Bachelor με σπουδαστή στα Μαθηματικά

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μαθηματικά

Είναι ελκυστικό να φανταστείτε να γράφετε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, να δημιουργείτε λύσεις σε προβλήματα πραγματικού κόσμου χρησιμοποιώντας μαθηματικά ή βοηθώντας τα παιδιά να μάθουν να αγαπούν και τα μαθηματικά; Εάν απολαμβάνετε την ακρίβεια και την ομορφιά των μαθηματικών, μπορεί να θέλετε να είστε ένας από τους ανθρώπους που ζουν για να βρουν λύσεις.

Το τμήμα μαθηματικών στο Erskine College επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να αυξήσουν τις δεξιότητές τους για την επίλυση προβλημάτων και την ικανότητα αφηρημένης συλλογιστικής προκειμένου να προετοιμαστούν για μια ταχέως μεταβαλλόμενη κοινωνία.

Το Τμήμα Μαθηματικών του Erskine περιλαμβάνει ένα καθαρό κομμάτι μαθηματικών και ένα πρόγραμμα πιστοποίησης των εκπαιδευτικών. Το καθαρό κομμάτι προετοιμάζει τους φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές στα μαθηματικά καθώς και σταδιοδρομία στη μηχανική, την επιστήμη των πληροφοριών, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο και την έρευνα.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης των Εκπαιδευτικών προετοιμάζει τους μαθητές να διδάσκουν Μαθηματικά μαθήματα στο επίπεδο του Μεσαίωνα και του Γυμνασίου, όπου οι ειδικευμένοι καθηγητές μαθηματικών είναι σε μεγάλη ζήτηση. Για αυτό το κομμάτι απαιτείται ένας ανήλικος στην εκπαίδευση.

Πρόσφατοι πτυχιούχοι με πτυχίο στα μαθηματικά έχουν προχωρήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές στα Μαθηματικά, τη Φυσική, τις Στατιστικές, την Πληροφορική, τη Φιλοσοφία και ακόμη και το Υπουργείο Νεολαίας. Κάποιοι εργάζονται στη βιομηχανία, διδάσκουν μαθηματικά στα γυμνάσια, χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους στις ένοπλες δυνάμεις ή ασκούν το δίκαιο. Ένας ακόμη έγινε μουσικός.

Εισαγωγές

Το Γραφείο Εισδοχής δέχεται αιτήσεις σε συνεχή βάση. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση εισαγωγής από την 1η Ιανουαρίου του έτους πριν από την προβλεπόμενη είσοδο και οι κοινοποιήσεις αποφάσεων για πλήρεις αιτήσεις θα αποστέλλονται σε συνεχή βάση. Οι μαθητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους από την ημερομηνία απάντησης των εθνικών υποψηφίων, 1 Μαΐου.

Διεθνείς φοιτητές
  1. Υποβληθείσα αίτηση. Υπάρχει τέλος $ 25 για όλες τις εφαρμογές.
  2. Υποβολή της μεταγραφής. Πρέπει να μεταφραστεί σε κλίμακα βαθμολόγησης των ΗΠΑ 4.0 και να περάσει από το WES ή την ECE.
  3. SAT Σκορ.
  4. Δοκιμή Αγγλικής Γλώσσας. Αγγλική επάρκεια απαιτείται όταν η μητρική γλώσσα ενός μαθητή δεν είναι αγγλική. Συνιστώμενη βαθμολογία TOEFL: 70 iBT (Internet-based test) ή βαθμολογία IELTS: 6.0

Μετά την αποδοχή, οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν ένα τέλος εγγραφής και Πιστοποιητικό Οικονομικών. Στη συνέχεια θα εκδοθεί ένα I-20 ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να αποκτήσει θεώρηση. Ο φοιτητής είναι υπεύθυνος για τις αμοιβές που σχετίζονται με την απόκτηση της φοιτητικής βίζας.

Δίδακτρα

Όλοι οι εισαγόμενοι φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλλουν ένα τέλος εγγραφής για να διατηρήσουν τη θέση τους στην εισερχόμενη τάξη. Τα έξοδα εγγραφής θα γίνονται αποδεκτά εφόσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος στην εισερχόμενη τάξη. Αυτό το τέλος εγγραφής επιστρέφεται για τους υποψηφίους πτώσης, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά εάν ζητηθεί εγγράφως μέχρι την 1η Μαΐου.

Τελευταία ενημέρωση Ιούν. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence profession ... περαιτέρω

As one of the oldest and most prestigious church-related liberal arts college in the South, Erskine prizes academic rigor and Christian authenticity. Our graduates lead companies, influence professional fields, and make their mark on our culture in many other ways. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη