Bachelor στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων

Artevelde University College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων

Artevelde University College

Ονειρεύεστε μια διεθνή καριέρα; Είστε πρόθυμοι να διευρύνετε τον ορίζοντα σας; Οι φιλοδοξίες σας φτάνουν πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας σας; Στη συνέχεια, το πτυχίο μας στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων θα είναι το φλιτζάνι τσάι σας. Το πλήρες τριετές πρόγραμμα Bachelor διδάσκεται στα αγγλικά .

Artevelde

Γιατί;

Διεθνής νοοτροπία

Ονειρεύεστε μια διεθνή σταδιοδρομία στο σπίτι ή στο εξωτερικό; Είστε πρόθυμοι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας; Οι φιλοδοξίες σας φτάνουν πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας σας; Η Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων θα είναι το φλιτζάνι τσάι σας! Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά σε μια διεθνή ομάδα σπουδαστών. Οι απόφοιτοι με διεθνή νοοτροπία και πλήρη γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι σε μεγάλη ζήτηση από τους εργοδότες αυτές τις μέρες.

Προγύμναση και καθοδήγηση μαθητών

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προγύμναση των μαθητών μας: το πρόγραμμα ξεκινά με μια σειρά μαθημάτων "Talent

Πρακτική προσανατολισμού

Ο προσανατολισμός της πρακτικής είναι η κύρια προτεραιότητά μας. Συζητάμε πολυάριθμες περιπτώσεις και οργανώνουμε εταιρικές επισκέψεις, πρακτικές και ταξίδια. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε στενά με πολλές διαφορετικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της πρακτικής εξάσκησης (± 65 εργάσιμες ημέρες). Το πρόγραμμα του πτυχιούχου αποτελείται από μια εργασία παροχής συμβουλών, την οποία οι μαθητές πρέπει να εκτελούν ομαδικά κατά τη διάρκεια τεσσάρων μηνών υπό την επίβλεψη ειδικών. Οι πρακτικές συνεδρίες που επικεντρώνονται στις διδακτικές δεξιότητες και συμπεριφορές πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες. Το πρόγραμμα μαθήματος είναι φιλικό προς τους φοιτητές και παρέχει στιγμές χωρίς μαθήματα για αυτοδιδασκαλία, ομαδική εργασία και πρακτική άσκηση.

Ελεγχος ποιότητας

Καθορίσαμε πρότυπα υψηλής ποιότητας για τους μαθητές μας, αλλά και για τους εαυτούς μας. Με την προσεκτική αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών και τη διαβούλευση με τους εργοδότες, διασφαλίζουμε ότι το πρόγραμμα σπουδών μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Αυτό δίνει στους αποφοίτους μας την καλύτερη ευκαιρία στην ασφάλεια εργασίας.

Διεθνείς τάξεις

Οι μαθητές σχεδόν φυσικά αποκτούν διαπολιτισμικές δεξιότητες επειδή εργάζονται μαζί σε μια διεθνή ομάδα μαθητών με πολύ διαφορετικό υπόβαθρο σε καθημερινή βάση. Artevelde

Για ποιόν?

  • Οι αλλοδαποί φοιτητές που επιθυμούν να εγγραφούν για μια σειρά μαθημάτων που διδάσκονται στα αγγλικά ή που επιθυμούν να σπουδάσουν ένα εξάμηνο, ένα ή περισσότερα χρόνια στο Artevelde University College για να αποκτήσουν πτυχίο.
  • Φλαμανδοί φοιτητές που θέλουν να βυθιστούν σε ένα συναρπαστικό, διεθνές περιβάλλον: παρακολουθείτε μαθήματα με διεθνείς φοιτητές, μαθαίνετε να δώσετε προσοχή στη διαπολιτισμική επικοινωνία και γνωρίζετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διοίκησης επιχειρήσεων.
  • Κάτοικοι του Βελγίου που κατέχουν πτυχίο (δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πτυχιούχος ή μεταπτυχιακός) από το εξωτερικό και που επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο Bachelor in International Business Management.

Διαδικασία αίτησης και εγγραφής

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το βαθμό και τις γλωσσικές σας απαιτήσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: http://www.arteveldeuniversitycollege.be/student-services/enrolment/degree-seeking-students/how-enrol/new-students-international-business .

Οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 αρχίζουν επίσημα την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018. Artevelde

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα εξαρτώνται από την κατάστασή σας: 1. Φλαμανδικοί σπουδαστές,

2. φοιτητές με πτυχίο ΕΟΧ και 3. σπουδαστές με δίπλωμα εκτός του ΕΟΧ

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες κόστος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 (Συνολική διάρκεια της μελέτης είναι τουλάχιστον 3 έτη. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα δίδακτρα σπουδών ή / και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.) Http: //www.arteveldeuniversitycollege.be/student-services/enrolment/regular-students/frequently-asked-questions#Tuition

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 12, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
922 EUR
φοιτητές εκτός ΕΟΧ 3575 EUR
Locations
Βέλγιο - Ghent, Flanders
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Βέλγιο - Ghent, Flanders
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

International Business Management