέριμνα σε όσους δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα εισόδου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη