Το μάθημα φωτογραφίας με ειδικότητα στη φωτογραφία μόδας έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μια επαγγελματική φιγούρα που έχει βαθιές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της μόδας: ένας συγγραφέας και ένας καλλιτέχνης, ο οποίος έχει δημιουργικές και σχεδιαστικές δεξιότητες, μαζί με αισθητική ευαισθησία που στοχεύει στη μόδα, Χρησιμοποιήστε την φωτογραφική εικόνα ως κανάλι οπτικής επικοινωνίας. Ο επαγγελματίας φωτογράφος της μόδας συνδυάζει τις τεχνικές ικανότητες με τις δημιουργικές και αισθητικές, δίνοντας προσοχή στην αντίληψη και την επικοινωνία των τρόπων ζωής που σχετίζονται με τη μόδα.

Επαγγελματική καταστήματα: Στο τέλος του εκπαιδευτικού μονοπατιού, ο φοιτητής μπορεί να δραστηριοποιηθεί στους τομείς εργασίας του περιβάλλοντος μόδας: εκδόσεις, εμείς, τηλεόραση, φωτογράφηση, μετα-παραγωγή, ελεύθερος επαγγελματίας, εργασία ως φωτογράφος, ειδικός στην εκτύπωση φωτογραφίας μόδας, Αγοραστής, διαχειριστής Studio, πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους (ακόμη και αρχάριους) λόγω του πάθους τους για τη Φωτογραφία και τη Μόδα, θέλουν να αναλάβουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία και μια πορεία ανάπτυξης στον κλάδο.

Εξοπλισμός και Εκπαιδευτικό Υλικό

Το εκπαιδευτικό υλικό που αποτελείται από φυλλάδια και ψηφιακό υλικό παρέχεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές. Επιπλέον, η Σχολή θα προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν δωρεάν τις επαγγελματικές μηχανές και όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εξωτερική λήψη. Τέλος πάντων, ο φοιτητής θα πρέπει να είναι κάτοχος ενός φορητού υπολογιστή με πακέτο Adobe (Photoshop, Illustrator, Indesign) και να αποκτήσει μια επαγγελματική κάμερα εντός του πρώτου μήνα.

Σχέδιο μελέτης μαθήματος σχεδίου μόδας

Το μάθημα καλύπτει όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο της μόδας και της φωτογραφίας, ξεκινώντας από τα βασικά: από τη χρήση του εξοπλισμού και της επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής μέχρι τη μελέτη του φωτός και του φλας, περνώντας από την ανάλυση και τη μελέτη σπουδαίων συγγραφέων Τη Μόδα Φωτογραφία και τη Μόδα, καθώς και την ανάλυση του Συστήματος Μόδας. Εκτός από τις θεωρητικές τάξεις θα υπάρχουν πολλές πρακτικές δραστηριότητες στο στούντιο και στο εξωτερικό, για να επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν εμπειρία "fieldwork", να παίρνουν πολλές φωτογραφίες, να ποικίλουν μεταξύ των πολλών θεματικών περιοχών (Εκδόσεις, Conceptual, Marketing, Photoshoot, Man , Γυναίκα, Ομορφιά, Beachwear και Εσώρουχα, Αξεσουάρ και Life Sill, Web και Κοινωνική Επικοινωνία κλπ.). Ο φοιτητής θα εργαστεί με φωτογράφους και επαγγελματίες του τομέα και θα μάθει να συσχετίζεται με την ομάδα o οι επαγγελματίες που συνεργάζονται μαζί του: από τον στιλίστα μέχρι τον καλλιτέχνη μακιγιάζ, τον στιλίστα μαλλιών, τα μοντέλα και τα πρακτορεία, τον στιλίστα κλπ. Εξέτασε και επέλεξε προσεκτικά τις βολές που πραγματοποίησε, ο μαθητής θα ξεκινήσει να υλοποιεί τα έργα του και το δικό του χαρτοφυλάκιο: με την υποστήριξη του λογισμικού επεξεργασίας γραφικών και φωτογραφιών μπορεί να ασχοληθεί με τη μεταπαραγωγική δραστηριότητα για την τελική παρουσίαση του έργου. Στο τέλος του μαθήματος, ο φοιτητής θα πρέπει να κάνει τελική εξέταση, για την οποία θα παρουσιάσει σε ένα εξωτερικό συμβούλιο, ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο και θα πρέπει να είναι σε θέση να δείξει επαγγελματική ωριμότητα και τεχνικές δεξιότητες. Μόλις λάβει επιτυχώς τις εξετάσεις, θα απονεμηθεί το τριετές επαγγελματικό δίπλωμα ειδίκευσης στη φωτογραφία μόδας.

Μαθήματα Ώρες

Διάρκεια σπουδών: 3 χρόνια
Διάρκεια κλάσης: 3/4 ώρες
Εβδομαδιαία συμμετοχή: 3 τάξεις
Πέμπτη: 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ.
Παρασκευή: 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. / 2 μ.μ. έως 6 μ.μ.
Σάββατο: 1 Σάββατο το μήνα αφιερωμένο στην εξωτερική δραστηριότητα λήψης

Δικαστικά έξοδα

Τέλος εγγραφής: € 400
Κόστος συνήθων μαθημάτων: € 6000 / έτος ή δόσεις € 756,40 Οι τιμές περιλαμβάνουν το εκπαιδευτικό υλικό που αποτελείται από πρότυπα και βιβλία.
Είναι δυνατό να δημιουργηθεί προσαρμοσμένο πρόγραμμα παρακολούθησης και πληρωμής.
Οι εγγραφές είναι ανοιχτές, ενώ οι τελευταίες θέσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποFerrari Fashion School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,320 EUR
Τακτικό κόστος μαθημάτων ανά έτος ή δόσεις ύψους € 756,40
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη