Είναι η ανθρώπινη φύση

Εξερευνήστε την ανθρώπινη εμπειρία και παίζουν σημαντικό ρόλο στην απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με τη γνώση και τη συμπεριφορά με πτυχίο ψυχολογίας από την Colby-Sawyer .

Συνάντηση των μυαλών

Βελτιώστε την κατανόηση της ψυχολογίας και των κοινωνικών και πολιτιστικών εμπειριών που διαμορφώνουν την ανθρώπινη συμπεριφορά για να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ανθρώπων, των οργανώσεων και των κοινοτήτων. Τα μαθήματα στην υγεία και τη βιολογική ψυχολογία, η συμβουλευτική και η ανώμαλη ψυχολογία, η κοινωνική ψυχολογία, ο σχεδιασμός και η ανάλυση της έρευνας σας εκπαιδεύουν στην ακριβή ανάπτυξη υγιών συμπεριφορικών λύσεων και στρατηγικών.

Συμμετέχετε σε εντατικά ερευνητικά έργα αιχμής παράλληλα με τους καθηγητές σας και ακολουθήστε τα δικά σας ερευνητικά ενδιαφέροντα με κλινική εμπειρία στο εργαστήριο ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων.

Μια απαιτούμενη πρακτική στον οργανισμό που σχετίζεται με την ψυχολογία της επιλογής σας προσφέρει μια πλούσια ευκαιρία μάθησης που ενθαρρύνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων, επαγγελματική ανάπτυξη και ηθική συνειδητοποίηση και σας προετοιμάζει για κλινική και ερευνητική εργασία σε ποικίλα διαφορετικά περιβάλλοντα.

Ένα έργο Capstone το ανώτερο έτος σας παρέχει εμπειρία στην υλοποίηση της δικής σας έρευνας - θα σχεδιάσετε και θα διερευνήσετε μια μελέτη σε έναν αυτο-επιλεγμένο τομέα ενδιαφέροντος και θα παρουσιάσετε τα ευρήματά σας στην κοινότητα του κολλεγίου. Τα πρόσφατα έργα έχουν εξετάσει το ρόλο της απροσεξίας στη νικοτίνη, τις συνέπειες της ακρόασης μουσικής στη μνήμη και την επιρροή του feedback από τους ομότιμους για την απόδοση των δοκιμών.

Ένας ανήλικος στην ψυχολογία μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε βαθμό απολυτηρίου.

Συνεργάζομαι

Συμμετέχετε σε σχολές, συναδέλφους και επαγγελματίες ψυχικής υγείας για συνέδρια και εργαστήρια που προωθούν την ψυχολογία ως επιστήμη, επάγγελμα και πόρο για την ανθρώπινη ευημερία, συμπεριλαμβανομένης της ακαδημαϊκής σύμβασης του Ψυχολογικού Συλλόγου του Νιου Χάμσαϊρ .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποColby-Sawyer College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη