Bachelor στην παγκόσμια επιχειρηματική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor in Global Business

Το αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο σε μεγάλες Global Business προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα σε διεθνείς επιχειρήσεις, δημόσιες και μη κερδοσκοπικές υπηρεσιών, καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές σε διάφορους επιστημονικούς κλάδους καθώς και το δίκαιο, τη χρηματοδότηση, τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση.

Γλωσσικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Κύπρου στα κινέζικα (Mandarin), Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά και Ισπανικά την υποστήριξη αυτού του προγράμματος.

Global Business παρουσιάζεται ως μια διαδικασία κατανόησης του πώς πολιτισμών και πολιτικών συστημάτων να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους, καθώς και τους κανόνες και τις διαδικασίες που δημιουργούν τα έθνη να επιτρέψει και να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να λειτουργούν εντός των συνόρων τους. Για να καταλάβουμε ξένων καταστάσεις των επιχειρήσεων, η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της γνώσης και της ευαισθησίας τόσο πολιτιστικά και πολιτικά κλίματα των χωρών υποδοχής.

Φοιτητές που συμπληρώνει το Global Business μεγάλες Θα κερδίσει την κατανόηση της:

 • Ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται πέραν των εθνικών συνόρων τους
 • Προβλήματα και ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι αναπτυσσόμενες χώρες στην προσπάθειά τους να αναπτύξουν την οικονομία τους
 • Επιλεγμένα σημαντικές εμπορικές σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών (Κίνα, το Μεξικό, η Ιαπωνία, η ΕΕ)? οι σημαντικούς εμπορικούς συνασπισμούς (π.χ., η NAFTA, η Ευρωπαϊκή Ένωση, MERCOSUR, κλπ)? η μεγάλη αμερικανική και την παγκόσμια υπηρεσίες οι οποίες στηρίζουν το παγκόσμιο εμπόριο, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις? και οι θετικές και αρνητικές επιπτώσεις που έχουν όλες αυτές οι οντότητες στις εθνικές κουλτούρες, του βιοτικού επιπέδου, των πολιτικών ελευθεριών και των επιχειρήσεων εν γένει
 • Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να αναπτύξουν μια γεωγραφική περιοχή της έμφασης ή συμπύκνωση με διεπιστημονική μελέτη. Συνδέεται με την ακαδημαϊκή μελέτη των θεμάτων και πρακτικών είναι οι απαιτήσεις που οι μαθητές να γίνει ικανός σε μια δεύτερη γλώσσα και να μελετήσουν στο εξωτερικό. Έγκριση είτε από τον πρόεδρο Global Business Hunsaker, ή το Τμήμα Επιχειρήσεων πρόεδρος, είναι απαραίτητη για όλες διεπιστημονική και στο εξωτερικό μελέτη πτυχών του βαθμού.

Απαιτήσεις

1 - προαπαιτούμενα μαθήματα

 • ECON 250 Αρχές της Μικροοικονομικής
 • ECON 251 Αρχές της Μακροοικονομικής
 • BUS 226 Η άνοδος του αμερικάνικου καπιταλισμού 1860-1932
 • BUS 240 ή ACCT 240 Δίκαιο των Επιχειρήσεων
 • ECON 200, τα μαθηματικά 111 ή άλλο εγκεκριμένο μάθημα της στατιστικής
 • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 121 Λογισμός Ι
 • ACCT 210 Αρχές Χρηματοοικονομικής Λογιστικής
 • ACCT 220 Αρχές της Διοικητική Λογιστική

2 - Μαθήματα Κορμού

 • BUS 310 Αρχές Διοίκησης και Οργάνωσης Συμπεριφορά
 • BUS 336 Διεθνών Επιχειρήσεων
 • BUS 340 Global Marketing
 • BUS 353 Διοικητική Οικονομικών ή ACCT 315 Ειδική Διοικητική Λογιστική
 • BUS 457 στρατηγικά ζητήματα της Global Business
 • BUS 459 Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική
 • Δύο επιπλέον 400 σειρές Προηγμένων Διεθνών Επιχειρήσεων μαθήματα (περιλαμβάνει το δυνατόν σπουδές στο εξωτερικό μαθήματα)

3 - Λοιπές Απαιτήσεις

 • Τουλάχιστον τρεις διεθνείς μαθήματα επιλέγονται από έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους τομείς: Οικονομία, Περιβαλλοντικές Μελέτες, Ιστορία, Κυβέρνηση, Τέχνη, Ασιατικών Σπουδών, της Λατινικής Αμερικής, Ψυχολογία, Διεθνείς Σχέσεις, Κοινωνιολογία και Ανθρωπολογία, ή τη θρησκεία στο επίπεδο των 300 ή παραπάνω . Η υπηρεσία είναι ανοικτή στο διεθνή μαθήματα από άλλους επιστημονικούς κλάδους, με την επιφύλαξη ενδιαφέρον.
 • Ελάχιστη από ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, με επιπλέον σπουδές στο εξωτερικό συνιστάται και υποστηρίζεται από την υπηρεσία.
 • Γλωσσικής επάρκειας: Έλεγχος τοποθέτηση στο σημείο εισόδου στο 400-επίπεδο της ξένης γλώσσας από την αποφοίτηση.
 • Όλοι οι μαθητές πρέπει να λάβει τουλάχιστον 8 μονάδες μιας ξένης γλώσσας. Οι μαθητές που είναι ήδη ικανοί να λάβει τα απαιτούμενα 8 μονάδες είτε στη γλώσσα στην οποία είναι ικανός ή σε άλλη γλώσσα. Η προσδοκία των μεγάλων είναι ότι οι μαθητές θα χρειαστούν τουλάχιστον 8 μονάδες της γλώσσας που σχετίζονται με τον τομέα της συγκέντρωσης.

Πρόγραμμα Εκμάθησης Αποτελέσματα

 1. Επίδειξη ικανοτήτων μέσω της 302-επίπεδο στη γραπτή και προφορική επικοινωνία σε μια δεύτερη γλώσσα.
 2. Εντοπίσει και να κατανοήσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της λειτουργίας μιας επιχείρησης ή μη κυβερνητική οργάνωση σε διεθνείς ρυθμίσεις.
 3. Χρησιμοποιήστε την κριτική σκέψη για να παράγουν ήχο στρατηγικές αποφάσεις, εντοπίζοντας, συγκρίνοντας και αντιπαραθέτοντας το πώς οι ξένες και εγχώριες επιχειρήσεις διαμορφώνουν στρατηγικές και λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο.
 4. Να αναπτύξει την ικανότητα να αξιολογήσει ουσιαστικά μια εταιρεία (ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) απόδοσης με την εφαρμογή των κατάλληλων οικονομικών και στατιστικών τεχνικών καθώς και τις λογιστικές μεθόδους.
 5. Επίδειξη διεπιστημονική γνώση τουλάχιστον μιας άλλης περιοχής του κόσμου έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 6. Αναπτύξτε μια κρίσιμη κατανόηση από τα θεμέλια και τις ποικιλίες του καπιταλισμού σε όλο τον κόσμο και να κατανοήσουν τις επιπτώσεις τους για τις τρέχουσες επιχειρηματικές πρακτικές.
 7. Χρησιμοποιήστε λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας για να συμμετάσχουν σε ένα ακροατήριο με μια συνεκτική, πειστική παρουσίαση της έρευνας.
 8. Ακρίβεια ισχύουν δεξιοτήτων γραπτής επικοινωνίας για την παραγωγή σε βάθος τις γραπτές αναλύσεις των μετρήσεων ή / και περιπτώσεις βέβαια.
 9. Ακρίβεια αξιολογεί τις παγκόσμιες δραστηριότητες και τις προκλήσεις ενός ατομικά ανατεθεί, με διεθνή δραστηριότητα, μεγάλης εταιρείας κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου βίου ανάλυση, προκειμένου να παράσχει ευφυής, ενημέρωσε συστάσεις για τη στρατηγική διλήμματα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... περαιτέρω

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Διαβάστε Λιγότερα
Redlands , Νέα Υόρκη , όχθη ποταμού , Σαν Ντιέγκο , Torrance , Δυτική Covina , Burbank + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη