Bachelor στην Ειδική Αγωγή - δραματοθεραπείας

Palacky University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στην Ειδική Αγωγή - δραματοθεραπείας

Palacky University

Περιγραφή του προγράμματος

Η μελέτη έχει σχεδιαστεί ως ένα μη-διδακτικό δομημένη (σε δύο στάδια) Φυσικά με έμφαση στην ειδική αγωγή και θεραπεία δράμα. Η μελέτη καλύπτει όχι μόνο θεωρητικές και πληροφοριακές επιστήμες (π.χ. βασικές αρχές ειδικής αγωγής, ψυχολογία, ψυχοπαγή κ.α.), αλλά δίδεται μεγάλη έμφαση στους μορφωτικούς και θεραπευτικούς-διαμορφωτικούς κλάδους: θεατρική, καλλιτεχνική, προσωπική-κοινωνική κατάρτιση, δημιουργικό δράμα, προβολή θεατρικής θεραπείας και άλλα εκφραστικά και βιωματικά θέματα. Ο σκοπός της μελέτης είναι να προετοιμάσει τους αποφοίτους για ειδική εργασία στους τομείς της εκπαίδευσης, της κοινωνικής μέριμνας, της υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους προαναφερόμενους τομείς. Η μελέτη συνδέει οργανικά τη γνώση της εκπαίδευσης ειδικών αναγκών και της θεατρικής θεραπείας (στο πλαίσιο άλλων εκφραστικών θεραπευτικών πεδίων) και με βάση μια ευρεία διεπιστημονική προσέγγιση οδηγεί τους μαθητές σε ανεξάρτητη εργασία για την επίλυση σύνθετων θεωρητικών και ιδιαίτερα πρακτικών θεμάτων με τους πελάτες τους. Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσει στο βαθμό παρακολούθησης Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση - Θεραπεία Δράμας.

προφίλ απόφοιτος και ευκαιρίες απασχόλησης

Οι απόφοιτοι θα είναι κατάλληλοι για τη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού με έμφαση στην εφαρμογή θεραπευτικών-διαμορφωτικών προσεγγίσεων με έμφαση στα παραθεατρικά συστήματα (δράμα θεάτρου, εκπαιδευτικό δράμα, θέατρο στην εκπαίδευση), βοηθός καθηγητή, εκπαιδευτικός για τα σχολεία και το σχολείο εγκαταστάσεις για θεσμική και προστατευτική εκπαίδευση και προληπτική εκπαίδευση - κέντρα εκπαίδευσης, παιδικά σπίτια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, υποκατάστατα οικογενειακά ιδρύματα, παιδικές κατοικίες κλπ. Οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμοι για εκπαιδευτικές εργασίες και παρεμβάσεις σε εγκαταστάσεις κοινωνικών υπηρεσιών (π.χ. κατοικία για άτομα με ειδικές ανάγκες), θεραπευτικές κοινότητες (ομάδες) που οργανώνονται από τον μη κερδοσκοπικό τομέα, καθώς και εκπαιδευτικές εργασίες, παρεμβάσεις και οργάνωση εργασίας σε μη κυβερνητικές μη -οργανώσεις που στοχεύουν στην παροχή βοήθειας σε άτομα με αναπηρία υγείας και κοινωνικά μειονεκτήματα.

Απαιτήσεις εισδοχής:

Ο αιτών πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του / της για τη μελέτη σε επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος (στα αγγλικά) και ένα προφίλ δοκίμιο 15 000 - μήκους 20 000 σύμβολα, επικεντρώθηκε στην περιοχή του προγράμματος σπουδών. Γλωσσική ικανότητα:

 • Το πρότυπο απαίτηση αγγλική γλώσσα είναι σε επίπεδο Β2, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ).
 • Ελάχιστες απαιτήσεις γλώσσα στον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL): βασίζονται στο Διαδίκτυο δοκιμή (IBT): 61, υπολογιστής που βασίζεται δοκιμή (CBT): 173, χαρτιού βασίζεται Test (PBT): 500 ή ενός διεθνούς συστήματος Testing Αγγλικής Γλώσσας ( IELTS) συνολική βαθμολογία μπάντα των τουλάχιστον 6,0.

Οι αιτούντες πρέπει να στείλετε:

 • εφαρμογή (ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης)?
 • απόδειξη της αναγνώρισης των προηγούμενων σπουδών τους (π.χ. ξένες πιστοποιητικό ως ισοδύναμο με πιστοποιητικό εκπαίδευσης εκδίδεται στη Δημοκρατία της Τσεχίας)?
 • επιστολή κινήτρων?
 • προφίλ δοκίμιο?
 • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ;
 • πιστοποιητικού γλωσσικής ικανότητας

στη διεύθυνση dagmar.zdrahalova@upol.cz έως τις 31 Μαΐου 2018. Εξετάσεις εισόδου Ταλέντο δοκιμή, η οποία αποτελείται από:

 • Ερμηνεία του έτοιμοι λογοτεχνικό ή δραματικό κείμενο της δικής του επιλογής (συμπεριλαμβανομένων των συγγραφική ερμηνεία) των περίπου 5 λεπτά,
 • Δράμα ή λογοτεχνική αυτοσχεδιασμού για ένα συγκεκριμένο θέμα.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 16, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,500 EUR
ανά ακαδημαϊκό έτος
Locations
Τσεχία - Olomouc, Olomouc Region
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Τσεχία - Olomouc, Olomouc Region
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών