Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πλήρες μείζον θέμα στη νανοεπιστήμη είναι η μελέτη δομών σε μέγεθος νανομέτρων που είναι μικρότερη από τα κύτταρα αλλά μεγαλύτερη από τα περισσότερα μόρια. Στο Northwest, αυτές οι διεπιστημονικές μεγαλύτερες εταιρείες εστιάζουν στην παροχή πρακτικών εργαστηριακών εμπειριών, την απομόνωση του DNA και τη σύνθεση νανοσωματιδίων για την κατασκευή ηλιακών κυψελών. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ειδικεύονται στη βιολογία νανοκλίμακας, στη νανοκλίμακα χημεία ή στη φυσική νανοκλίμακα.

Βιολογία της νανοκλίμακας Εφαρμόζει τη νανοτεχνολογία σε κυτταρικό επίπεδο. Δύο προσεγγίσεις περιλαμβάνουν τη χρήση της νανοτεχνολογίας για τη μελέτη τμήματος ενός ζωντανού κυττάρου ή τη χρήση μέρους του ζωντανού συστήματος ως μοντέλου για τη δημιουργία συσκευών νανοκλίμακας. Αυτός ο μεγάλος χρησιμοποιεί κυτταρικούς μηχανισμούς για τη δημιουργία νέων τεχνολογιών.

Χημεία νανοκλίμακα Επικεντρώνεται στη χρήση νανοϋλικών για συστήματα χορήγησης φαρμάκων, νανοσωλήνες άνθρακα, ηλιακά κύτταρα ευαισθητοποιημένα στις βαφές και νανοσωλήνες ημιαγωγών. Αυτός ο μεγάλος συνεχίζει να εξελίσσεται καθώς οι χημικοί χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους στη σύνθεση και τη χημική τροποποίηση και χρησιμοποιούν υπερσύγχρονα όργανα και τεχνολογία για να χαρακτηρίζουν και να χειρίζονται τις νανοδομές.

Φυσική της νανοκλίμακας Επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση του φωτός και της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε ένα νανο επίπεδο, στην αλλαγή ιδιοτήτων από τη μεγάλη κλίμακα στη νανοκλίμακα και στην πρακτική εμπειρία στο σχεδιασμό και την εξέταση υλικών σε επίπεδο νανο.

CIE

Ευκαιρίες Καριέρας

Το 100% της βιολογίας νανοκλίμακας, της χημείας νανοκλίμακας και των αποφοίτων φυσικής της νανοκλίμακας έχουν είτε βρει εργασία είτε συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους. Παρακάτω είναι μια λίστα τίτλων εργασίας:

Nanoscale Biology

 • Βιοϊατρικός Ερευνητής
 • Βιοτεχνολόγος
 • βιομηχανική υγιεινολόγος
 • Μικροβιολόγος
 • Μοριακός Βιολόγος

Nanoscale Chemistry

 • Χημικός
 • Τεχνικός εργαστηρίου
 • βιομηχανική υγιεινολόγος
 • Έλεγχος ποιότητας
 • Φαρμακευτική σχεδιαστής
 • Ιατροδικαστικών

Φυσική της νανοκλίμακας

 • Ακαδημαϊκός ή Ομοσπονδιακός Ερευνητής Εργαστηρίων
 • Ηλεκτρολόγος μηχανικός
 • Τεχνικός παραγωγής και αποθήκευσης της βιοενέργειας
 • Προγραμματιστής λογισμικού
 • Φασματόσκοπος
 • Αεροδιαστημική Μηχανική

* Με βάση τα στοιχεία που έχουν αναφερθεί τα τελευταία χρόνια.

Kathleen λόγχες spring2017 tw 00134

Επαγγελματικές εμπειρίες μάθησης

Το βραβευμένο από το Northwest Dean L. Hubbard Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας διαθέτει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια που επενδύονται σε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που οι προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση για να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία.

Έρευνα υπό την καθοδήγηση της Σχολής Είναι μια ευκαιρία για τους προπτυχιακούς φοιτητές να παράγουν πρωτότυπες έρευνες με στόχο να δημοσιεύσουν το έργο τους και να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία. Αυτό είναι διαθέσιμο για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την εκπαίδευσή τους.

Πρακτική

Παρόλο που οι πρακτικές δεν απαιτούνται σε καμία από τις μεγαλύτερες εταιρείες νανοεπιστημών, ενθαρρύνονται να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Σπουδάζω στο εξωτερικό Είναι μια ευκαιρία για τους σπουδαστές να εφαρμόσουν πρακτική διεθνή εμπειρία στην ακαδημαϊκή τους ανάπτυξη. Τα μέλη του Τμήματος παρέχουν βραχυπρόθεσμα προγράμματα σπουδών που προετοιμάζουν τους φοιτητές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμα. Δύο τύποι προγραμμάτων σπουδών στο εξωτερικό είναι διαθέσιμα: η διδακτική και παραδοσιακή μελέτη στο εξωτερικό.

Το παραδοσιακό πρόγραμμα μπορεί να είναι ένα εξάμηνο, το καλοκαίρι ή ένα μακρύ πρόγραμμα και διδάσκεται από τα διεθνή ιδρύματα εταίρων του Northwest.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποNorthwest Missouri State University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
25,803 USD
Μισσούρι κάτοικος ανά εξάμηνο ώρα: $ 319,05 / Μισούρι κάτοικος ανά ώρα εξαμηνίας: 537,85 δολάρια
Deadline
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 15, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 15, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 15, 2023

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 15, 2023
Άλλη