Bachelor στην Αγγλική Φιλολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία των ειδικών της Αγγλικής Φιλολογίας με ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και ικανοτήτων, που γνωρίζουν τα αγγλικά και μια άλλη ξένη γλώσσα, που έχουν κατανοήσει τις βασικές γλωσσολογικές, λογοτεχνικές και μεταφραστικές σπουδές και διδάσκοντας την αγγλική ως ξένη γλώσσα. οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με τις πολιτικές, κοινωνικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των αγγλόφωνων χωρών και είναι σε θέση να τις επικεντρώσουν και να τις συζητήσουν σε σχέση με τις παγκόσμιες εξελίξεις · οι οποίοι είναι σε θέση να εφαρμόσουν με επιτυχία τις γνώσεις τους στην πράξη, από εργασιακές σχέσεις σε ακαδημαϊκά πλαίσια. Το πρόγραμμα αυτό προετοιμάζει τους ειδικούς οι οποίοι, αφού αποκτήσουν το πτυχίο Bachelor, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στον τομέα αυτό στο επίπεδο του Δασκάλου ή να προχωρήσουν σε σπουδές σε άλλους τομείς: δηλαδή μπορούν να επιλέξουν Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αγγλική Φιλολογία, Μετάφραση, λογοτεχνικές και πολιτιστικές σπουδές, εκπαίδευση, δημοσιογραφία, πολιτικές επιστήμες και άλλους τομείς.


Ικανότητες που αποκτήθηκαν

Οι απόφοιτοι θα μπορούν:

 • να χρησιμοποιούν άπταιστα αγγλικά στην επικοινωνία προφορικά και γραπτώς σε ποικίλους τομείς δραστηριοτήτων, καθώς και να εφαρμόζουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους που εργάζονται σε διεθνείς οργανισμούς.
 • να κατανοούν και να παράγουν διάφορα είδη κειμένων (για παράδειγμα, δημοσιογραφικά, λογοτεχνικά), να αναγνωρίζουν τα έργα μεγάλων δημιουργών από διαφορετικές πολιτιστικές περιόδους και κείμενα διαφορετικών ειδών με τα χαρακτηριστικά τους στυλ.
 • να εξηγήσουν τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά των αγγλόφωνων χωρών και να τα συσχετίσουν με τα ιστορικά πλαίσια ·
 • να κατανοήσουν τις κύριες ιδέες που εκφράζονται σε μερικές σημαντικές τρέχουσες γλωσσικές και λογοτεχνικές θεωρίες και να τις εφαρμόσουν στην πράξη.
 • να αναλύει τις κύριες στρατηγικές που χρησιμοποιούνται στη μετάφραση και να τις εφαρμόζει στην πράξη.
 • να χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες μεθόδους διδασκαλίας και σπουδών ξένων γλωσσών.
 • να επιλέγουν και να αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία της πληροφορίας στη διδασκαλία ξένων
 • να εφαρμόσει σε άλλους τομείς δραστηριότητας τις ικανότητες που αποκτήθηκαν για την πραγματοποίηση επιστημονικών ερευνών και τη σωστή παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας.


Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι της Αγγλικής Φιλολογίας θα γίνουν ειδικοί, ικανοί να εργαστούν σε διάφορους τομείς. Θα ικανοποιήσουν τις εκπαιδευτικές, ακαδημαϊκές, πολιτιστικές, οικονομικές και άλλες ανάγκες του χώρου εργασίας και θα είναι σε θέση να διεξάγουν ανεξάρτητα το πνευματικό και πολιτιστικό έργο.

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος μπορούν να αναμένουν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους:

 • εργάζονται ως μεταφραστές ή / και διερμηνείς ·
 • διδασκαλία αγγλικών στα σχολεία
 • λαμβάνοντας απασχόληση σε δημόσιους φορείς όπως τράπεζες, επιχειρηματικές εταιρείες και διάφορους οργανισμούς που χρειάζονται μέλη του προσωπικού με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
 • εργάζονται ως διαχειριστές σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες και οργανώσεις της ΕΕ, συνδυάζοντας τις αγγλικές δεξιότητές τους με πιο συγκεκριμένες επιχειρηματικές δεξιότητες.
 • εισάγοντας μελέτες Master.
 • συνεχίζοντας τις σπουδές τους με τον τρόπο που αποφασίζουν.


Απαιτήσεις

 • Ένα δίπλωμα γυμνασίου ή ισοδύναμο πτυχίο.
 • Απόδειξη της αγγλικής γλώσσας: οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν ένα έγγραφο που να αποδεικνύει το επίπεδο B2 (TOEFL 87 iBT / 534, IELTS 5.5 ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που αποδεικνύει το επίπεδο B2) εάν οι υποψήφιοι δεν είχαν λάβει εκπαίδευση στα αγγλικά. Μετά την εισαγωγή τους, όλοι οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν αγγλικής γλώσσας στο Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών του Vytautas Magnus University . Εάν το επίπεδο της Αγγλικής Γλώσσας θα είναι χαμηλότερο από το Β2, οι φοιτητές θα πρέπει να σπουδάσουν αγγλικά για να φτάσουν σε επίπεδο C1 (στα πρώτα τέσσερα εξάμηνα σπουδών Bachelor).


Δυνατότητες

Μελέτες ανταλλαγής

Οι σπουδαστές Bachelor και Master Degree έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διάφορα προγράμματα ανταλλαγών (διμερής ανταλλαγή, Erasmus) για σπουδές και πρακτική άσκηση και να λάβουν μηνιαίες υποτροφίες ύψους 300-700 ευρώ.

Μικρές μελέτες

Vytautas Magnus University παρέχει στους σπουδαστές διεθνών σπουδών τη δυνατότητα να επιλέξουν Μικρές Σπουδές.


Εφαρμογή

 1. Βήμα 1 - Επιλέξτε πρόγραμμα σπουδών στη VMU
 2. Βήμα 2 - Πληρώστε το τέλος αίτησης
 3. Βήμα 3 - Εφαρμόστε online
 4. Βήμα 4 - Αξιολογήστε τα εκπαιδευτικά σας έγγραφα
 5. Βήμα 5 - Ετοιμαστείτε για συνέντευξη με τον συντονιστή του Τμήματος Διεθνούς Συνεργασίας VMU
 6. Βήμα 6 - Λάβετε επιβεβαίωση εισόδου
 7. Βήμα 7 - Υπογράψτε τη σύμβαση μελέτης
 8. Βήμα 8 - Βιβλίο διαμονής σε κοιτώνα VMU
 9. Βήμα 9 - Πληρώστε τα δίδακτρα
 10. Βήμα 10 - Ελέγξτε τις πληροφορίες για τη θεώρηση
 11. Βήμα 11 - Αποκτήστε πρωτότυπα έγγραφα
 12. Βήμα 12 - Εγγραφείτε για ραντεβού στην Πρεσβεία της Λιθουανίας
 13. Βήμα 13 - Προσαρμόστε την άφιξή σας. λάβετε υποστήριξη mentor
 14. Βήμα 14 - Μετά την άφιξη: εγγραφείτε στο Τμήμα Διεθνούς Συνεργασίας VMU
Τελευταία ενημέρωση Δεκέμβριος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Ranked in QS World University Rankings 2018 as a leader in the country by its internationality, VMU is the only public higher education institution in Lithuania and one of the few in the region where ... περαιτέρω

Ranked in QS World University Rankings 2018 as a leader in the country by its internationality, VMU is the only public higher education institution in Lithuania and one of the few in the region where a wide liberal arts education is imparted. This means that students can change and organize their schedule freely, minor in one field and major in another, travel abroad on international exchange and get ready for those trips by taking some of the available 30 foreign language courses. As a reflection of global academic trends, more and more lectures (separate courses and even whole study programs) are taught in English, many of them by professors from abroad. VMU offers 21 Master degree along with 12 Bachelor degree programs, which are entirely taught in English. Every semester university gathers the colorful international community, which unites representatives from nearly 50 countries around the world. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη