Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Αρχιτεκτονικής παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο στην αρχιτεκτονική θεωρία και προετοιμάζει τους μαθητές για το καινοτόμο πεδίο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής πρακτικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον διεπιστημονικό χαρακτήρα της πειθαρχίας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να σχεδιάσουν αισθητικά ευχάριστα, δομικά ασφαλή, τεχνολογικά υγιή, περιβαλλοντικά υγιή και άνετα κτίρια. Η σχολή είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση κρίσιμων και ανεξάρτητων στοχαστών που κατανοούν τη σημασία των κοινωνικών επιπτώσεων της αρχιτεκτονικής. Το φυσικό περιβάλλον υποστηρίζει αυτή την εκπαιδευτική φιλοσοφία. Το τμήμα διευκολύνεται με ευρύχωρα στούντιο, αίθουσες διδασκαλίας με προβολείς, αμφιθέατρα, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και στούντιο φωτογραφίας. Οι μαθητές επωφελούνται επίσης από μία από τις καλύτερες συλλογές αρχιτεκτονικών βιβλιοθηκών στη χώρα.

Γιατί να σπουδάσετε στο Bilkent University

Bilkent University ιδρύθηκε για να παρέχει ένα περιβάλλον για τη μάθηση και την πνευματική ανάπτυξη που περιλαμβάνει τις επιστήμες, την τεχνολογία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις τέχνες.

Το Bilkent προσφέρει ένα διεγερτικό μαθησιακό περιβάλλον και μια πολύχρωμη κοινωνική ατμόσφαιρα. Η εκτεταμένη πανεπιστημιούπολη παρέχει μια άνετη βάση για ακαδημαϊκές σπουδές και εξωσχολικές συμμετοχές, ενώ έχει τα πλεονεκτήματα να είναι κοντά σε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Οι μαθητές μπορούν να μεταβούν στην πανεπιστημιούπολη μέσω του δωρεάν συστήματος μεταφοράς.

Bilkent University κατατάσσεται πρόσφατα στην 54η θέση στην Κατάταξη Πανεπιστημίων της Ασίας 2018 Times Higher Education (THE). Σύμφωνα με τους δείκτες αναφοράς ISI, το Bilkent εξακολουθεί να κατατάσσεται υψηλότατα στην Τουρκία σε μια σειρά δημοσιευμένων δημοσιεύσεων ανά μέλος της σχολής και κατέχει υψηλή διεθνή θέση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε21 περισσότερα μαθήματα αποBilkent University »

Τελευταία ενημέρωση October 22, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,500 USD
ανά έτος.
Deadline
Ιούλιος 19, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 19, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 19, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 31, 2023
Άλλη