Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο McMurry School of Business ήταν ως ένα φοιτητή που σπουδάζει στο σχολείο, θα πρέπει να εκτίθενται σε μοναδικές ευκαιρίες σχεδιαστεί γύρω από την έννοια εμπρός-σκέψης των hands-on, βιωματική μάθηση. Μεταβλητή ευκαιρίες πίστωσης πρακτικής άσκησης είναι διαθέσιμες σε όλα τα προγράμματα συγκέντρωσης.

Οι εργοδότες ψάχνουν για τους εργαζόμενους και τα στελέχη που ξέρουν πώς να σκέφτονται. Που ψάχνουν για τους ανθρώπους που είναι τεχνικά καταλαβαίνω, αναγνωρίζουν τα θέματα και να λύσει τα προβλήματα, τα οποία είναι επίσης σημαντικές ικανότητες για τους ηγέτες των επιχειρήσεων να έχουν σε αυτό το μεταβαλλόμενο οικονομικό κλίμα. Θα εξετάσει παγκόσμια, κοινωνικά, νομικά και ηθικά ζητήματα, και να αποκτήσουν μια skillset που είναι περιζήτητα. περιέργειά σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σύνδεση μεταξύ συζητήσεις στην τάξη και την πρακτική εφαρμογή σε πραγματικές καταστάσεις των επιχειρήσεων.

Σχετικά με τα Majors

Το σχολείο προσφέρει μαθήματα που οδηγούν στο πτυχίο Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Bachelor of Science στη Λογιστική βαθμό. Ο υποψήφιος για την πτυχίου Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων μπορεί να συγκεντρώσει την εργασία του / της σε έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους επτά τομείς:

 • λογιστική
 • πληροφοριακά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Κληρονομιά και Πολιτιστικός Τουρισμός
 • διαχείριση
 • εμπορία

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ολοκληρώσει μια διπλή συγκέντρωση στο πτυχίο Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μαθήματα ολοκληρωθεί για πίστωσης σε μία συγκέντρωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πίστωση σε μια δεύτερη συγκέντρωση. Με την εξαίρεση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Πολιτιστικής συγκέντρωση Τουρισμού, ο ανήλικος δεν απαιτείται από τον υποψήφιο για την πτυχίου Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων ή το Bachelor of Science στη Λογιστική βαθμό. Το Bachelor of Science σε βαθμό Διεπιστημονική Σπουδών με τον τομέα της διδασκαλίας στην επιχειρησιακή εκπαίδευση προσφέρεται επίσης, σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστημών Αγωγής.

Τμηματική Διακρίσεις και Πρακτική

Εκτός από την ΒΒΑ ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει ένα πρόγραμμα σπουδών τιμά. Η είσοδος απαιτεί την ολοκλήρωση των 60 ωρών πιστωτικές κολέγιο και της ΣΔΣ του τουλάχιστον 3,5 με ACCT 2310? ECON 2310, 2320? και ΒΑ 1310, με ΣΔΣ του 3,25 σε όλες τις άλλες εργασίες κολέγιο. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν επτά ώρες μαθημάτων τιμητικές διακρίσεις σε επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων ΒΑ 4X96 (Honors Tutorial) και BA 4X97 (Honors Διατριβή). Τμηματική τιμά θα ληφθούν στην περιοχή του μαθητή της συγκέντρωσης των επιχειρήσεων.

Για να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε καλή ακαδημαϊκό κύρος με το πανεπιστήμιο και έχουν συμπληρώσει 60 ώρες προς απαιτεί την ολοκλήρωση των μαθημάτων τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι επιμέρους εργοδότες μπορεί να έχουν τις δικές τους ρητές απαιτήσεις όπως το ελάχιστο ΣΔΣ που είναι πάνω από αυτό που απαιτείται από το πανεπιστήμιο, ειδικά φυσικά workcompleted, και / ή την ταξινόμηση των ανώτερων

Φοιτητής διαχείριση του Ταμείου Επενδύσεων

Στο Πανεπιστήμιο McMurry, η εξουσία βρίσκεται στα χέρια των μαθητών μας. Αυτή η έννοια έχει παρουσιαστεί στο πρόγραμμά μας για τη διαχείριση Investment Fund μοναδική Φοιτητών. Αυτό διακρίνεται πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από μια ελίτ αριθμό των φοιτητών που διαχειρίζεται ένα ταμείο αξίας $ 1.000.000.

Το McMurry Διοικητικό Συμβούλιο που διατίθενται $ 1.000.000 από όργανο του πανεπιστημίου να χρηματοδοτήσει χαρτοφυλάκιο ελληνικών μετοχών, εντελώς συναρμολογούνται και διοικείται από McMurry Business φοιτητές. Μόλις γίνει αποδεκτή σε αυτή την ακολουθία δύο εξαμήνων μαθήματα Οικονομικών σε ανώτερο επίπεδο, οι φοιτητές θα ερευνήσει τα αποθέματα για την αγορά, να λαμβάνουν αποφάσεις για την αγορά ή την πώληση των αποθεμάτων, και να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους στους συμμαθητές τους.

Δεν υπάρχει υποκατάστατο για αυτό το είδος των πολύτιμων, "πραγματικό κόσμο" εμπειρία για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για το χαρτοφυλάκιο και τη διαχείριση των επενδύσεων και τον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

McMurry μαθητές στο Λονδίνο

Για πολλά χρόνια, το School of Business, σε συνεργασία με τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Θρησκευμάτων, έχει προσφέρει μαθήματα μεταξύ εξάμηνα για τους φοιτητές McMurry στο Λονδίνο, Αγγλία. Μια ομάδα φοιτητών και διδασκόντων, που συνοδεύεται από διάφορα μέλη της κοινότητας, τα ταξίδια στο Λονδίνο για μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία. Επιστρέφουν πριν από την έναρξη του εαρινού εξαμήνου.

McMurry οι μαθητές μπορούν να πάρουν δύο μαθήματα για μέγιστο διάστημα έξι διδακτικές ώρες. Οι Business μαθήματα που προσφέρονται είναι Διεθνής Διοίκηση και Διεθνούς Μάρκετινγκ. Μια σειρά μαθημάτων Θρησκεία, Wesley στο Λονδίνο, προσφέρεται, μαζί με ένα μάθημα Ιστορίας, Ρωμαϊκή Λονδίνο.

Business σχολής οργανώσει επισκέψεις σε επιχειρήσεις στην περιοχή του Λονδίνου, και οι μαθητές διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις εν λόγω εταιρείες πριν από το ταξίδι. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της εταιρείας, οι οποίοι κάνουν παρουσιάσεις και να απαντήσει σε ερωτήσεις από τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό. Οι περιηγήσεις εγκατάσταση συχνά περιλαμβάνονται στις επιτόπιες επισκέψεις. Αυτές οι επιτόπιες επισκέψεις είναι το αποτέλεσμα της σημαντικής σχεδιασμού και προγραμματισμού μεταξύ Business καθηγητές και τους εκπροσώπους της εταιρείας.

McMurry Business φοιτητές και καθηγητές έχουν κάνει επιτόπιες επισκέψεις στις παρακάτω εταιρείες: Whole Foods Market, British Airways, Acorne, PLC, και Λόιντ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους για το Whole Foods Market στο Κένσινγκτον, Επιχειρήσεων φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό συναντήθηκε με τον διευθυντή μάρκετινγκ για το κατάστημα, μαζί με ένα άλλο μέλος της ομάδας Marketing. Οι μαθητές ακούσει για τις προκλήσεις που παρουσιάζονται από μια εγχώρια εταιρία επεκτείνεται σε μια διεθνή αγορά, και πώς Whole Foods έχει αντιμετωπίσει θέματα όπως η ευαισθησία των τιμών και την εμπιστοσύνη στο σήμα.

British Airways έδρα στο αεροδρόμιο του Heathrow ήταν η θέση της μια άλλη επίσκεψη χώρο των επιχειρήσεων. Οι φοιτητές συναντήθηκε με εκπρόσωπο της BA που παρέχονται γενικές πληροφορίες για τον κλάδο των αερομεταφορών, καθώς και σε ειδικά θέματα που σχετίζονται με την British Airways. Ένα μέρος της συζήτησης αφορούσε την πρόσφατη επέκταση της αεροπορικής εταιρείας των απευθείας δρομολόγια μεταξύ Λονδίνου και το Ώστιν, Τέξας, και τους παράγοντες που τέθηκε σε αυτή την απόφαση.

Με τη βοήθεια του Δρ Mark ψάρια, πρώην μέλος ΔΕΠ McMurry Marketing που σήμερα κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό επισκέφθηκε τα γραφεία της Acorne, PLC, μια εταιρεία που βρίσκεται έξω από το Λονδίνο που ειδικεύεται στην εμπορία εμπειρία. Με την άδειά τους για να χρησιμοποιήσει το όνομα Παναγία στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν αναπτύξει μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών αγορές για τις κάρτες δώρων και κουπόνια που είναι εξαγοράσιμες για εμπειρίες, όπως πτήση με αερόστατο, μαθήματα μαγειρικής με διάσημων σεφ, και την οδήγηση εξωτικά αυτοκίνητα . Διευθυντές της εταιρείας περιγράφεται το επιχειρηματικό μοντέλο τους για τους φοιτητές.

Για πολλά χρόνια, McMurry οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν LLOYD'S, η μεγαλύτερη ασφαλιστική αγορά του κόσμου. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές να βιώσουν μια 325 χρόνων παλιά επιχείρηση που λειτουργεί ως ένα συνδικάτο να παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη, συχνά για τους τύπους των κινδύνων που κανένας άλλος δεν θα ασφαλίσει.

Business μαθητές επισκέπτονται επίσης σημαντικές δραστηριότητες λιανικού εμπορίου στο Λονδίνο, προκειμένου να επιστήσει συγκρίσεις μεταξύ αυτών των σημείων και παρόμοιες επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μαθητές στην Θρησκεία και την Ιστορία μαθήματα έχουν ξεχωριστές απαιτήσεις πορεία για να συναντηθούν, όπως διερευνώντας τομείς όπου η αρχική ρωμαϊκό τείχος είναι ακόμα ορατά.

Εκτός από την εκπλήρωση απαιτούμενες δραστηριότητες Φυσικά, οι μαθητές έχουν χρόνο να γνωρίσουν τα ιστορικά και πολιτιστικά ευκαιρίες που παρουσιάζονται από το Λονδίνο. Οι μαθητές επισκέπτονται συνήθως το Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο (επίσης η ιστοσελίδα του Μουσείου βρετανικής Ολοκαύτωμα), το Βρετανικό Μουσείο, το Μουσείο της Πόλης του Λονδίνου, τον Πύργο του Λονδίνου, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, και το Αβαείο του Γουέστμινστερ. Πολλοί μαθητές θα παρακολουθήσουν τις υπηρεσίες στο Chapel Wesley στο Λονδίνο και θα δουν παραστάσεις σε θέατρα του Λονδίνου.

Το σύνολο του ταξιδιού ομάδα έκανε μια ημερήσια εκδρομή στο Παρίσι, Γαλλία, με το τρένο Eurostar Chunnel. Κατά τη διάρκεια της σύντομης το χρόνο τους στο Παρίσι, οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν μια ξενάγηση λεωφορείο της πόλης, με στάσεις στο Πύργο του Άιφελ και το Μουσείο του Λούβρου, όπου είδε τη Μόνα Λίζα, Νίκης, Αφροδίτη της Μήλου, και άλλους θησαυρούς του συλλογή του Λούβρου. Το ταξίδι της ομάδας παρουσίασαν επίσης μια ξενάγηση στο παλάτι του Westminster, στα οποία περιλαμβάνονται τα κτίρια του Κοινοβουλίου.

Αυτό το ταξίδι προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να δούμε την εφαρμογή των μαθημάτων στην τάξη τους σε ένα διεθνές πλαίσιο. Ακόμα κι αν είναι μια σύντομη εμπειρία, δεν θα πρέπει να μειωθεί ο αντίκτυπος ενός τέτοιου ταξιδιού για τους φοιτητές μας. Για πολλούς από τους μαθητές μας, είναι μια ζωή-μεταβαλλόμενη ευκαιρία.

Τάσσεται υπέρ των επιχειρήσεων Φοιτητής

Μία από τις αποστολές McMurry είναι να καταστεί δυνατή η αριστεία σε ολόκληρη την πανεπιστημιακή κοινότητα. Στο School of Business, της αριστείας μπορεί να δει στην ομάδα μας των εισαγγελέων Business Student. Αυτή η ομάδα των φοιτητών των επιχειρήσεων διορίζονται από την επιχειρηματική σχολή σε κριτήρια όπως: απόδοση στην τάξη, πανεπιστημιούπολη και η συμμετοχή της κοινότητας, ατομική πρωτοβουλία, και την ικανότητα να λειτουργεί ως ένα μέλος της ομάδας. Παρουσιάζονται με επιπλέον ευκαιρίες να δικτυωθούν με το School of Business Advisory Board, σεβαστή αποφοίτους και υποψήφιους φοιτητές.

Business Μετόχων

Το Business μέτοχοι είναι ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε από τους μαθητές στο School of Business. Θα φιλοξενήσει επαγγελματικές εκδηλώσεις, όπως Business Γεύμα Talk (BLT), φέρει ομιλητές στην πανεπιστημιούπολη, και να παρέχουν πληροφορίες για τη μελλοντική σταδιοδρομία των επιχειρήσεων. Αυτή η οργάνωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την επιχείρησή τους μαθητές να δικτυωθούν με τους αποφοίτους και να διασκεδάσουν.

πέρα από McMurry

McMurry Πανεπιστήμιο School of Business αποφοίτων εργασία σε

 • λογιστική
 • Διαφήμιση
 • banking
 • επιχείρηση
 • Χρηματοδότηση επιχειρήσεων
 • επιχειρηματίες
 • Financial Planner
 • Παιδαγωγία
 • Κυβέρνηση
 • Απόφοιτος Λυκείου
 • Επενδυτική τραπεζική
 • νόμος
 • εμπορία
 • Αγοραστές Media
 • Έρευνα Αγοράς Αναλυτές
 • Διαχειριστής Δικτύου
 • προγραμματιστής Αναλυτής
 • Οι κλάδοι των υπηρεσιών
 • Store Managers
 • Αναλυτής συστημάτων
 • συστήματα διαχείρισης
 • τουρισμός
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
McMurry University

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποMcMurry University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη