Γιατί είναι σημαντικές στον κυβερνοχώρο;

Ως σημαντικός για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, οι μαθητές μαθαίνουν δεξιότητες και τεχνικές που θα τους προετοιμάσουν για επιτυχία στην καριέρα τους ή σε μεταπτυχιακές σπουδές. Η Cybersecurity είναι η προστασία υποδομών, συστημάτων, συσκευών, δικτύων, πληροφοριών και εφαρμογών από επιθέσεις, ζημιές, απώλειες ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση μέσω κατάλληλων τεχνολογιών, πρακτικών και τεχνικών. Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στις γενικές δεξιότητες πληροφορικής και τις απαραίτητες δεξιότητες για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη ασφαλών υπολογιστικών συστημάτων.

Οι απόφοιτοι θα έχουν δεξιότητες και εμπειρογνωμοσύνη σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης και της ανίχνευσης επιθέσεων στον κυβερνοχώρο σε υποδομές που σχετίζονται με υπολογιστή σε έναν οργανισμό. Οι φοιτητές θα έχουν μια ευρεία κατανόηση των συστημάτων υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του υλικού, των δικτύων, των λειτουργικών συστημάτων, της διασφάλισης πληροφοριών και του προγραμματισμού. Οι σπουδαστές θα έχουν επίσης δεξιότητες που σχετίζονται με την πολιτική ασφάλειας υπολογιστών και την εφαρμογή τους, καθώς και μια σχετική κατανόηση της κοινωνικής μηχανικής ως μέσο ευπάθειας στον υπολογιστή.

Οι μαθητές θα μάθουν να αναλύουν ένα πολύπλοκο πρόβλημα πληροφορικής και να εφαρμόζουν τις αρχές της πληροφορικής και άλλων συναφών κλάδων για να εντοπίσουν λύσεις και να μάθουν να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να αξιολογούν υπολογιστικά συστήματα σε ένα σύνολο απαιτήσεων, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων ασφάλειας. Οι μαθητές θα μάθουν να εργάζονται σε ομάδες, να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να εφαρμόζουν νομικές και δεοντολογικές αρχές για να κάνουν ενημερωμένες κρίσεις σε περιβάλλον πληροφορικής. Οι απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουν τις αρχές και τις πρακτικές ασφαλείας στο περιβάλλον, το υλικό, το λογισμικό και τις ανθρώπινες πτυχές ενός συστήματος καθώς και να αναλύουν και να αξιολογούν τα συστήματα σε σχέση με τη διατήρηση των λειτουργιών παρουσία κινδύνων και απειλών.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι της Cybersecurity είναι σε μεγάλη ζήτηση σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστικών συστημάτων, των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου, των νοσοκομείων, των μεταφορών, των επιστημονικών και ιατρικών εργαστηρίων, των μεταποιητικών, των πανεπιστημίων, της αεροδιαστημικής, της βιομηχανίας και των φαρμακευτικών εταιρειών. Κάθε εταιρεία που χρησιμοποιεί υπολογιστές κινδυνεύει από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Αύξηση της απασχόλησης κατά 18% προβλέπεται από το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, ενώ το περιοδικό Forbes προβλέπει στο άμεσο μέλλον πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου. Η αγορά του κυβερνοχώρου αναμένεται να αυξηθεί από 75 δισεκατομμύρια δολάρια το 2015 σε 170 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Οι τοποθετήσεις θέσεων εργασίας στον κυβερνοχώρο αυξήθηκαν κατά 75% τα τελευταία πέντε χρόνια.

Επαγγελματικές εμπειρίες μάθησης

Η Σχολή Πληροφορικής και Πληροφοριακών Συστημάτων φιλοξενεί ετησίως μια επαγγελματική συμβουλευτική ομάδα που περιλαμβάνει περισσότερους από 40 επαγγελματίες από διάφορες βιομηχανίες για να ανασκοπήσει το πρόγραμμα σπουδών της επιστήμης των υπολογιστών της Βορειοδυτικής. Οι επαγγελματίες ενημερώνονται για τη νέα τεχνολογία και διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα σπουδών στη Βορειοδυτική είναι τρέχουσα με τις τάσεις.

Η MINK WIC (Μισσούρι, Αϊόβα, Νεμπράσκα, Γυναίκες στην Πληροφορική του Κάνσας) ιδρύθηκε το 2011 και δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να συζητούν τους ρόλους τους στους τομείς της πληροφορικής και της τεχνολογίας και να μοιράζονται εμπειρίες και στρατηγικές επιτυχίας. Τα τελευταία χρόνια, περισσότεροι από 240 μαθητές, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες από την περιοχή συγκεντρώθηκαν για να μοιραστούν το πάθος τους για την επιστήμη των υπολογιστών και την τεχνολογία.

Φοιτητικές οργανώσεις

Ο Σύνδεσμος Πληροφορικών Μηχανών προάγει τα ενδιαφέροντα σε υπολογιστές και εφαρμογές, καθώς επίσης παρέχει ένα μέσο επικοινωνίας για άτομα που ενδιαφέρονται για υπολογιστές.

Η Ένωση Υπολογιστικών Μηχανημάτων - Γυναικών (ACM-W) γιορτάζει, ενημερώνει και υποστηρίζει τις γυναίκες στον τομέα της πληροφορικής και συνεργάζεται με μια κοινότητα επιστημόνων υπολογιστών, εκπαιδευτικών, εργοδοτών και πολιτικών για τη βελτίωση των εργασιακών και μαθησιακών περιβαλλόντων για τις γυναίκες.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Παρά το γεγονός ότι οι πρακτικές δεν απαιτούνται για την τεχνολογία των μεγάλων επιχειρήσεων, ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να κερδίσουν πραγματική εμπειρία.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Η μελέτη στο εξωτερικό είναι μια ευκαιρία για τους σπουδαστές να εφαρμόσουν πρακτική διεθνή εμπειρία στην ακαδημαϊκή τους ανάπτυξη. Τα μέλη του Τμήματος παρέχουν βραχυπρόθεσμα προγράμματα σπουδών που προετοιμάζουν τους φοιτητές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμα. Δύο τύποι προγραμμάτων σπουδών στο εξωτερικό είναι διαθέσιμα: η σχολή και η παραδοσιακή μελέτη στο εξωτερικό.

Το παραδοσιακό πρόγραμμα μπορεί να είναι ένα εξάμηνο, το καλοκαίρι ή ένα μακρύ πρόγραμμα και διδάσκεται από τα διεθνή ιδρύματα-εταίρους του Northwest.

Η διαφορά Βορειοδυτικού

Ιδρύθηκε το 1905, το Northwest είναι μια παραδοσιακή πανεπιστημιούπολη με περισσότερους από 7.200 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Βρίσκεται στη μέση παντού , το Maryville είναι δύο ώρες από το Omaha, τη Νεμπράσκα και το Κάνσας Σίτι, το Μιζούρι και
2 ½ ώρες από το Des Moines της Αϊόβα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποNorthwest Missouri State University »

Τελευταία ενημέρωση August 21, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
25,803 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 15, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 15, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 15, 2023

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 15, 2023
Άλλη