Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Οι επιχειρηματίες είναι σε μεγάλη ζήτηση, καθώς είναι ουσιώδεις για την κοινωνία μας στην οικοδόμηση των οικονομικών κινητήρων που βοηθούν στην ανάπτυξη της οικονομίας μας. Προωθούν τεχνολογικές και κοινωνικές αλλαγές και η καινοτομία και η δημιουργικότητά τους σφυρίζουν το μέλλον μας.

Το ινστιτούτο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Roberman του Silberman, ένα εθνικό κέντρο επιχειρηματικότητας, τιμήθηκε πρόσφατα με το Βραβείο Αριστείας στην Καινοτομία στην Επιχειρηματικότητα από το Ίδρυμα Deshpande Foundation.

Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας στο Ινστιτούτο Rothman συνδυάζει το πρόγραμμα της τάξης και τα προγράμματα προβολής που σας δίνουν την ευκαιρία να μάθουν και να ασκούν την επιχειρηματικότητα σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Προσφέρει μια λεπτομερή και πρακτική κατανόηση των θεμάτων που αφορούν τόσο την έναρξη μιας επιχείρησης όσο και την προώθηση της καινοτομίας σε ένα εταιρικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται η επιχειρηματική διαδικασία σε μια ποικιλία οργανωτικών πλαισίων εντός και πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα, από νέους νεοϊδρυόμενους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις ταχείας ανάπτυξης σε μεγάλες εταιρείες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Διάφορες προοπτικές για την αναγνώριση ευκαιριών και τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων παρέχονται σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι μαθητές να επωφεληθούν από το δικό τους επιχειρηματικό δυναμικό.

Οι τάξεις διδάσκονται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό διαλέξεων, περιπτωσιολογικών μελετών, ασκήσεων ομάδας, προσκεκλημένων ομιλητών και επιτόπιας εργασίας. Οι μαθητές μπορούν να αντλήσουν από μια ποικιλία από προσεκτικά επιλεγμένα μαθήματα για να γίνουν γενικοί επιχειρηματίες, καλά εξοικειωμένοι με την οργάνωση και τη διαχείριση των πόρων.

Αυτή η μεγάλη και η συγκέντρωση προσφέρονται υπό την αιγίδα του Τμήματος Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας, Silberman College of Business, στο Πανεπιστήμιο Florham, Madison, New Jersey.


Ευκαιρίες καριέρας

Οι σπουδαστές που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα αναπτύσσουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τον εντοπισμό ενός εμπορεύσιμου προϊόντος ή υπηρεσίας και για την εκτέλεση των καθηκόντων που απαιτούνται για να τα αποκτήσουν στους πελάτες. Μάθουν πώς να αναπτύξουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο για να οργανώσουν τις προσπάθειές τους και να ξεκινήσουν την επιχείρηση. Οι απόφοιτοι επιχειρηματικότητας συνήθως ξεκινούν τις δικές τους επιχειρήσεις, ασχολούνται με μικρές ή οικογενειακές επιχειρήσεις ή ασκούν «ενδοπρωτογενείς» σταδιοδρομίες με μεγάλες εταιρείες.


Απαιτήσεις για πτυχίο Bachelor of Science

Όλοι οι σπουδαστές που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Bachelor of Science Degree πρέπει να ολοκληρώσουν το Πανεπιστήμιο και το Business Core Curriculum εκτός από τις βασικές απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω.


Βασικές απαιτήσεις επιχειρηματικότητας


Απαιτούμενα μαθήματα

  • ENTR3101 Διαχείριση μικρών επιχειρήσεων
  • ENTR4100 Χρηματοδότηση σε επιχειρηματικό περιβάλλον
  • Προχωρημένος επιχειρηματικός προγραμματισμός ENTR4000
  • MKTG3344 Έρευνα Μάρκετινγκ
  • FIN4341 Χρηματοπιστωτικές αγορές και ιδρύματα


Επιλογή (Επιλογή δύο)

  • ENTR3601 Οι γυναίκες ως επιχειρηματίες
  • ENTR2200 Οικογενειακή Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • ENTR2300 e-Business για Επιχειρηματίες
  • Δημιουργία πωλήσεων και διαχείριση ανάπτυξης (Βλέπε Προεδρείο Τμήματος)

Οι παραπάνω απαιτήσεις δείχνουν το τρέχον πρόγραμμα σπουδών (21 μονάδες κύριων ειδικών μαθημάτων). Οι μαθητές με συγκεκριμένες ερωτήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον σύμβουλο στην πανεπιστημιούπολη.


Για περισσότερες πληροφορίες

Εάν είστε υποψήφιος φοιτητής και επιθυμείτε πληροφορίες σχετικά με την υποψηφιότητα στο Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισδοχής στο 973-443-8900 ή στο 201-692-7308 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποFairleigh Dickinson University - Silberman College of Business »

Τελευταία ενημέρωση May 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,231 USD
Πλήρης φοίτηση Προπτυχιακός φοιτητής ανά πιστωτικό επιτόκιο για φοιτητές που δεν είναι επιλέξιμοι για κατ 'αποκοπή δίδακτρα: $ 1231,00
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη