Γιατί τα μεγάλα αγγλικά;

Οι μεγάλες αγγλικές εταιρείες τείνουν να είναι αναγνώστες ή συγγραφείς. Πολλοί είναι και οι δύο. Μέσα από τα μαθήματα στη λογοτεχνία, τη γραφή, τη γλωσσολογία και την ιστορία της αγγλικής γλώσσας, οι μαθητές διερευνούν ένα ευρύ φάσμα κειμένων με στόχο να γίνουν προσεκτικοί και καταρτισμένοι αναγνώστες, συγγραφείς, στοχαστές, επικοινωνιαστές και καλλιτέχνες.

Εκτός από την ανάγνωση και τη γραφή, οι μαθητές εισάγονται στις αρχές της γλωσσολογίας, της γραφής της παιδαγωγικής, της γραμματείας της κοινότητας, της έκδοσης, της γραφής στο χώρο εργασίας και της δημιουργικής γραφής. Διαβάζουν και ασχολούνται με συζητήσεις για λογοτεχνικά έργα, συμμετέχουν στη λογοτεχνική κριτική, γράφουν σε ποικίλα αναλυτικά επιχειρηματολογικά και δημιουργικά είδη και αμφισβητούνται για την προβολή της γλώσσας μέσω καλλιτεχνικών, κοινωνικών και επιστημονικών φακών.

Μικρό στα αγγλικά

Ένας ανήλικος στην αγγλική διδάσκει στους μαθητές τα θεμέλια της αμερικανικής και αγγλικής λογοτεχνίας. Επιπλέον, οι μαθητές θα μάθουν δεξιότητες σχετικά με τη δημιουργική γραφή, τη συγγραφή για επαγγελματίες και τη θεατρική παράσταση. Μετά τη λήψη των απαιτούμενων μαθημάτων, οι μαθητές μπορούν να προσαρμόσουν το ανήλικό τους από μια λίστα εγκεκριμένων επιλογών. Για μια λίστα με τα απαιτούμενα μαθήματα, επισκεφθείτε τον ακαδημαϊκό κατάλογο. Αυτό το ανήλικος απαιτεί την ολοκλήρωση 24 ωρών πίστωσης.

Ευκαιρίες καριέρας

91%
ποσοστό τοποθέτησης

Το 91% των φοιτητών που αποφοιτούν με αγγλικό πτυχίο αποκτούν απασχόληση ή συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους εντός έξι μηνών μετά την αποφοίτησή τους. Τίτλοι εργασίας που σχετίζονται με αυτό το κύριο περιλαμβάνουν:

 • Συγγραφέας
 • Συντάκτης
 • Εκδότης
 • Αντιγραφή συγγραφέα
 • Τεχνικός συγγραφέας
 • Συγγραφέας ομιλίας

* Με βάση τα στοιχεία που αναφέρθηκαν από τον ίδιο τον χρήστη

Επαγγελματική εμπειρία μάθησης

Το GreenTower Press είναι ένας μικρός τύπος που υποστηρίζεται από το τμήμα και διοικείται από δύο μέλη ΔΕΠ. Η GreenTower Press δημοσιεύει ένα εξαιρετικά λαϊκό λογοτεχνικό περιοδικό, The Laurel Review . Κάθε όρος, οι φοιτητές / τριες κερδίζουν επαγγελματική εκδοτική εμπειρία με το GreenTower Press και το The Laurel Review . Οι φοιτητές εργάζονται ως εκδότες-εκπαιδευτές στο The Laurel Review , όπου διαβάζουν, κρίνουν και επεξεργάζονται χειρόγραφα για δημοσίευση.

Το Medium Weight Forks είναι ένα περιοδικό τέχνης και λογοτεχνίας που δημοσιεύεται από τους φοιτητές στο μάθημα Εκπαιδευτικών Δεξιοτήτων κάθε άνοιξη.

Το Κέντρο Γραφής παρέχει υπηρεσίες διδασκαλίας και άλλες υπηρεσίες σε όλους τους φοιτητές της Βορειοδυτικής Ευρώπης και πολλοί φοιτητές από το τμήμα αποκτούν πολύτιμη εμπειρία ως καθηγητές γραφής και ως διευθυντές σπουδαστών. Οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να εργαστούν ως συγγραφείς με σχολή στις αίθουσες διδασκαλίας.

Οι σπουδαστές στο επαγγελματικό γράψιμο ολοκληρώνουν ασκήσεις βασισμένες στην άσκηση σε είδη του χώρου εργασίας, συμπεριλαμβανομένων περιστασιακών πραγματικών έργων για περιφερειακές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Οι σπουδαστές ταξιδεύουν με σχολή σε συνέδρια όπως το Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Συγγραφέων και Συγγραφικών Προγραμμάτων, η Συγκριτική Δραματική Διάσκεψη και η Διάσκεψη για τη Σύνθεση και την Επικοινωνία του Κολλεγίου.

Φοιτητικές οργανώσεις

Η Sigma Tau Delta, μια αγγλική επίτιμη κοινωνία, στέλνει ετησίως στους σπουδαστές σε εθνικό συνέδριο για να παρουσιάσει κριτική και δημιουργική εργασία. Η Sigma Tau Delta ιδρύθηκε στο Βορειοδυτικό το 1931.

Η Scribblers, η δημιουργική λέσχη γραφής του Northwest, συναντάει κάθε εβδομάδα για να μοιραστεί τη δημιουργική δουλειά και να γράψει μαζί.

Για έναν πλήρη κατάλογο φοιτητικών οργανώσεων με στο τμήμα »

Η καριέρα είναι έτοιμη. Πρώτη μέρα.

Το Northwest εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές είναι έτοιμοι για καριέρα, την πρώτη μέρα μέσω πρακτικής εξάσκησης, εμπειριών πεδίου και ευκαιριών δικτύωσης.
Διαβάστε την ιστορία του Korbin »

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Παρόλο που δεν απαιτείται πρακτική άσκηση με τον Άγγλο μείζονα, ενθαρρύνεται ιδιαίτερα. Οι ειδικοί έχουν συνεργαστεί με τους ακόλουθους οργανισμούς:

 • GreenTower Press (βορειοδυτική πανεπιστημιούπολη)
 • KZLX ραδιοφωνικός σταθμός (βορειοδυτική πανεπιστημιούπολη)
 • Χορηγός συντονιστή (Βορειοδυτική πανεπιστημιούπολη)
 • Βορειοδυτικός Μασουριανός (φοιτητική εφημερίδα)
 • Πύλη ετήσια
 • Καλύτερα σπίτια και κήποι
 • Ιστορική κοινωνία Nodaway County
 • Επικοινωνίες Α έως Ζ

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Η μελέτη στο εξωτερικό είναι μια ευκαιρία για τους σπουδαστές να εφαρμόσουν πρακτική διεθνή εμπειρία στη δική τους ακαδημαϊκή εξέλιξη. Τα μέλη του Τμήματος παρέχουν βραχυπρόθεσμα προγράμματα σπουδών που προετοιμάζουν τους φοιτητές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πρόγραμμα. Δύο τύποι προγραμμάτων σπουδών στο εξωτερικό είναι διαθέσιμα, με επίκεντρο τη σχολή και παραδοσιακή μελέτη στο εξωτερικό.

Το παραδοσιακό πρόγραμμα μπορεί να είναι ένα εξάμηνο, θερινό ή ετήσιο πρόγραμμα και διδάσκεται από τα διεθνή ιδρύματα εταίρων του Northwest.

Η διαφορά Βορειοδυτικού

Ιδρύθηκε το 1905, το Northwest είναι μια παραδοσιακή πανεπιστημιούπολη με περισσότερους από 7.200 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Βρίσκεται στη μέση παντού , το Maryville είναι δύο ώρες από το Omaha, τη Νεμπράσκα και το Κάνσας Σίτι, το Μιζούρι και
2 ½ ώρες από το Des Moines της Αϊόβα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποNorthwest Missouri State University »

Τελευταία ενημέρωση August 21, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
25,803 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 15, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 15, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 15, 2023

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
International students cannot start courses during Summer term—no summer intake.
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 15, 2023
Άλλη