Bachelor στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι φοιτητές θα ολοκληρώσουν ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε βασικές αρχές πληροφορικής, προγραμματισμού, βάσεων δεδομένων, εξόρυξης δεδομένων, οικονομικού κινδύνου και ανάλυσης, η οποία αποτελεί τη βάση της μελέτης για σχεδόν κάθε εφαρμοσμένη μαθηματική προσπάθεια που ενδεχομένως επιθυμούν να ακολουθήσουν. Οι εφαρμοσμένες μαθηματικές ειδικότητες μπορούν να προσαρμόσουν αυτό το πρόγραμμα σε τομείς επιστήμης ή επιχειρήσεων μέσω της αναλογιστικής συγκέντρωσης, των ελεύθερων επιλογών και της μεγάλης ανάλυσης δεδομένων μέσω της συγκέντρωσης επιστημών δεδομένων καθώς και σε ειδικούς τομείς των εφαρμοσμένων μαθηματικών μέσω μιας ποικιλίας ανεξάρτητων θεμάτων μελέτης που βρίσκονται κοντά τα τρέχοντα ενδιαφέροντα των σχολών. Οι φοιτητές υποχρεούνται να λαμβάνουν μαθήματα δεδομένων, βάσεις δεδομένων, θεωρία πιθανοτήτων και αναλογιστών, ανάλυση παλινδρόμησης και μαθήματα οικονομικών μαθηματικών, ως μέρος της απαίτησης για βαθμό. Επιπλέον, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με εμπειρογνώμονες στους τομείς της επιστήμης των δεδομένων και του αναλογιστή μέσω εργαστηρίων. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν αυτό το πρόγραμμα θα είναι επαρκώς προετοιμασμένοι για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας στην επιστήμη δεδομένων / αναλογιστή ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Βαθμός κέρδισε Συνολικός αριθμός πιστώσεων
BS 120 (Συγκέντρωση της Επιστήμης των Δεδομένων)
122 (συγκέντρωση των αναλογιστών)

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το πτυχίο;

Το πρόγραμμα αυτό θα προετοιμάσει τους σπουδαστές για σταδιοδρομίες που περιλαμβάνουν την εκπαίδευση, την ανάλυση, την ερμηνεία και την παρουσίαση δεδομένων. Οι φοιτητές που αποφοιτούν στο πρόγραμμα Applied Mathematics του Medaille έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας:

Επιστήμονας δεδομένων: Ο επιστήμονας δεδομένων είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Οι φοιτητές μπορούν να εργαστούν ως επιστήμονες δεδομένων σε διάφορους τομείς, όπως χρηματοδότηση, μάρκετινγκ, ασφάλιση, μηχανική, οικονομία, διαχείριση κινδύνων, ποιοτικός έλεγχος, υγεία και ιατρική.

Ο μεγαλύτερος εργοδότης είναι ο τομέας της τεχνολογίας (41%), ακολουθούμενος από το μάρκετινγκ (13%), τον εταιρικό τομέα (11%), τη διαβούλευση (9%), την υγειονομική περίθαλψη (7%) και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες (6%). Τα υπόλοιπα είναι διάσπαρτα σε όλη την κυβέρνηση, τον ακαδημαϊκό χώρο, το λιανικό εμπόριο και τα τυχερά παιχνίδια. Το μεσαίο εισόδημα Glassdoor για τους επιστήμονες δεδομένων ήταν $ 114.840 το 2016.

Κυβέρνηση: Η αυξημένη κυβερνητική χρήση των δεδομένων έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες πιο αποτελεσματικά και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής στις κοινότητες. Μια έκθεση του McKinsey προέβλεψε ότι μέχρι το 2018 οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν έλλειψη 140.000 έως 190.000 εργαζομένων με βαθιές αναλυτικές δεξιότητες και 1.5 εκατομμυρίων διαχειριστών και αναλυτών με μεγάλες δεξιότητες δεδομένων.

Αναλογιστής: Οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμοι να λάβουν δύο αναλογιστικές εξετάσεις.

Μεταπτυχιακό Σχολείο: Οι σπουδαστές μπορούν να επιδιώξουν υψηλότερο βαθμό στην επιστήμη των δεδομένων, στις στατιστικές, στον αναλογιστή ή στα μαθηματικά.Pixabay / Pexels

Το πτυχίο του μεταπτυχιακού διπλώματος στα εφαρμοσμένα μαθηματικά της Medaille σας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες

 • Αναπτύξτε ισχυρές υπολογιστικές δεξιότητες και εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων λογισμικού.
 • Συνεργαστείτε με ειδικούς στους τομείς της επιστήμης των δεδομένων και του αναλογιστή μέσα από μοναδικά εργαστήρια.
 • Αναπτύξτε μια κατανόηση των κεντρικών στοιχείων των εφαρμοσμένων μαθηματικών και της αλληλεπίδρασής τους σε ειδικές περιοχές.
 • Καλλιεργήστε μια ευχέρεια στην κατανόηση των εφαρμοσμένων μαθηματικών εννοιών και των συστατικών που την υποστηρίζουν.
 • Μάθετε τα βασικά εργαλεία που σχετίζονται με την εκτέλεση εφαρμοσμένων μαθηματικών.
 • Αποκτήστε τις τεχνικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες και τα μεταπτυχιακά σχολεία.
 • Αποκτήστε τη δυνατότητα διαχείρισης μεγάλου όγκου δεδομένων.
 • Συμμετέχετε στην κριτική σκέψη και την εξερεύνηση προβλημάτων.
 • Μάθετε πώς να αναλύετε τον κίνδυνο χρησιμοποιώντας τα μαθηματικά και τα στατιστικά στοιχεία.
 • Έχετε την ικανότητα να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας για την επίλυση προβλημάτων διαχείρισης σε ασφάλειες και σε διάφορα κοινωνικά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Έχετε ένα συναρπαστικό ταξίδι μπροστά και θα είμαστε εκεί κάθε βήμα του δρόμου

Medaille College είναι ο τόπος για τους σπουδαστές που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο τους και να βελτιώσουν τη ζωή των κοινοτήτων τους μέσω της σταδιοδρομίας τους ως ηγέτες, υποστηρικτές και επαγγελματίες. Κάθε ένα από τα προπτυχιακά προγράμματα της Medaille σας προετοιμάζει για το χώρο εργασίας μέσα από πρακτικές εμπειρίες μάθησης μέσα και έξω από την τάξη.

Medaille College είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή των Μέσων Χωρών για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

 • Εξατομικευμένη υποστήριξη.
 • Περιβάλλον στο επίκεντρο των σπουδαστών.
 • Παρέχονται οικονομικές ενισχύσεις και υποτροφίες.
 • Μια ζωντανή πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά του City of Buffalo Σχετικές πραγματικές εμπειρίες.
 • Περισσότεροι από δύο ντουζίνα λέσχες και δραστηριότητες.
 • Επιτυχημένες αθλητικές ομάδες NCAA Division III.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... περαιτέρω

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Διαβάστε Λιγότερα
Βουβάλι , Ρότσεστερ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη