Απολαμβάνετε ένα συναρπαστικό, δυναμικό και διεθνές περιβάλλον; Μπορείτε να διατηρήσετε το κρύο σας ακόμα και υπό μεγάλη πίεση; Η συναισθηματική και εξυπνοτική στάση σας έρχεται φυσικά σε σας; Αν αυτό σας περιγράφει και μπορείτε επίσης να απολαύσετε συναντήσεις ανθρώπων από όλο τον κόσμο, θα διαπιστώσετε ότι το Διεθνές Πρόγραμμα Διαχείρισης Φιλοξενίας είναι ιδανικό για εσάς!


4 Λόγοι για τη μελέτη IHM στο Μπαλί

 • Εμπειρία
  Η εμπειρία αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού σχολείου διαχείρισης ξενοδοχείων.


 • 5-αστέρων ιδιοκτησία
  Πρακτική επαγγελματική εμπειρία μέχρι το επίπεδο διοίκησης στο ξενοδοχείο μάθησης Stenden στο Μπαλί (ιδιοκτησία 5 αστέρων).


 • Διάφορες ειδικότητες
  Διάφορες δυνατότητες εξειδίκευσης: Διαχείριση Εκδηλώσεων, Διαχείριση Κρουαζιέρας, Γαστρονομία, Τρόφιμα


 • Διαπιστευμένος
  Διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο αποτελεί οργανισμό αναφοράς για τη φιλοξενία.

57692_57625_experiencebeingpartofEuropeslargesthotelschool.JPG

Ευκαιρίες καριέρας

Ένα πτυχίο από το πρόγραμμα της Διεθνούς Διοίκησης Φιλοξενίας σας φέρνει στο γρήγορο δρόμο προς μια καριέρα στην παγκόσμια βιομηχανία φιλοξενίας. Μπορείτε να επιλέξετε από οποιονδήποτε αριθμό σταδιοδρομιών, που κυμαίνονται από θέση διαχείρισης σε ξενοδοχείο ή εστιατόριο, συνεδριακό κέντρο ή εταιρεία σχεδιασμού εκδηλώσεων σε οποιονδήποτε αριθμό ρόλων στις εταιρικές υπηρεσίες. Το πτυχίο σας θα ανοίξει μια σειρά ευκαιριών σταδιοδρομίας σε όλο τον κόσμο! Ως επαγγελματίας στον κλάδο της φιλοξενίας, θα απολαύσετε υψηλό επίπεδο ευθύνης σε μια δουλειά που δεν είναι ποτέ η ίδια από τη μια μέρα στην άλλη. Με τις επαγγελματικές σας γνώσεις και την επαγγελματική σας γνώση, η δουλειά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν ομαλά, ανεξάρτητα από το αν διαχειρίζεστε ένα ξενοδοχείο, διοργανώνετε συνέδρια ή ασχολείστε με μια επιχείρηση.

Οι καριέρες που σας αρέσουν μετά την αποφοίτησή τους περιλαμβάνουν:

 • Προιστάμενος Γραφείου συναλλαγής με το κοινό
 • Διαχειριστής Συνδιάσκεψης
 • Διαχειριστής εκδηλώσεων
 • Διευθυντής τροφίμων και ποτών
 • Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ
 • Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Ιδιοκτήτη της επιχείρησης
 • Σύμβουλος

Οι εταιρείες για πρακτική άσκηση και προοπτικές σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν:

Ξενοδοχεία και ξενώνες Alila, Ξενοδοχεία Hilton


Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Derby (Ηνωμένο Βασίλειο), το Stenden Universtiy of Applied Sciences προσφέρει δύο διεθνή προγράμματα Master, το Master in International Leisure

Και τα δύο Masters προσφέρονται στο Stenden University of Applied Sciences Leeuwarden της Ολλανδίας. Αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος για να διακρίνουν οι σπουδαστές στη φιλοξενία ή την τουριστική βιομηχανία!

57666_57621_workexperienceuptomanagementlevel.jpg

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Στην πανεπιστημιούπολη στο Μπαλί εκτελούμε τα ίδια προγράμματα σπουδών που διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Ολλανδίας Stenden, με αποτέλεσμα το διαπιστευμένο Ολλανδικό Πτυχίο Φοιτητικής Φροντίδας Ολλανδίας (Φορέας Διαπίστευσης Ολλανδίας Φλαμανίας) (εγγεγραμμένο στο Centraal Register Hoger Onderwijs (CROHO)) . Θα λάβετε ένα Bachelor of Business Administration κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Στο πλαίσιο του προγράμματος διπλού πτυχίου, θα λάβετε επίσης το βραβείο Sarjana Ekonomi, το οποίο απονέμεται από το πανεπιστήμιο συνεργατών μας, το STIE (Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Triatma Mulya) και είναι διαπιστευμένο μέσω του εθνικού συμβουλίου διαπίστευσης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το ban-pt. Σε όλα τα χρόνια θα βιώσετε ένα συνδυασμό θεωρητικής και πρακτικής μάθησης.

Το Διεθνές Πρόγραμμα Διαχείρισης Φιλοξενίας επικεντρώνεται στις δεξιότητες διαχείρισης, έτσι σε κάθε ενότητα θα μελετήσετε μαθήματα όπως Business English, Business Statistics, Ανάπτυξη σταδιοδρομίας, Επικοινωνία, Χρηματοοικονομική Λογιστική, Οικονομική Ανάλυση, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Νομική, Μάρκετινγκ, Σύγχρονη Ξένη Γλώσσα, Ψυχολογία της Διοίκησης

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά από καθηγητές από διάφορα μέρη του κόσμου. Ομοίως, οι μαθητές μας αντιπροσωπεύουν ένα μείγμα εθνικοτήτων, δημιουργώντας ένα πραγματικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον μελέτης.

57688_57622_paidinternshipina5-starhotel.jpg

Πρώτος χρόνος

Ένα ισχυρό θεμέλιο Στο πρώτο σας έτος, θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της βιομηχανίας. Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες ή οι πελάτες σας είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που έλαβαν όταν πάνε σπίτι τους; Μπορείτε να μελετήσετε τα καλύτερα σημεία της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού, του μάρκετινγκ και της οικονομικής διαχείρισης. Εκτός από το να ασχολείστε με τη θεωρία, θα περάσετε επίσης δέκα εβδομάδες αποκτώντας πρακτική εργασιακή εμπειρία στα 5 αστέρων ξενοδοχεία Alila Hotels

Δεύτερη χρονιά

Γίνετε επιβλέπων

Θα μάθετε τι τρέχει ένα ξενοδοχείο σε καθημερινή βάση: μια διαδικασία γνωστή ως επιχειρησιακή διαχείριση. Θα μάθετε για τις επιχειρηματικές διαδικασίες, το μάρκετινγκ, τον προϋπολογισμό, τη διαχείριση του προσωπικού, τις προμήθειες, την εφοδιαστική, τις διαπραγματεύσεις και τη διασφάλιση της ποιότητας. Ως μέρος μιας ενότητας, εσείς και ένας συμμαθητής θα εκτελέσετε ακόμη και το εικονικό σας ξενοδοχείο, και ως προς την εργασιακή εμπειρία, θα είστε σε εποπτικό επίπεδο στο 5 αστέρων μας Learning Hotel. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα είτε να πάρετε το Mandarin είτε το ισπανικό ως δεύτερη γλώσσα.

Τρίτος χρόνος

Γίνετε διαχειριστής.

Θα παρακολουθήσετε μαθήματα στρατηγικής διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής ανάλυσης, της μεγιστοποίησης των εσόδων, της ανάλυσης της αγοράς και της σύνταξης επιχειρηματικού σχεδίου. Επιπλέον, θα αναλάβετε μια ερευνητική εργασία για την προετοιμασία του έργου σας για το τελευταίο έτος. Ως φοιτητής εργασιακής εμπειρίας, θα εκτεθείτε σε πρακτική άσκηση σε επίπεδο διοίκησης στο Stenden Hotel. Μπορείτε να εξειδικεύσετε σε αυτό το στάδιο του προγράμματος λαμβάνοντας δύο μαθήματα *. Θα περάσετε ολόκληρο το έτος στην κεντρική πανεπιστημιούπολη μας στις Κάτω Χώρες.

Τέταρτη χρονία

Ξεκινήστε την επαγγελματική σας καριέρα

Στο τέταρτο έτος. θα λάβετε ένα έργο τελευταίου έτους. Κατά τη διάρκεια μιας πρακτικής άσκησης διαχείρισης, θα διερευνήσετε μια εταιρεία στην Ινδονησία ή σε άλλη χώρα της επιλογής σας, όπως οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η Αφρική ή η Αυστραλασία. Η πρακτική άσκηση μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε: ένα ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, ένα κρουαζιερόπλοιο, μια εταιρεία εκδηλώσεων, μια τράπεζα ή μια ασφαλιστική εταιρεία σε περισσότερες από 30 χώρες. Κατά τη διάρκεια των 10 μηνών πρακτικής άσκησης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την εταιρεία και πολλοί φοιτητές διαπιστώνουν ότι έχουν μια δουλειά ευθυγραμμισμένη με την πρακτική τους επιχείρηση μόλις ολοκληρώσουν τις σπουδές τους!

57691_57624_studyinbali.JPG

Πρακτικές πληροφορίες

Πιστοποιημένος διπλός βαθμός

 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Η Sarjana Ekonomi (SE)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποTriatma Mulya Stenden »

Τελευταία ενημέρωση December 18, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
28,600 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 25, 2019
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 1, 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιαν. 25, 2020
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 25, 2019
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 1, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιαν. 25, 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλη