Αρχιτεκτονική

Το πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Bahçeşehir, στοχεύει να προσφέρει στους φοιτητές ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον επικοινωνίας, ελευθερίας και πρόσβασης στη γνώση, παρέχοντας ένα μέσο όπου θα μπορούσε να αποκτήσει τον εξοπλισμό, την εμπειρία, τις ικανότητες και τις δεξιότητες για να παράγει μια σύγχρονη, σε βασικές ανησυχίες και θέματα όπως οι ανθρώπινες απαιτήσεις, οι κατασκευές, οι τέχνες και το φυσικό / φυσικό περιβάλλον.

Στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνονται μαθήματα σχεδίασης, ιστορίας, θεωρίας, τεχνολογίας κτιρίων, πολιτιστικής / περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, μέσων επικοινωνίας, αστικών σπουδών και επιλογών τμήματος καθώς και κύκλων μαθημάτων σε διεπιστημονικούς τομείς.

Η έννοια και η διάρθρωση του προγράμματος στοχεύουν στη δημιουργία συνειδητοποίησης των συνθηκών και των κανόνων στην οποία διαμορφώνεται η αρχιτεκτονική, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις δεξιότητες των μαθητών για κριτική σκέψη, αξιολόγηση, χρησιμοποιώντας εναλλακτικές διαδρομές ως σημαντικές συνιστώσες της εκπαίδευσης. μάθησης / διδασκαλίας.

Οι σχολές Bahçeşehir σε κεντρικές τοποθεσίες στην Κωνσταντινούπολη, το Βερολίνο και τη Ρώμη, δημιουργούν χώρους όπου οι πολιτιστικές ευκαιρίες των κέντρων της πόλης, οι διαφορετικές διαστάσεις αρχιτεκτονικής και εκπαίδευσης υπάρχουν σε κοινές βάσεις με τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου. Επιπλέον, η διερεύνηση των παγκόσμιων πόλεων και της αρχιτεκτονικής ως μεθόδου εκμάθησης / διδασκαλίας ενθαρρύνεται μέσω περιοδικών, θερινών / χειμερινών σχολείων και προγραμμάτων ανταλλαγών.

Διάγραμμα διάρθρωσης μαθημάτων με Credits

  • Τα μαθήματα με σήμανση TR διδάσκονται στα τουρκικά.
  • Τα μαθήματα με σήμανση EN διδάσκονται στα αγγλικά.
  • Εκεί το TR-EN σημάδεψε ένα τμήμα μαθημάτων στα αγγλικά και τα τουρκικά.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε27 περισσότερα μαθήματα αποBahcesehir University »

Τελευταία ενημέρωση February 13, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,900 USD
Δίδακτρα για φοιτητές από το εξωτερικό (4 έτη): $ 7.900 ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη