Bachelor στην Επιχειρηματική Ψυχολογία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η BSc (Hons) Business Ψυχολογία είναι ένα κοινό πρόγραμμα μεταξύ της Σχολής Ψυχολογίας και της Lincoln International Business School και επιδιώκει να επιτρέψει στους μαθητές να εισέλθουν στην αγορά σταδιοδρομίας με συγκεκριμένες γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις για να κάνουν επιτυχημένες αποφάσεις με βάση το έργο. Όλες οι ενότητες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να επιτρέπουν στους μαθητές να αναλάβουν τη δική τους εκμάθηση και να αναπτύξουν την κατανόησή τους για τη συμπεριφορά των ανθρώπων στις επιχειρήσεις και πώς μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα οργάνωσης. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε μεθόδους και τεχνολογίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για να διερευνήσουν τις ψυχολογικές διεργασίες και να μάθουν πώς να κάνουν αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Ως επαγγελματίας ψυχολόγος, μπορείτε να εργαστείτε σε δημόσιες, ιδιωτικές και εθελοντικές οργανώσεις. Οι πιθανές σταδιοδρομίες περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, την οργάνωση της ανάπτυξης, τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας, την καθοδήγηση, τη μάθηση και την ανάπτυξη, καθώς και την επιλογή της ακαδημαϊκής έρευνας και διδασκαλίας.

Πώς μελετάτε

Ώρες επικοινωνίας και ανάγνωση για ένα πτυχίο

Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα μαθαίνουν από το ακαδημαϊκό προσωπικό που συχνά ασχολούνται με την παγκόσμια ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική έρευνα ή επαγγελματική πρακτική. Ο χρόνος επικοινωνίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εργαστήρια, πρακτικές συνεδρίες, σεμινάρια ή διαλέξεις και μπορεί να ποικίλει από ενότητα σε ενότητα και από ακαδημαϊκό έτος σε χρόνο. Οι συνεδρίες σεμιναρίων και η επίβλεψη του έργου μπορούν να λάβουν τη μορφή συναντήσεων ενός-προς-ένα ή μικρών ομάδων. Ορισμένα μαθήματα προσφέρουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εξωτερικές επισκέψεις και στην επιτόπια εργασία.

Εξακολουθεί να ισχύει ότι οι σπουδαστές διαβάζουν για έναν βαθμό και αυτό σημαίνει ότι επιπλέον των προγραμματισμένων ωρών επαφής οι σπουδαστές καλούνται να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητη μελέτη. Αυτό σας επιτρέπει να διαβάσετε γύρω από ένα θέμα και να προετοιμαστείτε για διαλέξεις και σεμινάρια μέσω ευρύτερης ανάγνωσης ή για να ολοκληρώσετε εργασίες παρακολούθησης όπως αναθέσεις ή αναθεωρήσεις. Ως γενικός οδηγός, το ποσό ανεξάρτητης μελέτης που απαιτείται από τους φοιτητές στο University of Lincoln είναι ότι για κάθε ώρα στην τάξη αναμένεται να περάσετε τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες σε μια ανεξάρτητη μελέτη.

Πώς εκτιμάτε

Κατά το πρώτο έτος, η αξιολόγηση είναι 54%, 30% πρακτικές εξετάσεις και 16% γραπτές εξετάσεις. Κατά το δεύτερο έτος, είναι 67% μαθημάτων, 31% πρακτικές εξετάσεις και 2% γραπτές εξετάσεις. Κατά το τρίτο έτος, είναι 63% μαθημάτων, 26% πρακτικές εξετάσεις και 11% γραπτές εξετάσεις.

Ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές αξιολογούνται σε αυτό το μάθημα μπορεί να διαφέρει για κάθε ενότητα. Παραδείγματα μεθόδων αξιολόγησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν περιλαμβάνουν μαθήματα μαθημάτων, όπως γραπτές εργασίες, εκθέσεις ή διατριβές. πρακτικές εξετάσεις, όπως παρουσιάσεις, παραστάσεις ή παρατηρήσεις. και γραπτές εξετάσεις, όπως επίσημες εξετάσεις ή δοκιμασίες εντός τάξης. Η πολιτική του University of Lincoln είναι να εξασφαλίσει ότι το προσωπικό επιστρέφει έγκαιρα εκτιμήσεις στους σπουδαστές.

Χαρακτηριστικά

Επιχειρηματικότητα

Το University of Lincoln είναι περήφανο για την προσέγγισή του στην καλλιέργεια της επιχειρηματικότητας στους φοιτητές του. Οι διαλέξεις και οι επαγγελματίες που επισκέπτονται παρέχουν μια εικόνα της τρέχουσας πρακτικής και των παγκόσμιων θεμάτων, ενώ τα έργα του πραγματικού κόσμου βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Προαιρετικές εκδρομές πεδίου

Στο Lincoln International Business School, παρέχουμε ευκαιρίες για τους φοιτητές να πηγαίνουν στις επισκέψεις μελέτης που αντικατοπτρίζουν τις τεχνικές στις οποίες εργάζονται. Αυτές οι δραστηριότητες είναι πέρα ​​από τις προγραμματισμένες διαλέξεις και σεμινάρια και ως εκ τούτου δεν είναι υποχρεωτικές, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαφορά όταν συζητούν τη θεωρία στην πράξη. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές δαπάνες για ορισμένα ταξίδια για να καλύψουν τα ταξίδια.

Ερευνα

Στο Lincoln International Business School, έχουμε μια διεθνή προοπτική και η έρευνά μας ενημερώνει τη διδασκαλία για όλα τα μαθήματα μας. Διεξάγουμε έρευνα με επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την εμβάθυνση της γνώσης και της κατανόησης, ώστε να υπάρξει μια απτή διαφορά στη βιομηχανία και την κοινωνία.

Φοιτητής ως Παραγωγός

Ο φοιτητής ως Παραγωγός είναι ένα μοντέλο διδασκαλίας και μάθησης που ενθαρρύνει ακαδημαϊκούς και προπτυχιακούς φοιτητές να συνεργαστούν σε ερευνητικές δραστηριότητες. Είναι ένα πρόγραμμα αφοσιωμένο στην εκμάθηση μέσω του πράγματος.

Η πρωτοβουλία Student ως Παραγωγός επαινέθηκε από το QAA στην ανασκόπηση του 2012 μας και αποτελεί μία από τις διδασκαλίες και τα γνωρίσματα μάθησης που καθιστούν την εμπειρία του Lincoln μοναδική.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Προηγμένα επίπεδα GCE: BBC
  • Διεθνές απολυτήριο: 29 βαθμοί συνολικά
  • BTEC Διευρυμένο Δίπλωμα: Διακρίσεις, Αξία, Αξία

Οι υποψήφιοι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις GCSEs στον βαθμό 4 (C) ή παραπάνω, οι οποίοι πρέπει να περιλαμβάνουν Αγγλικά και Μαθηματικά. Μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 2.

Οι σπουδαστές της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών, των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά, θα απαιτούν αγγλική γλώσσα IELTS 6.0 με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Το Πανεπιστήμιο αποδέχεται ένα ευρύ φάσμα προσόντων ως βάση για την είσοδο και θα εξετάσει τους υποψηφίους που έχουν ένα συνδυασμό προσόντων.

Θεωρούμε επίσης ότι οι υποψήφιοι έχουν εκτεταμένη και σχετική εργασιακή εμπειρία και θα δώσουν ιδιαίτερη ατομική μέριμνα σε όσους δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα εισόδου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη