Το πανεπιστημιακό πτυχίο στη Γαστρονομία έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που ειδικεύονται στις μαγειρικές τεχνικές αλλά και να είναι επικεφαλής και να διαχειρίζεται μια γαστρονομική επιχείρηση. Μια τετραετή εκπαίδευση που θα επιτρέψει στους αποφοίτους μας να οδηγήσουν το μέλλον της Γαστρονομίας.

Λεπτομέριες

 • Επίσημη εκπαίδευση: Πτυχίο γαστρονομίας.
 • Απευθύνεται σε: Φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους στη Γαστρονομία με δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων.
 • Διάρκεια μελέτης: 4 έτη.
 • Σύνολο πιστωτικών μονάδων: 240 μονάδες ECTS
 • Γλώσσα: Αγγλικά: 1ο έτος. Ισπανικά: 2ος, 3ος, 4ος χρόνος *
 • Περιοχή: Castellón de la Plana (Ισπανία)

* Το 1ο έτος μπορεί να είναι είτε στην ισπανική είτε στην αγγλική γλώσσα

Παρουσίαση

Το πτυχίο Γαστρονομίας στο Πανεπιστήμιο Cardenal Herrera της CEU είναι το αποτέλεσμα μιας εμπεριστατωμένης κοινωνικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής μελέτης σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της μαγειρικής πρακτικής και το πώς έχει αναπτυχθεί τόσο από γαστρονομική όσο και από εμπορική άποψη. Τα βασικά συμπεράσματα της μελέτης ήταν τα εξής:

 • Επαγγελματισμός: Υπάρχει αυξανόμενη τάση όσον αφορά την απαίτηση για επαγγελματικά προσόντα στον τομέα της γαστρονομίας.
 • Επιχειρηματική διάσταση: Υπάρχει πλέον ανάγκη για κατάλληλα περιβάλλοντα μάθησης που να συνδυάζουν επιτυχώς τη γαστρονομία και τις επιχειρήσεις, το μαγείρεμα και την απόδοση των επενδύσεων.
 • Γαστρονομική R

Το πτυχίο βασίζεται σε πέντε θεματικούς τομείς:

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Προϊόντα διατροφής και μαγειρικές τεχνικές: Μεταφορά γνώσεων σχετικά με το προϊόν διατροφής και τεχνικές μαγειρικής, σχετικά με την προέλευση και την ιχνηλασιμότητα των τροφίμων. Εκπαίδευση μαθητών στους τομείς της ποιότητας και της ασφάλειας των πρώτων υλών, της προετοιμασίας και αποθήκευσης τροφίμων και της υγιεινής διατροφής

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η αξία των ιδεών: Αυτός ο βαθμός περιλαμβάνει θέματα σχετικά με τη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό και τις καλλιτεχνικές τάσεις. Αυτή η βασική γνώση δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο σε έργα σχετικές με τη διακόσμηση και την οργάνωση εσωτερικών χώρων, καθώς και να αναπτύξουν τη δική τους ξεχωριστή εμφάνιση όσον αφορά την παρουσίαση των τροφίμων και την εσωτερική διακόσμηση.

ΓΛΩΣΣΕΣ

Διεθνείς ευκαιρίες: Η ανάπτυξη αυτού του τομέα στη διεθνή αγορά μας ωθεί να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην αγγλική ως καθημερινή γλώσσα εργασίας για τους σπουδαστές μας, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις γλωσσικές δεξιότητές τους σε σεμινάρια, επίβλεψη εργασίας, βιβλιογραφικές αναζητήσεις κλπ.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Εργαλεία για τη διαχείριση σταθερών επιχειρηματικών έργων: Χρήση πρακτικής και εφαρμοσμένης προσέγγισης στην επιχείρηση φιλοξενίας με στόχο τον εξοπλισμό των φοιτητών με τα εργαλεία που χρειάζονται για τη δημιουργία σταθερών επιχειρηματικών σχεδίων και την προστασία της οικονομικής τους βιωσιμότητας.

Πρόγραμμα σπουδών

Το Πρόγραμμα Σπουδών για το Πτυχίο Γαστρονομίας εξοπλίζει τους υποψήφιους σπουδαστές με ένα στέρεο και πρακτικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα οικοδομήσουν τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Το Πρόγραμμα βασίζεται σε πέντε θεματικούς τομείς. Συνδυασμένα, οι περιοχές αυτές προσφέρουν στους αποφοίτους της Gasma ένα πλήρες, ενημερωμένο επαγγελματικό προφίλ για το μέλλον:

 • Τεχνολογία τροφίμων
 • Γενικές Επιχειρησιακές Γνώσεις
 • Γαστρονομία
 • Μαγειρική διαχείριση
 • Γλώσσες

1ο έτος. Ένα Στερεό Ίδρυμα στη Γαστρονομία και στη Διοίκηση

Οι φοιτητές του πρώτου έτους αποκτούν βασικές γνώσεις σχετικά με το χειρισμό τροφίμων και τις βασικές μαγειρικές διεργασίες.

Θα μάθουν για τις εμπορικές και οικονομικές περιοχές των εταιρειών του κλάδου. Η αγγλική γλώσσα είναι μέρος του πρώτου περιεχομένου των σπουδών τους καθώς και πρακτικές δραστηριότητες, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία σε τοπικές επιχειρήσεις.

2ο Έτος. Νέες τεχνικές και εργαλεία

Το δεύτερο έτος περιλαμβάνει έννοιες που σχετίζονται με τις οινολογικές και μαγειρικές διαδικασίες.

Οι έννοιες που σχετίζονται με το δίκαιο, τη χρηματοδότηση και τα θέματα υγείας θα εξεταστούν στη μαγειρική διαχείριση. Οι φοιτητές είναι επίσης εξοπλισμένοι με εργαλεία για τη δημιουργία σταθερών επιχειρηματικών σχεδίων. Η κατάρτιση συνεχίζεται στις δεξιότητες αγγλικής και αγγλικής επικοινωνίας. Οι φοιτητές αναλαμβάνουν πρακτική άσκηση σε εθνικές εταιρείες.

3ο Έτος. Ενοποίηση της γνώσης

Οι γαστρονομικές μελέτες επικεντρώνονται στη διατροφή και στη διαιτολογία, πέρα ​​από τις διαδικασίες δημιουργίας και καινοτομίας στη Γαστρονομία. Οι σπουδαστές θα διευρύνουν επίσης τις γνώσεις τους για την οινολογία και την ομαδοποίηση του κρασιού.

Στη μαγειρική διαχείριση, οι μαθητές μελετούν επιχειρηματικά μοντέλα και χρησιμοποιούν λογισμικό για τον έλεγχο του κόστους. Διοργανώνεται η διοργάνωση εκδηλώσεων. Στην αγγλική γλώσσα, οι σπουδαστές αποκτούν πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον κόσμο των επιχειρήσεων και τη βιομηχανία εστιατορίων. Οι πρακτικές πραγματοποιούνται σε διεθνείς εταιρείες, τόσο σε εστιατόρια όσο και σε επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων.

4ο Έτος. Διαδρομή προς εξειδίκευση

Κατά το τέταρτο έτος, οι μαθητές επιλέγουν μια εξειδίκευση και την αντίστοιχη πορεία Pathway .

 • Executive Chef Innovation - Έρευνα στη Γαστρονομία: Οι μαθητές θα μελετήσουν τις τελευταίες μαγειρικές τεχνικές και τάσεις στη Γαστρονομία. Αρχίζουν να αποκτούν ερευνητικές έννοιες. Αυτή η εξειδίκευση στοχεύει στο υψηλότερο επίπεδο μαγειρικής, μαθαίνοντας νέες γαστρονομικές τάσεις και εφαρμόζοντας τις δημιουργικές διαδικασίες και τις συνεχείς έρευνες στην κουζίνα.
 • Γαστρονομική επιχείρηση. Τροφή

Τελικό Έργο (TFG)

Το Τελικό Πρόγραμμα Πτυχίου (TFG) αποτελείται από μια μνήμη ή μια αρχική μελέτη που εκτελείται από κάθε μαθητή. Το TFG ενσωματώνει και αναπτύσσει την κατάρτιση και τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του πτυχίου Bachelor.

Σκοπός του είναι να εκπαιδεύει τους σπουδαστές στην αναζήτηση, τη διαχείριση, την οργάνωση και την ερμηνεία των σχετικών δεδομένων ώστε να λαμβάνουν κρίσεις που περιλαμβάνουν προβληματισμό σε σημαντικά θέματα κοινωνικού, επιστημονικού, τεχνολογικού ή δεοντολογικού χαρακτήρα. Η ολοκλήρωσή του διευκολύνει την ανάπτυξη κριτικής σκέψης, λογικής και δημιουργικής κρίσης. Ένας δάσκαλος θα επιβλέπει το TFG και η ολοκλήρωσή του είναι απαραίτητη για να αποκτήσει τον τίτλο του πτυχίου Bachelor.

Πρακτική

Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε τοπικές, εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

Η Γαστρονομική και Γαστρονομική Διοίκηση μας δίνει την ευκαιρία σε κάθε φοιτητή να αποκτήσει εξωτερικές ακαδημαϊκές τοποθετήσεις, χάρη σε αρκετές συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου CEU Cardenal Herrera και των διαφόρων τοπικών, εθνικών και διεθνών εταιρειών της Βαλένθια.

Από το πρώτο έτος του κύκλου σπουδών τους, οι σπουδαστές μπορούν να αρχίσουν να αποκτούν επαγγελματική εμπειρία με την πραγματοποίηση τοποθετήσεων σε εταιρείες που εδρεύουν κοντά. Καθώς αποκτούν περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για τοποθετήσεις σε ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ευκαιρίες καριέρας

Η γαστρονομία είναι ένας ιδιαίτερα διεπιστημονικός τομέας που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που συνδέονται με τους γαστρονομικούς και μαγειρικούς τομείς. Οι απόφοιτοί μας, έχοντας παράλληλα τη δική τους επιχείρηση, θα έχουν την ευκαιρία να ασκούν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες σε ποικίλους τομείς, στους τομείς του εστιατορίου και του τουρισμού:

 • Η βιομηχανία τροφίμων.
 • Εστιατόριο και τροφοδοσία.
 • Συμβουλευτική γαστρονομίας.
 • Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
 • Φιλοξενία.

Οι πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας που τους επιτρέπουν επιτρέπουν στους πτυχιούχους της Γαστρονομίας να ασκούν το επάγγελμά τους σε θέσεις ευθύνης, όπως:

 • Σεφ.
 • Διευθυντής Τροφίμων
 • Εστιατόριο και υπεύθυνος εστίασης.
 • Σύμβουλος γαστρονομίας.
 • Εκδηλώσεις και υπεύθυνος γαστρονομικών δραστηριοτήτων.
 • Διευθυντής έρευνας και καινοτομίας στον τομέα τροφίμων.
 • Υπεύθυνος ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων.
 • Διοργανωτής μαγειρικής και υπεύθυνων έργων.

Επιπλέον, οι απόφοιτοι μας θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες στους τομείς της διδασκαλίας και της παροχής συμβουλών, όπως:

 • Μαγειρικοί και γαστρονομικοί διαχειριστές, σύμβουλοι ή σύμβουλοι.
 • Δάσκαλοι σε τομείς που σχετίζονται με την γαστρονομία: μαθήματα πλοήγησης, παράδοση μαθημάτων, επίβλεψη τοποθέτησης εργασίας κ.λπ.
 • Σύμβουλος διδασκαλίας στα κέντρα γαστρονομικής κατάρτισης.

Μαγειρική ομάδα

Για την περιοχή της Γαστρονομίας, η Gasma απασχολεί επαγγελματίες με επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κόσμο της γαστρονομίας. Οι ακαδημαϊκοί από το Πανεπιστήμιο CEU-Cardenal Herrera παρέχουν την εμπειρία τους στην παροχή των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τους τομείς των Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ, της Τεχνολογίας Τροφίμων, της Επικοινωνίας κλπ.

Συνεχής διδασκαλία

Ένας εκπαιδευτικός θα είναι υπεύθυνος για την εποπτεία κάθε σπουδαστή καθ 'όλη τη διάρκεια του πτυχίου του.

Διαδρομές εισόδου

 • Απολυτήριο ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ: Όλοι οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος του πτυχίου και έχουν περάσει τις εξετάσεις εισόδου στο πανεπιστήμιο θα έχουν πρόσβαση στο πανεπιστημιακό πτυχίο. Το UCH CEU έχει τη δική του διαδικασία εισαγωγής σπουδαστών.
 • Διεθνές απολυτήριο στο εσωτερικό ή εκτός Ισπανίας: 1. Εκπαιδευτικά συστήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ειδική συμφωνία για την εκπαίδευση. 2. Εκπαιδευτικά συστήματα χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή με τα οποία δεν υπάρχει ειδική συμφωνία για την εκπαίδευση.
 • (CFGS) ή FPII που έχουν αποκτηθεί στην Ισπανία: Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλοι οι σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει έναν κύκλο CFGS (Προχωρημένος κύκλος Επαγγελματικής Κατάρτισης) μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο από οποιαδήποτε επαγγελματική σφαίρα, αλλά σε περίπτωση που η ζήτηση υπερβεί τον αριθμό των θέσεων η UCH CEU θα προτιμήσει τους υποψήφιους που έχουν τα προσόντα που κατέχουν προσόντα από τον ίδιο κλάδο της γνώσης όπως αυτός που σπουδάζει στο μάθημα σπουδών που επιθυμούν να ακολουθήσουν.
 • Προσόντα ισοδύναμα με την ισπανική επαγγελματική κατάρτιση / Προσόντα ή εκπαιδευτικά μαθήματα που γίνονται στο εξωτερικό: Επιπλέον, Ισπανοί και μη Ισπανοί μπορούν να γίνουν δεκτοί στο UCH CEU εάν έχουν ολοκληρώσει σπουδές στο εξωτερικό που είναι ισοδύναμες με τα προσόντα για Κύκλους Επαγγελματικής Κατάρτισης. Μελέτες ισοδύναμες με τον κύκλο προηγμένης επαγγελματικής κατάρτισης ή την επαγγελματική κατάρτιση που λαμβάνεται στο εξωτερικό.
 • Προηγούμενες Πανεπιστημιακές σπουδές: 1. Πανεπιστημιακές σπουδές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί στην Ισπανία 2. Πανεπιστημιακές σπουδές που έχουν πραγματοποιηθεί προηγουμένως εκτός Ισπανίας
 • Πανεπιστημιακά προσόντα ξεκίνησαν αλλά δεν ολοκληρώθηκαν: Πρόσβαση με μεταφορά ακαδημαϊκών αρχείων
 • Επαγγελματική εμπειρία ή άλλες προσωπικές συνθήκες: Άτομα άνω των 25/45 ετών. Άτομα άνω των 40 ετών με επαγγελματική εμπειρία που σχετίζονται με το βαθμό που επιθυμούν να σπουδάσουν.

Ακαδημαϊκά τέλη

Πρώτο βήμα: Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, τα συνολικά τέλη, για τους φοιτητές της αγγλικής γραμμής, είναι 11.500 ευρώ. Η εκπαίδευσή τους (48 ECTS) κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά (μαθήματα, υλικά κλπ.) Ενώ λαμβάνουν έντονα μαθήματα ισπανικής γλώσσας (12 ECTS). Οι μαθητές θα τελειώσουν την πρώτη σχολική χρονιά που κυριαρχεί σε πολλούς πόρους της ισπανικής γλώσσας.

Δεύτερο βήμα: Από το δεύτερο έτος, οι φοιτητές της αγγλικής γραμμής του πρώην έτους πέρασαν στη γραμμή που διδάχθηκε στα ισπανικά. Τα συνολικά τέλη για την εκπαίδευσή τους (66 ECTS ανά ακαδημαϊκό έτος) το 2ο και 3ο έτος θα είναι 10.690 ευρώ ετησίως. Σε κάθε περίπτωση, οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν μαθήματα ισπανικής γλώσσας εάν το χρειάζονται. Θα βελτιώσουν και θα εμβαθύνουν την κυριαρχία τους στα ισπανικά ώστε να είναι άπταιστα στα ισπανικά. Κάθε φορά που υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις (masterclass, για παράδειγμα) οι μαθητές της γραμμής στα αγγλικά θα έχουν υποστήριξη γλώσσας.

Τρίτο βήμα: Τα συνολικά τέλη για το τέταρτο έτος θα είναι 9.970 ευρώ ετησίως (60 ECTS). Σε κάθε περίπτωση, οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν μαθήματα ισπανικής γλώσσας εάν το χρειάζονται. Θα βελτιώσουν και θα εμβαθύνουν την κυριαρχία τους στα ισπανικά ώστε να είναι άπταιστα στα ισπανικά.

Κάθε φορά που υπάρχουν ειδικές εκδηλώσεις (masterclass, για παράδειγμα) οι μαθητές της γραμμής στα αγγλικά θα έχουν υποστήριξη γλώσσας.

Τα ακαδημαϊκά έξοδα περιλαμβάνουν:

 • Όλες οι πρώτες ύλες και οι εισροές για μαγειρέματα.
 • Η χρήση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της Campus.
 • Μια στολή και μια σειρά από μαχαίρια και σκεύη που δίδονται σε κάθε μαθητή για την ιδιοκτησία τους. (παρά τα παραπάνω, οι φοιτητές πρέπει να καταθέσουν 400 €, τα οποία θα επιστραφούν μετά την αποφοίτησή τους).
 • Προσωπική θυρίδα.
 • Παρακολούθηση Masterclasses, συνέδρια και εξωσχολικά σεμινάρια που έχουν προγραμματιστεί για τους μαθητές μας.
 • Διακανονισμός υποχρεωτικών και εξωσχολικών πρακτικών.

Δεν περιλαμβάνονται:

Κατάλυμα. Ωστόσο, το Castellón είναι μια μεσαίου μεγέθους πρωτεύουσα της Μεσογείου με 180.000 κατοίκους και πολύ χαμηλό κόστος ζωής. Οι μαθητές μπορούν να βρουν ένα δωμάτιο σε κοινόχρηστα διαμερίσματα ξεκινώντας από 170 € -190 € / μήνα.

Εισαγωγή και εγγραφή

Συνέντευξη εισαγωγής

Στη φόρμα αίτησης θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια μέρα και ώρα για την προσωπική σας συνέντευξη και αυτό θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου CEU Cardenal Herrera.

Η συνέντευξη θα διεξαχθεί με διευθυντή από το πανεπιστήμιο της Γαστρονομίας και έχει δύο κύριους σκοπούς: πρώτον, ο υποψήφιος να έχει άμεση επαφή με την πανεπιστημιούπολη αλληλεπιδρώντας με κάποιον που συνδέεται με τη Gasma, ο οποίος θα μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχω; δεύτερον, για τον υποψήφιο να μάθετε τα πάντα για το πτυχίο Γαστρονομίας από πρώτο χέρι. Στη συνέντευξη ο υποψήφιος θα έχει πλήρη ενημέρωση για την πορεία και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η πανεπιστημιούπολη μας. Αυτό θα βοηθήσει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Επιπλέον, η συνέντευξη θα μας επιτρέψει να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις δεξιότητες και τα κίνητρα του μελλοντικού φοιτητή άμεσα, προσωπικά, γεγονός που αποτελεί βασικό παράγοντα για μας στην αξιολόγηση του υποψηφίου ως πιθανού φοιτητή στο μάθημα του πτυχίου μας.

Κράτηση και εγγραφή

Μετά τη συνέντευξη συμμετοχής, θα ξεκινήσει η διαδικασία για την κράτηση ενός τόπου. Σε γενικές γραμμές, εκτός από ειδικές περιστάσεις, 24 ώρες μετά τη συνέντευξη, ο υποψήφιος θα λάβει μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω του intranet εισαγωγής.

Η κοινοποίηση θα καθορίσει ένα από τα τρία σενάρια για τον υποψήφιο:

 • Ότι έχουν επιλεγεί και ότι υπάρχει διαθέσιμος χώρος για αυτούς. Στην περίπτωση αυτή, η ειδοποίηση θα συνοδεύεται από ένα εξατομικευμένο Έγγραφο Κράτησης (Reservation Document), που θα τους ενημερώνει για το τι πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν τη διαδικασία. Ακολουθώντας τις απλές οδηγίες αυτού του εγγράφου, ο υποψήφιος μπορεί να διατηρήσει μια θέση στο χώρο της Γαστρονομίας και της Γαστρονομικής Διαχείρισης.
 • Ότι έχουν τεθεί στη λίστα αναμονής για πρόσβαση στο πτυχίο Bachelor. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενημερωθούν σχετικά με τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.
 • Ότι δεν έχουν επιλεγεί επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και δεν αναμένεται ότι θα υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις ή για λόγους σχετικούς με την αξιολόγηση της αίτησης του υποψηφίου.

Η επιλογή γίνεται με αξιολόγηση του υποψηφίου, των κινήτρων και των ικανοτήτων του και, ανάλογα με την περίπτωση, της προσωπικής και οικογενειακής του κατάστασης. Δεδομένου ότι η Γαστρονομική και Μαγειρική Διοίκηση έχει το δικό της σύστημα επιλογής, ο βαθμός που θα αποκτηθεί στις Πανεπιστημιακές Εισαγωγικές Εξετάσεις δεν θα ληφθεί υπόψη για το σκοπό αυτό, μολονότι η τελική εγγραφή μπορεί να γίνει μόνο όταν έχουν εκπληρωθεί όλες οι νομικές προϋποθέσεις εισδοχής στην Πανεπιστημιούπολη .

Σε περίπτωση που επιλεγούν, οι φοιτητές θα πρέπει να εγγραφούν για να κάνουν την επίσημη κράτηση θέσης:

 • Οι μελλοντικοί φοιτητές θα μπορούν να εκτυπώνουν την απαραίτητη τεκμηρίωση για την καταβολή του τέλους εγγραφής από το intranet.
 • 24 ώρες μετά την πληρωμή, οι μελλοντικοί μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής στο intranet.

Τόσο η πληρωμή του τέλους όσο και η συμπλήρωση του εντύπου εγγραφής θα απαιτηθούν για την κράτηση του τόπου και στη συνέχεια να μπορέσει να ζητήσει ένα ραντεβού για εγγραφή, το οποίο θα επισημοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία της Πανεπιστημιούπολης.

Προσαρμοσμένες δοκιμές

Η Γασμανική και Γαστρονομική Διοίκηση, GASMA, έχει εφαρμόσει μια διαδικασία που βοηθά στην αξιολόγηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των νέων φοιτητών της, προκειμένου να προσδιοριστεί το προφίλ τους στην πρόσβαση στο πτυχίο Γαστρονομίας.

Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να ταξινομήσουμε το επίπεδο πρόσβασης των σπουδαστών ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε στρατηγικές διδασκαλίας σύμφωνα με την ομάδα στην οποία ανήκουν. Για να γίνει αυτό, στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους, όταν οι φοιτητές έχουν εγγραφεί στο Campus, διεξάγεται μια σειρά εξετάσεων προφίλ στην τάξη, η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στο πτυχίο Γαστρονομίας. Με βάση τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν από αυτές τις εξετάσεις, η Campus σχεδιάζει ενέργειες ενίσχυσης και εντατικοποίησης προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μαθητών.

Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα των προσπαθειών μας να προσφέρουμε εξατομικευμένη διδασκαλία, προσανατολισμένη προς το καλύτερο από κάθε μαθητή. Σε αυτή τη διαδικασία, οι μαθητές λαμβάνουν επίσης ένα τεστ αγγλικής στάθμης. Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα αυτού του τεστ, το Campus θα πει στους μαθητές ποια δωρεάν μαθήματα θα πρέπει να παρακολουθήσουν από τα μαθήματα γλώσσας του, προκειμένου να επιτύχουν το επίπεδο αγγλικών που απαιτείται στα μαθήματα του πτυχίου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ισπανικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
11,500 EUR
Συνολικά τέλη πρώτο έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη