Bachelor στην Ιστορία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η αμφισβήτηση αποφάσεων και ενεργειών από το παρελθόν, η περιέργεια για τα ιστορικά γεγονότα και οι απόψεις για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα είναι μόνο μερικά από τα πολλά σημάδια που ενδιαφέρεστε για την ιστορία. Θα μάθετε για τις αποφάσεις του παρελθόντος και του παρόντος που διαμορφώνουν την ανθρώπινη ιστορία και προετοιμάζετε για μια καριέρα σε έναν τομέα που είστε παθιασμένοι ως Ιστορία της CMU.


Σχετικά με αυτό το πρόγραμμα/>

Οι σπουδαστές που μελετούν την ιστορία μαθαίνουν να ερευνούν, να ερμηνεύουν και να εξηγούν γεγονότα του παρελθόντος, ενώ μελετούν ιστορικά έγγραφα, καταρτίζουν και καταγράφουν δεδομένα και επικοινωνούν με ιδέες και εξηγήσεις. Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες όταν είστε ιστορικός σπουδαστής στην CMU, καθώς θα λάβετε την προετοιμασία που χρειάζεστε για μια σειρά σταδιοδρομιών. Γίνετε ιστορικός, δημοσιογράφος, λέκτορας, αρχαιολόγος ή ακόμα και ξεναγός σε ιστορικό χώρο.

Ως κύρια ιστορία της CMU, θα έχετε ευκαιρίες:

 • να γίνει ικανός στην έρευνα, να συλλέγει δεδομένα, να εξετάζει ιστορικά έγγραφα, να προετοιμάζει υλικά δημοσίευσης, να συνοψίζει ιδέες και να διαμορφώνει και να εξηγεί έννοιες
 • να ενισχύσετε την κατανόησή σας για παρελθόντα γεγονότα, ιστορικά στοιχεία, αποφάσεις, νόμους και νομοθεσία
 • συμμετέχουν σε πρακτική μάθηση μέσω ερευνητικών προγραμμάτων, προγραμμάτων πρακτικής εξάσκησης και μαθημάτων ειδικών προβλημάτων


Διαθέσιμα πτυχία/>

 • Bachelor of Arts στην Ιστορία
 • Bachelor of Science στην Ιστορία
 • είναι διαθέσιμος ένας ανήλικος στην ιστορία ή στην κοινωνική επιστήμη


Άλλοι βαθμοί ιστορίας CMU:/>

 • Μέση σχολική εκπαίδευση - Πιστοποίηση κοινωνικών επιστημών
 • Δευτεροβάθμια εκπαίδευση - Πιστοποίηση κοινωνικών επιστημών


Απαιτήσεις εισδοχής/>

Η είσοδος στην CMU είναι επιλεκτική. Το προσωπικό εισόδου μας εξετάζει προσεκτικά και αξιολογεί κάθε αίτηση σε ατομική βάση. Ελέγξτε όλες τις απαιτήσεις πριν υποβάλετε αίτηση εισαγωγής.

Είτε είστε φοιτητής Κολλεγίου Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών (CLAS) ή φοιτητής κολλεγίου μεταπτυχιακών σπουδών (CGES), η CMU θα σας προκαλέσει και θα σας παράσχει ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα πληρώσουν στο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Θα θέλαμε να συμμετάσχετε μαζί μας και να ζήσετε μια εκπαίδευση που σας δίνει περισσότερα. Υπάρχουν μόνο λίγες απαιτήσεις που πρέπει να έχετε κατά νου σχετικά με τη διαδικασία αποδοχής.


Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών/>

Εισερχόμενους φρέσκους

Για να λάβουν την εισαγωγή στο Central Methodist University , οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα συλλόγου με τουλάχιστον 2,5 σωρευτικούς βαθμούς μέσο όρο σε κλίμακα 4,0 ή 2250 GED και έχουν 21 ή παραπάνω στο ACT ή 1500 ή παραπάνω στο SAT εξέταση. Οι υποψήφιοι καλούνται να ολοκληρώσουν ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα συλλογικής επιτροπής το οποίο θα περιλαμβάνει:

 • Τέσσερα χρόνια αγγλικά
 • Τρία χρόνια Μαθηματικών
 • Τρία χρόνια της επιστήμης
 • Τρία χρόνια κοινωνικών σπουδών
 • Ένα έτος ξένης γλώσσας

Οι φοιτητές που βρίσκονται κάτω από τα ελάχιστα πρότυπα μπορούν να γίνουν δεκτοί σε προσωρινή βάση και θα εξεταστούν χωριστά. Η εξέταση αυτή θα διεξαχθεί από τον Διευθυντή Εισδοχής και το Ακαδημαϊκό Πρότυπο και την Επιτροπή Εισαγωγής. Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί υπό προσωρινή εισαγωγή πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους όρους και τις απαιτήσεις που καθορίζονται εγγράφως από το Central Methodist University

Οι φοιτητές που φοιτούν στο σπίτι

Οι φοιτητές που φοιτούν στο σπίτι πρέπει να υποβάλουν έγκυρο αντίγραφο του νοικοκυριού, να έχουν μέσο όρο 2,5 βαθμών και 21 ACT ή μεγαλύτερο ή 1500 ή παραπάνω στο SAT.

Μεταφορά φοιτητών

Οι αιτούντες μεταβίβασης πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2.0 ή υψηλότερη ΣΔΣ για όλα τα μαθήματα που έχουν προηγουμένως αποπειραθεί από το κολέγιο και να είναι επιλέξιμοι να επιστρέψουν στο τελευταίο κολέγιο που παρακολούθησαν. Όσοι δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια πρέπει να υποβάλουν μια επιστολή προσφυγής στην Επιτροπή Ακαδημαϊκών Προτύπων και Εισδοχής, η οποία θα καθορίσει εάν ο φοιτητής θα γίνει δεκτός.

Όλοι οι αιτούντες μεταβίβασης πρέπει να υποβάλουν επίσημα αντίγραφα των σχολικών βιβλίων τους, αναφέροντας σαφώς τη ΣΔΣ και την κατάταξη στην τάξη. Οι αιτούντες μεταφορά πρέπει επίσης να υποβάλουν επίσημα αντίγραφα από όλα τα κολέγια και πανεπιστήμια που παρακολουθούνται. Αυτά τα αντίγραφα είναι μέρος του μόνιμου ρεκόρ κολλεγίων του σπουδαστή.


ΔΙΔΑΚΤΡΑ/>

Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών

 • Ετήσια δίδακτρα (12-18 ώρες ανά εξάμηνο) 23.000 δολάρια


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ/>

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται στις ακόλουθες τοποθεσίες:

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 • Fayette, ΜΟ
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ ... περαιτέρω

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ll find your voice. You’ll achieve your very best – as a scholar, as a leader, as a difference-maker in the world. Διαβάστε Λιγότερα
Φαγιέτ , ΗΠΑ Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη