Bachelor στην Αθλητική Ανάπτυξη και Προπόνηση

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ο τίτλος Αθλητικής Ανάπτυξης και Προπαίδευσης βασίζεται στη σύγχρονη έρευνα που στοχεύει να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν την εμπειρία και την ικανότητά τους σε μια σειρά ακαδημαϊκών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την προγύμναση σε σχολικά και κοινοτικά προγράμματα, τη συνταγογράφηση και τη δοκιμασία φυσικής κατάστασης, καθώς και την ανάπτυξη, διαχείριση και αξιολόγηση προγραμμάτων αθλητικής ανάπτυξης

Αυτός ο πολυεπιστημονικός τίτλος υποστηρίζεται από υψηλής ποιότητας επιστημονική έρευνα και επιτόπιες έρευνες. Υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με τα εθνικά όργανα διοίκησης του αθλητισμού και ένα δίκτυο τοπικών σχολείων και αθλητικών σωματείων. Το πρόγραμμα στοχεύει στην παραγωγή ανεξάρτητων και ενημερωμένων επαγγελματιών μέσω δέσμευσης με μια σειρά από πρακτικές, εργαστηριακές και πεδία με βάση τις εμπειρίες τους, παράλληλα με τις πιο παραδοσιακά εστιασμένες διαλέξεις και τις διαδραστικές δραστηριότητες σεμιναρίων.

Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαστήρια αθλητικής φυσιολογίας, βιομεχανίας και ψυχολογίας στο Human Performance Center, καθώς και μια σειρά αθλητικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού γυμναστικής που παρέχονται από το Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου.

Πώς μελετάτε

Το πρώτο έτος εισάγει τους σπουδαστές σε τομείς μελέτης, όπως το αθλητικό περιβάλλον ανάπτυξης, το φυσικό αλφαβητισμό, τα κοινωνιολογικά θέματα και τα θεμέλια της αθλητικής και άσκησης επιστήμης. Το πρώτο έτος περιλαμβάνει επίσης βασικές ενότητες όπως οι Θεμελιώδεις αρχές διδασκαλίας και καθοδήγησης και ερευνητικών δεξιοτήτων, οι οποίες αναπτύσσονται και στα δύο και τρία χρόνια.

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να προσαρμόσουν τη μάθησή τους στο δεύτερο έτος, επιλέγοντας από μια σειρά από προαιρετικές ενότητες, όπως τη φυσική δραστηριότητα και την υγεία, την ανάλυση απόδοσης, την ψυχολογία της απόδοσης και τη διαχείριση του έργου για τον αθλητισμό, τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν στο τελευταίο έτος της μελέτης.

Η διατριβή στο τρίτο έτος αντιπροσωπεύει το τελικό στάδιο της μάθησης ενός σπουδαστή στο πτυχίο. Οι μαθητές μπορούν να αναλάβουν μια ανεξάρτητη μελέτη σχετικά με ένα θέμα της επιλογής τους και να αναπτύξουν δεξιότητες βασικής σκέψης, όπως κριτική ανάλυση και αξιολόγηση.

Αυτό το μάθημα έχει ισχυρούς δεσμούς με εξωτερικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών φορέων διοίκησης του αθλητισμού και ένα δίκτυο δευτεροβάθμιας πρωτοβάθμιας και ειδικής εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Αυτές οι σχέσεις προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία.

Ώρες επικοινωνίας και ανάγνωση για ένα πτυχίο

Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα μαθαίνουν από το ακαδημαϊκό προσωπικό που συχνά ασχολούνται με την παγκόσμια ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική έρευνα ή επαγγελματική πρακτική. Ο χρόνος επικοινωνίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εργαστήρια, πρακτικές συνεδρίες, σεμινάρια ή διαλέξεις και μπορεί να ποικίλει από ενότητα σε ενότητα και από ακαδημαϊκό έτος σε χρόνο. Οι συνεδρίες σεμιναρίων και η επίβλεψη του έργου μπορούν να λάβουν τη μορφή συναντήσεων ενός-προς-ένα ή μικρών ομάδων. Ορισμένα μαθήματα προσφέρουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εξωτερικές επισκέψεις και στην επιτόπια εργασία.

Εξακολουθεί να ισχύει ότι οι σπουδαστές διαβάζουν για έναν βαθμό και αυτό σημαίνει ότι επιπλέον των προγραμματισμένων ωρών επαφής οι σπουδαστές καλούνται να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητη μελέτη. Αυτό σας επιτρέπει να διαβάσετε γύρω από ένα θέμα και να προετοιμαστείτε για διαλέξεις και σεμινάρια μέσω ευρύτερης ανάγνωσης ή για να ολοκληρώσετε εργασίες παρακολούθησης όπως αναθέσεις ή αναθεωρήσεις. Ως γενικός οδηγός, το ποσό ανεξάρτητης μελέτης που απαιτείται από τους φοιτητές στο University of Lincoln είναι ότι για κάθε ώρα στην τάξη αναμένεται να περάσετε τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες σε μια ανεξάρτητη μελέτη.

Πώς εκτιμάτε

Κατά το πρώτο έτος, η αξιολόγηση είναι 89% μαθημάτων και 11% πρακτικές εξετάσεις. Κατά το δεύτερο έτος, είναι 96% μαθημάτων και 4% πρακτικές εξετάσεις. Κατά το τρίτο έτος, είναι 70% μαθημάτων, 13% πρακτικές εξετάσεις και 17% γραπτές εξετάσεις.

Δοκίμια, αναφορές, αφίσες, προφορικές παρουσιάσεις και χαρτοφυλάκια θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση της γνώσης, της κατανόησης και των δεξιοτήτων επικοινωνίας. Η πρακτική διδασκαλίας και καθοδήγησης αξιολογείται επίσης σε όλο το πρόγραμμα.

Η πολιτική του University of Lincoln είναι να εξασφαλίσει ότι το προσωπικό επιστρέφει έγκαιρα εκτιμήσεις στους σπουδαστές.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Προηγμένα επίπεδα GCE: BBC
  • Διεθνές απολυτήριο: 29 βαθμοί συνολικά
  • BTEC Διευρυμένο Δίπλωμα: Διακρίσεις, Αξία, Αξία
  • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: 45 μονάδες 3 βαθμού με ελάχιστο αριθμό 112 σημείων τιμών UCAS

Οι υποψήφιοι θα χρειαστούν επίσης τουλάχιστον πέντε GCSEs στον βαθμό 4 (C) ή παραπάνω, οι οποίοι πρέπει να περιλαμβάνουν Αγγλικά, Μαθηματικά και ένα θέμα επιστήμης ή αθλητισμού. Μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 2.

Οι σπουδαστές της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών, των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά, θα απαιτούν αγγλική γλώσσα IELTS 6.0 με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Το Πανεπιστήμιο αποδέχεται ένα ευρύ φάσμα προσόντων ως βάση για την είσοδο και θα εξετάσει τους υποψηφίους που έχουν ένα συνδυασμό προσόντων.

Θεωρούμε επίσης ότι οι υποψήφιοι έχουν εκτεταμένη και σχετική εργασιακή εμπειρία και θα δώσουν ιδιαίτερη ατομική μέριμνα σε όσους δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα εισόδου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη