Read the Official Description

Engineering έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ανθρώπινου πολιτισμού. Από την πρώτη ρόδα του ανθρώπου με τις τελευταίες χειρουργικά εργαλεία, που έχει διαμορφώσει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Οι μηχανικοί που εμπλέκονται στην κατανόηση του πώς και γιατί τα πράγματα λειτουργούν, και καινοτομώντας για να δημιουργήσετε νέες τεχνολογίες. Σήμερα, μηχανική είναι κεντρικής σημασίας για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, από τη μόδα και τα τρόφιμα, για την κονσόλες παιχνιδιών και τα διαστημικά ταξίδια.

Στην καρδιά της μηχανικής είναι η επιστήμη και η δημιουργικότητα. Στο INTI, σας παρέχουμε τα δομικά στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο και να κατασκευάσουμε ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

εταίρους παγκόσμιας κλάσης
Αποκτήστε πραγματική εμπειρία στον κλάδο και σε βάθος κατανόηση της πρακτικής μηχανικής μέσω δομημένη πρακτική άσκηση με πολλές πολυεθνικές και κορυφαίους παίκτες όπως ο Gamuda, Megasteel, Ricoh και TopRank.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΡΑΤΟΣ-of-the-ART
Απολαύστε πλήρη πρόσβαση σε έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς Μηχανικών εργαστήρια και εργαστήρια στη Μαλαισία. Συγκεντρώστε τα δεδομένα, το πείραμα και να διεξάγει όλες τις άλλες πρακτικές ασκήσεις τεχνικής με ευκολία.

διεθνείς συνεργασίες
Καρπωθούν τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης αγαπητό Ηνωμένου Βασιλείου και Αυστραλίας συνεργάτες. Μεταξύ των εταίρων μας είναι το Πανεπιστήμιο του Leeds, το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας, του Πανεπιστημίου του Queensland, Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας.

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Bradford
INTI είναι υπερήφανη που είναι ένα από τα πολύ λίγα ιδρύματα βραβευμένη με το καθεστώς «Συνεργάτης Φορέα» από το Πανεπιστήμιο του Bradford, UK.

Πέρα από την τάξη

ΜΕΛΕΤΗ TOURS

Οργανώνουμε τακτικά επισκέψεις σε κορυφαίες εταιρείες, όπου οι μαθητές Μηχανικών μας να εξοικειωθούν περισσότερο με τις ειδικότητες και τις απαιτήσεις των περιβαλλόντων πραγματική δουλειά. INTI μαθητές έχουν επισκεφθεί γίγαντες της βιομηχανίας, όπως η Sharp Manufacturing Corporation (M) Sdn Bhd, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο των LCD / LED τηλεοράσεις και AUO SunPower Sdn Bhd, παγκόσμιος ηγέτης στην TFT-LCD και η ηλιακή τεχνολογία.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ένας τρόπος για να θέσει τις γνώσεις στην πράξη είναι να εισάγετε εθνικούς διαγωνισμούς, όπως η Διαγωνισμός Σχεδίου Νεεμίας, το οποίο απαιτείται οι συμμετέχοντες να λύσει τα δεινά των πλημμυρών Kampung Baru, χρησιμοποιώντας την πράσινη τεχνολογία. INTI μαθητές κέρδισε τη δεύτερη θέση με δομικά ήχο και αισθητικά ευχάριστο λύση τους.

Διακεκριμένοι ομιλητές

Αποκτήστε μεγαλύτερη παγκόσμια ευαισθητοποίηση και τις ιδέες της βιομηχανίας με την παρουσία των συνομιλιών και διαλέξεις παρουσιάζονται από μας ομιλητές εδώ στο INTI. Ένας από τους προσκεκλημένους ομιλητές μας ήταν ο καθηγητής Dr. Nowshad Amin του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Συστημάτων, Universiti Kebangsaan Μαλαισία (UKM), ο οποίος μίλησε για την ηλιακή φωτοβολταϊκή ενέργεια.

προγράμματα Προσφέρονται

  • 3 + 0 Bachelor of Engineering (Hons) στο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Coventry, UK
  • Bachelor of Engineering (Hons) Πολιτικού Μηχανικού
  • Bachelor of Engineering (Hons) στη Μηχανολογία
  • BSc (Hons) Τοπογράφων Ποσότητα
  • Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού
  • Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου & Ηλεκτρονικού Μηχανικού
  • Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός
  • Diploma in Ποσότητα Τοπογράφων
  • θεμέλια της επιστήμης
Program taught in:
Αγγλικά

See 7 more programs offered by INTI International University & Colleges, Malaysia »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλο