Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Τμήμα Επικοινωνίας και Σχεδιασμού εκπαιδεύει τους μαθητές να εισέλθουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως επαγγελματίες που είναι ενημερωμένοι για τον παγκόσμιο πολιτισμό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την τέχνη και είναι καταρτισμένοι στην σύγχρονη τεχνολογία των επικοινωνιών. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε μελέτες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπτικό σχεδιασμό, ψηφιακές τεχνολογίες, φωτογραφία, σεναριογράφηση, παραγωγή βίντεο, δημοσιογραφία, διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις. Το Τμήμα διαθέτει ψηφιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, φωτογραφία και στούντιο παραγωγής βίντεο εκτός από τις ψηφιακές εγκαταστάσεις μετά την παραγωγή.

Γιατί να σπουδάσετε στο Bilkent University

Bilkent University ιδρύθηκε για να παρέχει ένα περιβάλλον για τη μάθηση και την πνευματική ανάπτυξη που περιλαμβάνει τις επιστήμες, την τεχνολογία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις τέχνες.

Το Bilkent προσφέρει ένα διεγερτικό μαθησιακό περιβάλλον και μια πολύχρωμη κοινωνική ατμόσφαιρα. Η εκτεταμένη πανεπιστημιούπολη παρέχει μια άνετη βάση για ακαδημαϊκές σπουδές και εξωσχολικές συμμετοχές, ενώ έχει τα πλεονεκτήματα να είναι κοντά σε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Οι μαθητές μπορούν να μεταβούν στην πανεπιστημιούπολη μέσω του δωρεάν συστήματος μεταφοράς.

Bilkent University κατατάσσεται πρόσφατα στην 54η θέση στην Κατάταξη Πανεπιστημίων της Ασίας 2018 Times Higher Education (THE). Σύμφωνα με τους δείκτες αναφοράς ISI, το Bilkent εξακολουθεί να κατατάσσεται υψηλότατα στην Τουρκία σε μια σειρά δημοσιευμένων δημοσιεύσεων ανά μέλος της σχολής και κατέχει υψηλή διεθνή θέση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε21 περισσότερα μαθήματα αποBilkent University »

Τελευταία ενημέρωση October 22, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,500 USD
ανά έτος.
Deadline
Ιούλιος 19, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 19, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 19, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2023
Άλλη