Read the Official Description

Bachelor στην αυτοκινητοβιομηχανία

Είστε παθιασμένοι με την αυτοκινητοβιομηχανία; Λατρεύετε τις προκλήσεις; Θέλετε να συμμετέχετε στη μετάβαση σε καθαρά, αποτελεσματικά και ευφυή οχήματα; Η αυτοκινητοβιομηχανία στο HAN σας δίνει όλα τα πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανικού κόσμου καθώς και μια σταθερή βάση στο μάρκετινγκ, τη διαχείριση και την οικονομία των επιχειρήσεων. Οι δεξιότητές σας θα είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Τοποθεσία: Arnhem
Διάρκεια: 4 χρόνια
Βαθμός: Bachelor of Science
Μάθημα: έναρξη Σεπτεμβρίου

Οι μηχανικοί της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι ευέλικτοι επαγγελματίες με συγκεκριμένες τεχνικές δεξιότητες σχετικές με το εμπόριο αυτοκινήτων. Συμμετέχουν στο σχεδιασμό, τη δοκιμή, τη διαχείριση, την παραγωγή και τη συντήρηση οχημάτων. Οι μηχανικοί της αυτοκινητοβιομηχανίας λαμβάνουν συνεχώς αποφάσεις βάσει του συνδυασμού τεχνολογίας, εμπορίου και επιχειρηματικών θεμάτων. Αυτό το ξεχωρίζει από τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και από τον μηχανολόγο, δεδομένου ότι έχουν ευρεία γνώση του προϊόντος (το όχημα) και αποτελούν τον πείρο σύνδεσης μεταξύ ενός ευρέος φάσματος κλάδων.

Θεωρία και πράξη

Στο HAN University of Applied Sciences, η θεωρία και η πρακτική είναι στενά συνδεδεμένες. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος αυτοκινητοβιομηχανίας, είστε διαρκώς προκλημένοι να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη. Για παράδειγμα, όταν εξετάζετε πρακτικά ερωτήματα όπως: Τι είδους μηχανή θα χρησιμοποιούσατε για ένα kart - ηλεκτρικό, καύσιμο ή υβρίδιο; Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος εργάζεστε σε ομάδες 6-8 μαθητών σε πρακτικές εργασίες και σε έργα που επικεντρώνονται σε μελλοντικές έννοιες κινητικότητας. Ένα τέτοιο έργο είναι η πολυεπιστημονική ομάδα HAN Formula Student Team, όπου χτίζετε ένα φορτηγό αγώνα και χρησιμοποιείτε αυτό για να ανταγωνιστείτε ομάδες από όλο τον κόσμο. Ο μαραθώνιος HAN Eco είναι ένα άλλο έργο όπου εργάζεστε σε μια ομάδα μαθητών. Ο στόχος εδώ είναι να αναπτυχθεί το πιο ενεργειακά αποδοτικό όχημα.

Έρευνα

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση και η εφαρμοσμένη έρευνα διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην πρόσφατη αναδιοργάνωση του ολλανδικού τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το ινστιτούτο αυτοκινητοβιομηχανίας του HAN συνέχισε να συμβαδίζει με αυτές τις αλλαγές ενσωματώνοντας την έρευνα στην εκπαίδευσή του. Οι σπουδαστές, οι διδάσκοντες και οι ερευνητές διεξάγουν εφαρμοσμένη έρευνα σε θέματα όπως η έξυπνη κινητικότητα, η ηλεκτροκίνηση του κινητήρα και η προηγμένη υποστήριξη του οδηγού. Τα αποτελέσματα επανέρχονται στην εκπαίδευση και στον επαγγελματικό τομέα. Με αυτό τον τρόπο θα είστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εργαστηριακές εγκαταστάσεις

Το HAN Automotive Institute διαθέτει μοντέρνα, άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια. Εδώ εργάζεστε στην ανάπτυξη, δοκιμή και βελτίωση όλων των ειδών οχημάτων. Για παράδειγμα στο εργαστήριο υδρογόνου, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε εξοπλισμό που επιτρέπει στα οχήματα να τρέχουν με υδρογόνο. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ερευνητικό εργαστήριο με τα πολλά περιβάλλοντα δοκιμής του. Σχεδόν όλα αυτά είναι εξοπλισμένα με αυτοματοποιημένο εξοπλισμό απόκτησης δεδομένων βασισμένο στην LabVIEW, μια γραφική γλώσσα προγραμματισμού. Ως φοιτητής της αυτοκινητοβιομηχανίας στο HAN, έχετε τις εγκαταστάσεις που χρειάζεστε για να δοκιμάσετε και να αναπτύξετε καινοτόμες λύσεις κινητικότητας του μέλλοντος.

1ο και 2ο έτος

Τα πρώτα δύο χρόνια του μαθήματος σας δίνουν μια σταθερή βάση σε όλους τους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με αυτόν τον τρόπο θα ανακαλύψετε πού βρίσκονται τα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε επιλογές σχετικά με την εξειδίκευση αργότερα στο μάθημα. Εκτός από τα θέματα της αυτοκινητοβιομηχανίας και των τεχνικών, μπορείτε επίσης να μάθετε τα πλεονεκτήματα της διαχείρισης, της επικοινωνίας και της εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτά τα θέματα προσεγγίζονται πάντα στο πλαίσιο των έργων, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως τις γνώσεις σας στην πράξη.

Μαθήματα 1ου έτους

 • Εισαγωγή στην αυτοκινητοβιομηχανία
 • μαθηματικά
 • Μηχανική
 • Vehicle Dynamics
 • Τεχνολογία κινητήρα
 • Ηλεκτρονικά και ενσωματωμένα συστήματα
 • Ενσωματωμένη διάγνωση
 • Εμπόριο και Μάρκετινγκ
 • Δεξιότητες επικοινωνίας

Μαθήματα 2ου έτους

 • Συστήματα Ελέγχου Μηχανικών
 • Ηλεκτρικά Συστήματα
 • Μηχανική
 • Δυναμική
 • αντοχή των υλικών
 • παραγωγή
 • Επικοινωνία και Μάρκετινγκ

3ο έτος

Στο 3ο έτος που εργάζεστε σε μια διεθνώς προσανατολισμένη εταιρεία, κατά προτίμηση εκτός Ολλανδίας. Αυτό σας εκθέτει σε νέες πληροφορίες και πρακτικές εργασίας στον τομέα σπουδών σας. Πριν ξεκινήσετε, προπονηθείτε σε όλες τις πτυχές της τοποθέτησης στο χώρο εργασίας κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος προετοιμασίας. Φυσικά είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τη δική σας τοποθέτηση εργασίας. Θα μπορούσατε να πάτε σε έναν από τους συνεργάτες μας στην Ολλανδία, για παράδειγμα DAF ή VDL. Ή τι γίνεται με τη διάδοση των φτερών σας και τη μετάβαση στο εξωτερικό, σε μια εταιρεία όπως η BMW ή οι Δελφοί; Στο HAN σας ενθαρρύνουμε να επιλέξετε τη σωστή διαδρομή για εσάς.

Μαθήματα 3ου έτους

 • Πρακτική Άσκηση
 • Εξειδίκευση

4ο έτος

Το τέταρτο και τελευταίο έτος των σπουδών σας αρχίζει με ένα μικρό πρόγραμμα για ένα εξάμηνο. Αυτό σας επιτρέπει να εμβαθύνετε ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας σε μια συγκεκριμένη πτυχή της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αν προτιμάτε να μείνετε στην Ολλανδία, θα μπορούσατε να ακολουθήσετε έναν από τους εξαιρετικούς ανήλικους που προσφέρει το HAN Automotive Institute: ελαφρύ βάρος, αυτοκινητοβιομηχανία, κινητήρες εσωτερικής καύσης ή ευφυή οχήματα. Μια άλλη επιλογή είναι να ακολουθήσετε έναν ανήλικο σε άλλο πανεπιστήμιο στις Κάτω Χώρες ή στο εξωτερικό ή να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα γεφύρωσης για να προετοιμαστείτε για ένα μάστερ.

 • Ανήλικος
 • Απονομή Μεταπτυχιακών Σπουδών

Στο τέλος της πορείας σας, ήρθε η ώρα για το πιο δύσκολο βήμα σας μέχρι τώρα: την ανάθεση αποφοίτησης. Αυτή είναι η τελική αξιολόγηση όλων των γνώσεων και δεξιοτήτων που έχετε αποκτήσει. Πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε αποκτήσει τις ικανότητες που απαιτούνται από έναν μηχανικό αυτοκινήτων σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ανεξάρτητα μια εργασία και να παρουσιάσετε τα ευρήματά σας και τις λύσεις σας σε μια έκθεση αποφοίτησης. Μπορείτε να κάνετε την αποστολή σας σε μια διεθνή εταιρεία αυτοκινήτων της επιλογής σας, όπως Volvo, DAF ή Aston Martin.

Διεθνής ρύθμιση

Το μάθημα αυτοκινητοβιομηχανίας έχει μια ισχυρή διεθνή εστίαση. Σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του ανηλίκου σας ή να εργαστείτε σε μια επιχείρηση εκτός των Κάτω Χωρών κατά τη διάρκεια της εργασίας σας ή της αποφοίτησής σας. Εκτός αυτού, έχετε επίσης την εμπειρία μιας πραγματικά διεθνούς αίθουσας διδασκαλίας, με φοιτητές από περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες. Ενώ εργάζεστε μαζί σε έργα, μπορείτε να αναλάβετε τις διαφορετικές πολιτισμικές συνήθειες και ιδέες των συμμαθητών σας. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνετε πώς να συνεργάζεστε αποτελεσματικά με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και περιβάλλοντα. Βασική δεξιότητα για μια επιτυχημένη καριέρα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Επαγγελματικές προοπτικές

Ως μηχανικός αυτοκινήτων μπορείτε να εργαστείτε για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, ιδρυμάτων και οργανισμών. Θα μπορούσατε να δραστηριοποιείτε στην έρευνα και ανάπτυξη, την κατασκευή ή την πώληση προϊόντων που σχετίζονται με αυτοκίνητα ή μεταφορές. Το μάθημα διοργανώνει μια ετήσια μέρα σταδιοδρομίας, όπου υπάρχουν περισσότερες από 40 εταιρείες για να παρέχουν πληροφορίες για τοποθετήσεις εργασίας, προγράμματα αποφοίτησης και θέσεις εργασίας. Οι απόφοιτοι μας δουλεύουν ως εξής:

 • Μηχανικός Ανάπτυξης Οχημάτων
 • Μηχανικός ανάπτυξης μηχανών
 • Μηχανικός δοκιμών οχημάτων
 • Μηχανικός δοκιμών κινητήρων

Δάσκαλοι;

Αν σας αρέσει να σπουδάζετε και θέλετε να εξειδικεύσετε ακόμα περισσότερο, μπορείτε πάντα να συνεχίσετε με ένα μεταπτυχιακό. Υπάρχουν πολυάριθμα μεταπτυχιακά προγράμματα στις Κάτω Χώρες και στο εξωτερικό, τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν μόλις αποφοιτήσετε. Με ένα πτυχίο στην αυτοκινητοβιομηχανία από το HAN, θα είναι μια ομαλή μετάβαση σε ένα από αυτά τα προγράμματα HAN Masters:

 • Μεταπτυχιακό στη Αυτοκινητοβιομηχανία
 • Μεταπτυχιακό στη Μηχανική Συστημάτων Ελέγχου

Φόρτιση μελέτης ανά εβδομάδα

 • Ώρες Επικοινωνίας: 20
 • Ατομικές ώρες σπουδών: 20

Θεωρία διαίρεσης, πρακτική και καθοδήγηση σπουδών

 • Θεωρία: 45%
 • Πρακτική: 45%
 • Προπόνηση μελετών: 10%
Program taught in:
Αγγλικά

See 6 more programs offered by HAN University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,060 EUR
Φοιτητής ΕΕ / ΕΟΧ: 2.006 ευρώ. φοιτητής εκτός ΕΕ: ​​€ 8.465
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU candidates must apply before 1 June
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU candidates must apply before 1 June

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Non-EU candidates must apply before 1 June
Ημερομηνία λήξης
Άλλο