Bachelor στην Τεχνολογία Τροφίμων

Τεχνολογία Τροφίμων είναι ένας κλάδος της επιστήμης των τροφίμων, που ασχολείται με τις πραγματικές παραγωγικές διαδικασίες για να κάνει τα τρόφιμα. Για την εκπλήρωση και τη διατήρηση της διατροφικής ποιότητας του, το φαγητό πρέπει να είναι τόσο ασφαλή που παράγονται και παραδίδονται με ασφάλεια στον καταναλωτή. Αυτό απαιτεί τεχνολογίες επεξεργασίας για τη μετατροπή πρώτων υλών σε τρόφιμα, καθώς και τεχνολογίες συντήρησης να αυξηθεί η διάρκεια ζωής των τροφίμων.

Η βιομηχανία τροφίμων είναι πολύ ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καταναλωτών και τη χρήση τεχνολογικών καινοτομιών. Οι σύγχρονες προηγμένες τεχνολογίες επιτρέπουν την παραγωγή υγιεινών και ασφαλών τροφίμων, η οποία είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των γρήγορο καταναλωτική οικονομία οδηγείται σήμερα. Πολλές από αυτές τις τεχνολογίες είναι πλέον προσαρμοσμένες στις ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία τροφίμων της Ινδονησίας, και εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για νέες λύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ινδονησίας βιομηχανία τροφίμων και ποτών, η οποία υπόσχεται ένα συναρπαστικό μέλλον για τους φοιτητές στην περιοχή της τεχνολογίας τροφίμων. Βιομηχανία και τις κυβερνήσεις χρειάζονται επαγγελματίες με υψηλά προσόντα οι οποίοι μπορούν να συνδυάζουν τη γνώση της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με την ικανότητα να εφαρμόζει και να διατηρεί τα προηγμένα συστήματα ποιότητας που πληρούν τις διεθνείς προσδοκίες.

Μοναδικά σημεία Αξία

  • Πρόγραμμα Σπουδών της Τεχνολογίας Τροφίμων στο I3L έχει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα πρόγραμμα σπουδών το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για να προετοιμάσει τους αποφοίτους έτοιμοι να εργαστούν στη βιομηχανία τροφίμων ή την κυβέρνηση. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων στο SLU, Σουηδία.
  • Τεχνολογίας Τροφίμων στο I3L έχει ήδη προγραμματιστεί να έχει μια καινοτομία τροφίμων και ερευνητικές εγκαταστάσεις που είναι εξοπλισμένη με προκαταβολή μονάδες επεξεργασίας τροφίμων και μέσων, όπου οι μαθητές θα αποκτήσουν πρακτική κατάρτιση μέσω hands-on εμπειρία εργαστήρια και ερευνητικά προγράμματα.
  • Πρόγραμμα Σπουδών της Τεχνολογίας Τροφίμων στο I3L θα έχει συνεργασία με διάφορες Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήμα σε άλλα διεθνή πανεπιστήμια και ιδρύματα από την άποψη της ανταλλαγής σπουδαστών, πρακτική άσκηση, σεμινάρια και ακαδημαϊκές δραστηριότητες.
  • Τμήματα του προγράμματος Τεχνολογίας Τροφίμων δεν παρέχουν μόνο διαλέξεις αλλά και θα έχει δραστηριότητες του έργου έρευνα επικεντρώθηκε στην μεταποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων και προϊόντων, σνακ και τεχνολογία αρτοποιίας, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ποτά και τα προϊόντα, την επεξεργασία των σιτηρών και ψυχανθών, εφαρμογές της λειτουργικής και υγιεινά συστατικά, έξυπνη συσκευασία και αυτοματοποίηση των διαδικασιών και τη ρομποτική.
  • Η διαδικασία της μάθησης σε I3L είναι αλληλένδετες της ακαδημαϊκής αριστείας, η βιομηχανική εμπειρία και τις κυβερνητικές έγκριση που ονομάσαμε ως τριπλής έλικας εκπαίδευσης.
  • Με τα αγγλικά ως γλώσσα, οι απόφοιτοι θα πρέπει να τοποθετηθεί υψηλότερα σε σύγκριση με πτυχιούχους από άλλα ιδρύματα στην Ινδονησία και θα είναι πιο έτοιμοι όταν θέλουν να ακολουθήσουν περαιτέρω εκπαίδευση.

Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα

Πρόγραμμα Τεχνολογίας Τροφίμων έχει σχεδιαστεί για την επίτευξη συγκεκριμένων μαθησιακών αποτελεσμάτων παρέχει το ισχυρότερο θεμέλιο για την επαγγελματική ανάπτυξη, την παραγωγή ανταγωνιστικών πτυχιούχων για τη βιομηχανία και την απασχόληση στον δημόσιο τομέα και την εισαγωγή προς κορυφαία διεθνή προγράμματα εξέλιξης.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος I3L Τεχνολογίας Τροφίμων θα πρέπει: 1. Περιγράψτε την πηγή και τη μεταβλητότητα των πρώτων υλών τροφίμων και τις επιπτώσεις τους στις εργασίες επεξεργασίας τροφίμων.

  1. Εξηγήστε τη χημεία που διέπουν τις ιδιότητες των διαφόρων συστατικών των τροφίμων, για να συζητήσουν τις μεγάλες χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των τροφίμων, καθώς και για την επιλογή των πλέον κατάλληλων εργαστηριακών τεχνικών και πρακτική λύση για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων στα τρόφιμα 3. Συζητήστε τα σημαντικότερα παθογόνα και μικροοργανισμών αλλοίωσης στα τρόφιμα, τις πιο πιθανές πηγές αυτών των οργανισμών, καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνουν, έτσι είναι σε θέση να εξηγήσει τις επιπτώσεις των συστημάτων επεξεργασίας κοινών τροφίμων και τις συνθήκες αποθήκευσης τροφίμων για την επιβίωση και την ανάπτυξη των μικροβιακών ρυπαντών 4 . Να κατανοήσουν τις βασικές αρχές των μεθόδων συντήρησης των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, την ξήρανση και την ενεργότητα του νερού ελέγχου, υψηλή πίεση, εξώθηση, η ζύμωση, και ασηπτική επεξεργασία, έτσι είναι σε θέση να εντοπίσει και να περιγράψει τις κατάλληλες ενέργειες μονάδας που είναι απαραίτητη για την παραγωγή διαφόρων τύπων των τροφίμων προϊόντα 5. Εξηγήστε παραδοσιακών και νέων τύπων υλικά συσκευασίας / μηχανήματα, πώματα, συστήματα χορήγησης 6 αποθήκευσης και. Εξηγήστε τις λειτουργίες της spesific θρεπτικά συστατικά και στη διατήρηση της υγείας και να προσδιορίσει ποια τρόφιμα είναι καλές πηγές για ποιο θρεπτικά συστατικά και λειτουργικά συστατικά 7. Συζητήστε την ανταπόκριση των μικροοργανισμών με τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στρες, καθώς και οι αρχές της πρακτικές υγιεινής για τον έλεγχο των μικροοργανισμών, και να κατανοήσουν το ρόλο των ωφέλιμων μικροοργανισμών στα τρόφιμα και η χρήση τους σε διαδικασίες ζύμωσης.
  2. Εξηγήστε αλλοίωση και υποβάθμιση των μηχανισμών στα τρόφιμα, και να χρησιμοποιούν σωστά τις κατάλληλες εργαστηριακές τεχνικές για να απαριθμήσει, απομόνωση και ταυτοποίηση μικροοργανισμών στα τρόφιμα.
  3. Διενεργεί τις κατάλληλες δοκιμές για την οργανοληπτική αξιολόγηση να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις ιδιότητες των τροφίμων ή τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Έχουν βασικές γνώσεις για την ερμηνεία των στατιστικών δεδομένων που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές της τεχνολογίας τροφίμων και να χρησιμοποιούν κατάλληλο λογισμικό του υπολογιστή για να εκτελέσει τις απαιτούμενες εργασίες ή την επίλυση προβλημάτων στον τομέα της επιστήμης των τροφίμων.
  4. Να συνοψίσει και να συζητήσουν κριτικά τρέχοντα θέματα που έχουν σημασία στην τεχνολογία τροφίμων, οι οποίες περιλαμβάνουν την εφαρμογή των αρχών από τις διάφορες πτυχές της τεχνολογίας τροφίμων και συναφών ειδικοτήτων για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων τροφίμων και για την επίλυση πρακτικών, προβλήματα του πραγματικού κόσμου.

Καριέρα Prospect

Τεχνολόγους τροφίμων έχουν σημαντικό ρόλο στις επιχειρήσεις της μεταποίησης τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων του ελέγχου της ποιότητας, και την έρευνα των τροφίμων και την ανάπτυξη. Βιομηχανία και τις κυβερνήσεις χρειάζονται επαγγελματίες με υψηλά προσόντα οι οποίοι μπορούν να συνδυάζουν τη γνώση της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με την ικανότητα να εφαρμόζει και να διατηρεί τα προηγμένα συστήματα ποιότητας που πληρούν τις διεθνείς προσδοκίες. Πρόγραμμα Τεχνολογίας Τροφίμων του I3L έχει σχεδιαστεί για την επίτευξη συγκεκριμένων μαθησιακών αποτελεσμάτων που παρέχουν το ισχυρότερο θεμέλιο για την επαγγελματική ανάπτυξη, την παραγωγή ανταγωνιστικών πτυχιούχων για τη βιομηχανία και την απασχόληση στον δημόσιο τομέα και την εισαγωγή προς κορυφαία διεθνή προγράμματα εξέλιξης.

Η μοναδική εμπειρία που ασχολούνται ενεργά σε παγκόσμιο επίπεδο συνδέεται state-of-the-art προγράμματα μαζί με διεθνείς επιστήμονες, εμπειρογνώμονες, οι ηγέτες της βιομηχανίας και τους επιχειρηματίες προσφέρει μια πραγματική δύναμη για τη μελλοντική σταδιοδρομία των αποφοίτων τόσο αναζητούν εργασία ή ανάληψη επιχειρηματικών κοινοπραξιών. Η καριέρα ευκαιρίες επεκτείνεται καθώς οι μαθητές αποκτά επίσης τις δεξιότητες και την άνεση να κυριαρχήσει ομιλία, συζήτηση, πληροφορική και βιο-επιχειρηματικότητα, που θα βοηθήσει τους μαθητές I3L να γίνουν οι μελλοντικοί ηγέτες.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μας στην τεχνολογία τροφίμων θα είναι έτοιμοι να αναλάβουν υπεύθυνες διευθυντικές θέσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, της ασφάλειας των τροφίμων, της διασφάλισης ποιότητας και ποιοτικού ελέγχου στη βιομηχανία τροφίμων. Άλλες επιλογές σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν θέσεις σε οργανισμούς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα υγείας στη χάραξη πολιτικής και ρυθμιστικών υποθέσεων της συμμόρφωσης, ή σε ερευνητικές θέσεις. Το πρόγραμμα προετοιμάζει επίσης τους αποφοίτους για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές ή μια καριέρα ως διεθνής επιχειρηματίας.

Μαθήματα

1ο Έτος

  • Βασικές αρχές της Επιστήμες της Ζωής
  • Μοριακής Βιολογίας & Celular
  • Γενικά & Οργανικής Χημείας
  • Βιοστατιστική
  • Ακαδημαϊκή Συγγραφή
  • Αρχές της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
  • ΤΠΕ στην επιστήμη της ζωής
  • Γενικής Μικροβιολογίας
  • Βασικά στοιχεία της Βιοπληροφορικής
  • Αρχές Βιοτεχνολογίας & Bioentrepreneurship
  • Επιστημονική Γραφή & Δεξιότητες Παρουσίασης
  • βιοχημεία
  • Αρχές Βιοϊατρική
  • Γονίδια & Ανάπτυξη

2ο Έτος

  • Ιδιότητες των Τροφίμων και Επεξεργασίας μου
  • Χημεία Τροφίμων Ι
  • Διαδικασία ελέγχου και αυτοματισμού μου
  • Αναλυτική Μέθοδος Τροφίμων Ι
  • Μικροβιολογία Τροφίμων
  • Ιδιότητες των Τροφίμων και Επεξεργασίας ΙΙ
  • Διαδικασία ελέγχου και αυτοματισμού ΙΙ
  • Χημεία Τροφίμων ΙΙ
  • Τεχνολογία των φρούτων και λαχανικών
  • Αναλυτική Μέθοδος Τροφίμων ΙΙ
  • Τεχνολογία των μυών με βάση τα δημητριακά

3ο Έτος

  • Τεχνολογία Δημητριακών
  • Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα τεχνολογίας
  • Ασφάλεια και Τοξικολογίας Τροφίμων
  • Οργανοληπτική Αξιολόγηση
  • Συμπληρώματα διατροφής
  • Μαθήματα 1
  • Συσκευασίας Τροφίμων
  • Η διαχείριση της ποιότητας και της νομοθεσίας για τα τρόφιμα
  • Ενζυμολογία Τροφίμων
  • Ηθική, Αγωγή του Πολίτη και Κοινωνική Ευθύνη
  • Τεχνολογίας Ποτών
  • Φιλοσοφία της Επιστήμης
  • Πειραματικός σχεδιασμός
  • Μαθήματα 2

4ο Έτος

  • Ινδονησία: Πολιτισμός, Γλώσσα και Μέλλον
  • Πρακτική *
  • Ζύμωση με βάση Τεχνολογία Τροφίμων
  • Επιχειρήσεις Προσομοίωση
  • Η ανάπτυξη προϊόντων και την εμπορία
  • Μαθήματα 3
  • Διατριβή

Μαθήματα

  • Τρόφιμα Τηγάνισμα & διέλασης Τεχνολογίας
  • Υγιή Τεχνολογία Τροφίμων
  • Βιοτεχνολογία Τροφίμων
  • Ζαχαροπλαστική, σοκολάτα, κρέμα & Τεχνολογία
  • Τεχνολογία Παγωτό
  • Σύνθετη Επεξεργασίας Τροφίμων
  • Προηγμένη Τεχνολογία Γάλακτος
  • Τρόφιμα Ρεολογία & Υφή
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποIndonesia International Instutite for Life Sciences (i3L) »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2020
Ιούλιος 2020
Duration
3.5 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
40,000 USD
Διεθνής Υποτροφία Διαθέσιμο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιούλιος 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη