Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Kadir Has University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Kadir Has University

Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Από το 1997, το τμήμα μας έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει σπουδαίους φοιτητές που είναι εξοπλισμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες της ταχέως μεταβαλλόμενης και παγκοσμιοποιούμενης οικονομίας και θα γίνουν ειδικοί διευθυντές και επιχειρηματίες.

Παρέχουμε ένα συνεχώς ενημερωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που εμπλουτίζει την εμπειρία των φοιτητών στη διαχείριση, την οργάνωση, το μάρκετινγκ, την παραγωγή, τη χρηματοδότηση και τη λογιστική καθώς και τις δεξιότητες στρατηγικής σκέψης. Τα έμπειρα μέλη των διδασκόντων ενσωματώνουν την καθολική θεωρητική γνώση με τις σύγχρονες πρακτικές εφαρμογές της επιχείρησης.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Χάρη στις συμφωνίες εταιρικής σχέσης του πανεπιστημίου μας, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από προγράμματα ανταλλαγών σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Ένας σημαντικός αριθμός ξένων φοιτητών που συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα ξοδεύουν επίσης μέρος της μελέτης τους στο τμήμα μας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μας έχουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην εκπλήρωση των διευθυντικών ευθυνών στις επιχειρήσεις. Διακρίνονται με την συνειδητοποίηση των νέων τάσεων και της τεχνολογίας αιχμής στους τομείς τους.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας υπάρχουν σε ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως τραπεζικές εργασίες, ανθρώπινοι πόροι, μάρκετινγκ, πωλήσεις, διαχείριση επιχειρήσεων και παροχή συμβουλών.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το πρόγραμμά μας.

NİMET URAY

Πρόεδρος του Τμήματος

Πρακτική

Ο σκοπός της πρακτικής άσκησης είναι να εξοικειωθούν οι σπουδαστές με το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας και να προχωρήσουν στην επαγγελματική κατάρτιση. Κάθε φοιτητής θα πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς τουλάχιστον 20 εργάσιμες ημέρες πρακτικής άσκησης προκειμένου να αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Οι πανεπιστημιακές σπουδές μπορούν να γίνουν μόνο σε εξαμηνιαίες ή στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους το καλοκαίρι. Οι σπουδαστές δεν μπορούν να κάνουν την πρακτική άσκηση σε ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο ενώ λαμβάνουν μαθήματα.

Η εταιρεία που ο φοιτητής θα κάνει την πρακτική θα πρέπει να εγκριθεί πριν ξεκινήσει η πρακτική άσκηση. Οι φοιτητές πρέπει να συμπληρώσουν το Έντυπο Υποχρεωτικής Πρακτικής, να το υπογράψουν από τους ακαδημαϊκούς τους συμβούλους καθώς και την εταιρεία και να το παραδώσουν στον Γραμματέα της Σχολής μαζί με 2 φωτογραφίες και φωτοτυπία του πιστοποιητικού αναγνώρισης. Οι πανεπιστημιακές σπουδές δεν θα είναι έγκυρες αν ο φοιτητής δεν ασφαλίσει για εργατικά ατυχήματα και επαγγελματικές ασθένειες.

Στο τέλος της περιόδου πρακτικής άσκησης, οι φοιτητές θα πρέπει να λάβουν έγκριση από την εταιρεία, να υπογράψουν το έντυπο αξιολόγησης πρακτικής άσκησης και να το επιστρέψουν στον γραμματέα της σχολής. Η επιτροπή πρακτικής άσκησης θα ελέγξει τη φόρμα, θα επικοινωνήσει με την εταιρεία εάν χρειαστεί και θα ενημερώσει το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων σχετικά με την έγκριση (ή την απόρριψη) της πρακτικής άσκησης μέσα σε ένα μήνα. Οι σπουδαστές θα ενημερωθούν για τον αριθμό των ημερών εγκεκριμένης πρακτικής άσκησης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 12, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
12,000 USD
Locations
Τουρκία - Istanbul, Istanbul
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2022
Dates
Σεπτ. 2019
Τουρκία - Istanbul, Istanbul
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2022