Bachelor στην Branding και Μάρκετινγκ

VIA University College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στην Branding και Μάρκετινγκ

VIA University College

Bachelor στην Branding και Μάρκετινγκ

Το πρόγραμμα Bachelor στη Διοίκηση Branding και Μάρκετινγκ στο πλαίσιο της μόδας και έπιπλα είναι μια 3½ ετών πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα διδάσκονται στα αγγλικά δομημένη ως ένα βαθμό και AP πτυχίο top-up.

Θα μάθετε για τη μεταβαλλόμενη φύση της αγοράς, και πώς να δώσει μια εντελώς εμπορική διάσταση και να διασφαλίσει ότι η ομάδα-στόχος δεν μπορεί να αποφύγει άκουσε γι 'αυτό. Μπορείτε να μάθουν να χρησιμοποιούν διαφορετικά κανάλια μάρκετινγκ - από ιστοσελίδες σε υπαίθρια διαφημιστικά σποτ - και πώς τα αντίστοιχα κανάλια βοηθήσει η μάρκα επιτευχθεί η σωστή θέση στην αγορά.

Η διδασκαλία περιλαμβάνει ένα συνδυασμό των περιπτώσεων και αλήθεια-να-ζωή θέματα που σχετίζονται με μόδας και lifestyle εταιρείες.

Θα αποκτήσει επίσης αρμοδιότητες, προκειμένου να εποπτεύουν και να αναπτύξει τα εμπορικά σήματα κατά τρόπο ανεξάρτητο. Εργασία έξω προτεινόμενες λύσεις και την εφαρμογή τους στην πράξη, τόσο οπτικά όσο και επικοινωνιακά, θα είναι επίσης ένα από τα σημαντικότερα προσόντα σας. Θα είστε σε θέση να καθορίσει τη σωστή θέση για το σήμα και να το δείτε ότι νέες έννοιες συμβαδίζουν με τις αξίες της μάρκας.

Τα κοινά έργα του προγράμματος μαθημάτων ενισχυθούν οι ικανότητες σας σχετικά με διεπιστημονική συνεργασίες, και η υποχρεωτική περίοδος μαθητείας θα σας παρέχει την ευκαιρία να επεκτείνει το δίκτυο και το βιογραφικό σας.

Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο Campus Herning.

Περιεχόμενο και Δομή

Το πρόγραμμα είναι οργανωμένο έτσι ώστε να μπορείτε πρώτα να συμμετέχει σε κοινά προγράμματα για όλους τους μαθητές Πτυχίο και στη συνέχεια να θέσει μια βαθιά έμφαση στην ειδικότητα σας επιλέξει. Το πεδίο εφαρμογής των κοινών σχεδίων είναι να σας δώσει μια πλήρη εικόνα σε άλλους τομείς της βιομηχανίας σχεδιασμού, και να σας βοηθήσουν να αναπτύξει την ικανότητά σας να συνεργαστούν.

Επιλογής και γενικά θέματα της ειδικότητας θα πρέπει να ενισχύσουν τα προσόντα σας εντός της περιοχής του Branding και Μάρκετινγκ. Ο στόχος είναι να σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις προσωπικές σας εικόνα. Μέσα από τα μαθήματα επιλογής που προσφέρουμε υποχρεωτικά εκπαιδευτικά ταξίδια και την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στο θέμα που έχετε επιλέξει.

Η περίοδος πρακτικής άσκησης στο 3ο και 6ο εξάμηνο είναι ένα υποχρεωτικό μέρος του προγράμματος, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στην πράξη.

Κάθε εξάμηνο θα ολοκληρωθεί με προφορικές ή γραπτές εξετάσεις και να ολοκληρώσετε το βαθμό σας με μια ανάθεση bachelor.

Ευκαιρίες Καριέρας

Με πτυχίο που χαρακτηρίζει Branding και Μάρκετινγκ, έχετε τις ικανότητες να εργαστεί με το branding και την εμπορία στον τομέα της μόδας και του lifestyle.

Ξέρετε πώς να επεξεργάζεται λύσεις και να τις εφαρμόσουν στην πράξη, τόσο οπτικά όσο και επικοινωνιακά.

Η δουλειά σας είναι να βρείτε τη σωστή θέση στην αγορά για την μάρκα και να δείτε για να το ότι οι νέες έννοιες συμβαδίζουν με τις αξίες της μάρκας. Είναι η εργασία σας για να διασφαλιστεί ότι η μάρκα έχει μια εμπορική διάσταση. Η δουλειά σας είναι, επίσης, η χρήση διαφόρων διαύλων εμπορίας - από ιστοσελίδες σε υπαίθρια διαφημιστικά σποτ - και πώς τα αντίστοιχα κανάλια βοηθήσει τη μάρκα να επιτευχθεί η σωστή θέση στην αγορά.

Η θεωρητική γνώση που έχετε αποκτήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα είναι πλεονέκτημα όταν πρόκειται για τη διαχείριση έργων σε ένα branding και το τμήμα μάρκετινγκ.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

VIA University College του θα δέχεται αιτήσεις από τους ξένους φοιτητές που έχουν ένα:

  • Γενική ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση
  • Διεθνές ή ευρωπαϊκό απολυτήριο
  • Γυμνάσιο στις ΗΠΑ / Καναδά + τουλάχιστον ενός έτους σε πανεπιστήμιο / κολέγιο
  • Τουλάχιστον δύο χρόνια από σχετικές μελέτες από πανεπιστήμια στην Αφρική, την Ινδία, το Πακιστάν και χώρες με παρόμοιο εκπαιδευτικό σύστημα
  • Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το πρώτο έτος του πτυχίου μπορεί επίσης να εφαρμοστεί, αλλά θα χρειαστεί ατομική αξιολόγηση, ανάλογα με τη χώρα προέλευσης.

Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να έχουν αποκτήσει τα μαθηματικά / οικονομία αντιστοιχεί σε ένα επίπεδο της Δανίας C - Αγγλικά και αντιστοιχεί σε ένα επίπεδο της Δανίας B. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια εργασία εισαγωγής. Η εκχώρηση εισδοχής για τους ξένους φοιτητές μπορούν να μεταφορτωθούν από την ιστοσελίδα μας από την 1η Φεβρουαρίου.

Προθεσμία και περαιτέρω λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στην αποστολή.

Διάρκεια και Τιμή

  • Ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος του 2016
  • Διάρκεια: 3,5 χρόνια
  • Τιμή: 52.500 ευρώ (Ισχύει στην πλήρη σε πολίτες εκτός ΕΕ)
  • Campus / Τόπος: Herning
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
52,500 EUR
Δίδακτρα ισχύει για τους μη κοινοτικούς πολίτες
Locations
Δανία - Herning
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 February - 15 March
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Δανία - Herning
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
1 February - 15 March
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών