Read the Official Description

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υπολογιστών και πληροφορικής έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της ό, τι κάνουμε. Αν θεωρείτε τον τρόπο που επικοινωνούμε, να κοινωνικοποιηθούν, να δραστηριοποιηθούν ή απλά να πάει για την καθημερινή μας ζωή, είναι εύκολο να εκτιμήσουν τα οφέλη - και σημασία - της τεχνολογίας.

Όπως καινοτομίες συνεχίζουν να αυξάνονται και εξελίσσονται, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες ΤΠ που απαιτούνται. Ευκαιρίες καριέρας στην τεχνολογία κόσμο είναι χωρίς όρια. Μπορείτε να συμβάλει σε πολλούς τομείς, ενώ κάνει την εργασία σας νόημα και επιβράβευση, όπου κι αν επιλέξετε να είναι.

Εάν έχετε ένα ενδιαφέρον για την επίλυση πολυδιάστατων προβλημάτων που απαιτούν φαντασία και στέρεη τεχνική γνώση, μπορούμε να σας βοηθήσει να οικοδομήσουμε το μέλλον σας σε αυτόν τον τομέα καλά αμειβόμενες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Αποκτούν άκρως απασχολήσιμους ικανότητες μέσω βιομηχανία-ειδικά πρόγραμμα σπουδών μας. INTI συνεργάζεται με τους καλύτερους παρόχους πληροφορικής, που σας δίνει πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής, την τεχνογνωσία και το επαγγελματικό περιεχόμενο της πιστοποίησης. Θα είναι καλά προετοιμασμένη ακόμη και πριν από την αποφοίτησή τους.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
Στο INTI, θα σας βάλει στο επίκεντρο της υψηλής ποιότητας μαθησιακές εμπειρίες μας. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να γαλουχήσει τις καινοτόμες ιδέες και μια παγκόσμια νοοτροπία, χρησιμοποιώντας το "Project-based Learning" και "Πρόβλημα-based Learning" προσεγγίσεις.

Θα εργαστούν σε προγράμματα που αποσκοπούν στην καλλιέργεια δεξιοτήτων για την επίλυση προβλημάτων, την ανάλυση, την επικοινωνία, την ομαδική εργασία και τη διαχείριση του έργου. Κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων, θα σχεδιάσουν λύσεις και να ενισχύσει συνεργασίες. Αυτό σας προετοιμάζει για την απασχόληση και μια διάρκεια ζωής της μάθησης.

Η έκθεση με τις τελευταίες καινοτομίες
Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις των ΤΠΕ και της πληροφορικής που σχετίζονται με τη διοργάνωση διαγωνισμών ή που εγκρίθηκε από την Μαλαισία Multimedia Development Corporation (MDeC), μπορείτε να πάρετε για να αμφισβητήσει τον εαυτό σας, να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και να γαλουχήσει το μυαλό σας να είναι ένα εξειδικευμένο επαγγελματίας. Αυτό συμβαδίζει με το όραμα της κυβέρνησης για μετατροπή της Μαλαισίας σε μια οικονομία της γνώσης.

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Coventry
Τα προγράμματά μας Computing & IT προσφέρεται σε συνεργασία με και επικυρωθεί από το Πανεπιστήμιο του Coventry, UK.

κατάρτισης πραγματική βιομηχανία
Το πρόγραμμα INTI Οικοτροφείο παρέχει πολύτιμη εμπειρία στο χώρο εργασίας που σας προετοιμάζει για την απασχόληση, όταν αποφοιτήσουν. Παρελθόν INTI φοιτητές έχουν εγκλεισθούν σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η SONY, Ricoh, η Advanced Micro Devices Global Services, Western Digital, Unisem, Samsung, ON Semiconductor, Profi tera, PricewaterhouseCoopers και περισσότερο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ με τους ηγέτες της πληροφορικής

IBM
Διεθνές Πανεπιστήμιο INTI και η IBM Μαλαισία έχουν σφυρηλατηθεί μια συμμαχία με βάση το πρόγραμμα της IBM Λογισμικό Εκπαίδευση Καριέρα (SCT), καθιστώντας INTI το πρωτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Μαλαισία για να γίνει μια Εκπαίδευσης Partner της IBM. Αν έχετε ακολουθήσει ένα πρόγραμμα Masters Degree ή σε INTI, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πόρους, τεχνολογίες αιχμής, τις βέλτιστες πρακτικές και επιχειρηματικές λύσεις από την IBM, μία από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο.

πρόγραμμα SCT της IBM θα σας βοηθήσει να καταλάβετε IT υποδομής, όπως Service-Oriented Architecture (SOA) και όλες τις τελευταίες τεχνολογίες από προσφορές λογισμικού της IBM. Θα απόφοιτος με μια υψηλής ποιότητας και αναγνωρίζεται Μαλαισίας προσόν από INTI, καθώς και ένα διεθνές IBM επαγγελματικής πιστοποίησης, που σας δίνει ένα πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

CISCO
Διεθνές Πανεπιστήμιο INTI έχει εργαστεί μαζί με Networking Academy της Cisco από το 2006. Με την ενσωμάτωση του CCNA και CCNA Wireless εξεταστέα ύλη στο πρόγραμμα σπουδών μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις δεξιότητες για να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν μεσαίου μεγέθους δίκτυα. Παρουσιάζει επίσης μια διαδρομή για την πρόοδο στον τομέα των επαγγελματικών πιστοποιήσεων όπως CCNP και CCIE, κάνοντάς σας έναν στόχο για τους εργοδότες.

SUSE NOVELL
SUSE είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων Enterprise Linux. Το Linux είναι το πιο διαλειτουργική πλατφόρμα για κρίσιμες computing, επιτρέποντας χιλιάδες οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να εμπι ξάρτητα παροχή υπηρεσιών πληροφορικής σε όλη την φυσική, εικονικά και cloud περιβάλλοντα.

Ως διορισμένη Novell Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση Εταίρος (NATP), Διεθνές Πανεπιστήμιο INTI θα ενσωματώσει το αναλυτικό πρόγραμμα πιστοποίησης Novell Linux σε μαθήματα και οι μαθητές μας, οι οποίοι εγγράφονται για αυτές τις ενότητες θα είναι σε θέση να καθίσει για πιστοποιήσεις Novell Certified Linux απονέμεται από τη Novell, ΗΠΑ. SAP Μια υπηρεσία ιδιαίτερη φιλοξενία σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε συστήματα SAP για hands-on εμπειρία μάθησης στο πλαίσιο μιας άδειας ελεύθερου λογισμικού. Και να συμβαδίζουν με τις εξελισσόμενες τάσεις τεχνολογίας, εργαστήρια της σχολής εκπαίδευσης των εκπαιδευτών εξασφαλίζουν καθηγητές σας έχουν πάντα την πιο τρέχουσα γνώση SAP.

Θα επωφεληθεί από την τεχνογνωσία της SAP, καθώς και η γνώση της ολοκληρωμένων επιχειρηματικών διαδικασιών και τη βιομηχανία των βέλτιστων πρακτικών. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την έκθεση της βιομηχανίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες της SAP μέσω πρακτικής άσκησης και προγράμματα της βιομηχανίας. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερη επαγγελματική αξία για το εργατικό δυναμικό.

Πέρα από την τάξη

International Guest ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ
Σας προσκαλούμε σε τακτική φήμης καθηγητές και λέκτορες από πανεπιστήμια εταίρους μας και του δικτύου Laureate να μοιραστούν τον πλούτο των γνώσεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών με τους μαθητές INTI. Μέσω αυτών, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν διεθνή γνώσεις της βιομηχανίας και την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

Ενθάρρυνση καινοτόμων MINDS
"Το φόρουμ έκανε να δω τα πράγματα σε ένα διαφορετικό φως. Οι άνθρωποι είναι συχνά φοβούνται να κάνουν αυτό που οι άλλοι θεωρούν ως ανώμαλη ή ασυνήθιστη λόγω του φόβου να κριθεί. Καθ 'όλη τη φόρουμ, από όλα τα καταπληκτικά ηχεία, έχω μάθει ότι η απόφαση αποδεικνύει ότι είστε πραγματικά να κάνει κάτι που άλλοι δεν τολμούν να, και αυτό είναι ουσιαστικά αυτό είναι ένα μέσο καινοτόμος "-. Nico Mulyawan, το Master in Business Information μαθητή της τεχνολογίας, ο οποίος εκπροσώπησε INTI στο Παγκόσμιο Φόρουμ Καινοτομίας στο Μεξικό

ΕΚΔΡΟΜΈΣ
IBM dW Ζωντανά στο IBM Campus - Worklight

Στην περίπτωση αυτή, οι μαθητές μαθαίνουν να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται Mobile Applications με την IBM Worklight. Αυτό το γεγονός δείχνει πόσο:

 • IBM συγκεντρώνει βασικές δυνατότητες του κινητού σε ένα ενιαίο ολοκληρωμένο πακέτο που απευθύνεται σε μια πλήρη σειρά από προκλήσεις και ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης κινητών εφαρμογών, συνδεσιμότητα εφαρμογή και τη διαχείριση.
 • IBM Worklight χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη, δοκιμή και ανάπτυξη cross-platform mobile εφαρμογών.

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ


Τα τελευταία χρόνια, πάνω από 80 κορυφαίες εταιρείες έχουν έρθει εν πλω αυτό το μοναδικό πρωτοβουλία INTI. Τα έργα αυτά επιτρέπουν στους μαθητές μας να εργαστούμε για πραγματικά ζητήματα των επιχειρήσεων, δίνοντάς τους μια βαθύτερη εμβύθισης στον τομέα της επιλογής τους.

προγράμματα Προσφέρονται

 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) στην Επιστήμη Υπολογιστών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Coventry
 • 3 + 0 Bachelor of Science (Hons) στην Πληροφορική, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Coventry
 • Bachelor of Science Υπολογιστών (Hons) - Σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Coventry
 • Bachelor of Science Υπολογιστών (Hons) - Εξειδίκευση στο Δίκτυο και Mobile Computing από το Διεθνές Πανεπιστήμιο INTI Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Coventry
 • Bachelor of Science Υπολογιστών (Hons) - Εξειδίκευση στην Ασφάλεια Δικτύων από το Διεθνές Πανεπιστήμιο INTI Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Coventry
 • Bachelor of Science Υπολογιστών (Hons) - Εξειδίκευση στην Τεχνολογία Λογισμικού από Διεθνές Πανεπιστήμιο INTI Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Coventry
 • Πτυχίο Πληροφορικής (Hons) - Σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Coventry
 • Πτυχίο Πληροφορικής (Hons) - Εξειδίκευση στο Business Intelligence από το Διεθνές Πανεπιστήμιο INTI Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Coventry
 • Bachelor of Science Υπολογιστών (Πρόγραμμα UOW)
 • Πτυχίο Πληροφορικής (Πρόγραμμα UOW)
 • Δίπλωμα στη Πληροφορικής & Επικοινωνιών Τεχνολογίας
 • Ίδρυμα στην Πληροφορική Επιχειρήσεων
Program taught in:
Αγγλικά

See 7 more programs offered by INTI International University & Colleges, Malaysia »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Για περισσότερες πληροφορίες, πηγαίνετε στο newinti.edu.my
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλο