Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων και Γλώσσες

Αν σας ενδιαφέρει σε ένα συναρπαστικό και δύσκολο έργο που περιλαμβάνει πολλά διεθνή έκθεση και τις επιχειρηματικές επαφές σε όλο τον κόσμο, International Business πορεία μας θα είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για μια δυναμική και διεθνή καριέρα.


International Business πρόγραμμα μας είναι μια συγχώνευση μεταξύ της International Business και το πρόγραμμα Γλώσσες (IBL) και Διεθνών Επιχειρήσεων και Μελετών Διαχείρισης (IBMS), και είναι σήμερα η μόνη που προσφέρεται σε ένα Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στην Ολλανδία.

Γνωρίστε τον κόσμο στο Μάαστριχτ!

Σε πρώτο χρόνο σας, θα εργαστεί για τα ακόλουθα θέματα:


Επιπλέον, θα εκπαιδευτούν σε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων. Κατά το δεύτερο έτος τα θέματα Επικοινωνίας, Πωλήσεων, Logistics και την επιχειρηματικότητα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.


Τα δύο πρώτα χρόνια της πορείας είναι το πρόγραμμα το ίδρυμά σας, η λεγόμενη σημαντική. Μετά από αυτό, θα επιλέγουν την ειδικότητα, π.χ.


Στο τέταρτο και τελευταίο έτος των σπουδών σας μπορείτε να ακολουθήσετε ένα προ-master πρόγραμμα που σας προετοιμάζει για το πρόγραμμα Μάστερ στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ.


Γλώσσες


Φοιτητών που εγγράφονται θα λάβουν μαθήματα αγγλικής και επιλέξτε μια δεύτερη ξένη γλώσσα (είτε γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, Mandarin). Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν την ολλανδική ως ξένη γλώσσα. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μια γραμμή γλώσσας για να σκάβουμε βαθύτερα σε μια άλλη γλώσσα και να μάθουν για επιχειρηματική κουλτούρα τους, καθώς και. Επί του παρόντος, προσφέρουμε γραμμές γλώσσας και πολιτισμού στα ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ρωσικά και την κινεζική γλώσσα.


Πρακτική


Είναι αυτονόητο ότι ένα διεθνές πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τη διεθνή εμπειρία. Και οι δύο διεθνείς δραστηριότητές μας τα μαθήματα έχουν ήδη ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο.


Επαγγελματικές προοπτικές


Σε δύο από τις διεθνείς δραστηριότητές μας μαθήματα, τότε θα πρέπει να εκπαιδευτεί για ένα ευρύ φάσμα διευθυντικές θέσεις στους τομείς του Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Οργάνωσης. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης στις εθνικές και διεθνείς αγορές εργασίας, όπως:


Όλες αυτές οι θέσεις διαθέτουν τις διεθνείς επαφές που πρέπει να διατηρηθούν και οι οποίες απαιτούν μια καλή εικόνα για οικονομικά και νομικά ζητήματα, καθώς και τις διαπολιτισμικές και γλωσσικές δεξιότητες.

Η είσοδος για τους ξένους φοιτητές


Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα International Business θα πρέπει να είναι ευέλικτο και να είναι έτοιμη να δεχθεί την πρόκληση του που σπουδάζουν στο εξωτερικό με ανθρώπους από πολλά διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα. Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρόγραμμα σπουδών, θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και αρκετά ώριμη για να ζήσει σε μια ξένη χώρα. Σε συνεργασία με το NUFFIC, Οργάνωση των Κάτω Χωρών για τη Διεθνή Συνεργασία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η International Business School του Μάαστριχτ θα εκτιμήσει την αξία των ξένων πτυχίων.

Σε γενικές γραμμές ένα γυμνάσιο δίπλωμα (π.χ. VWO, HAVO, Abitur, Fachhochschulreife ή International Baccalaureate δίπλωμα) θα παρέχει πρόσβαση σε πρόγραμμα σπουδών μας. Οι φοιτητές της ΕΕ / του ΕΟΧ με αλλοδαπό δίπλωμα μπορούν να γίνουν δεκτοί, όταν πέρασαν τα αγγλικά ως μια εξέταση θέμα.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τους κανονισμούς της μετανάστευσης που επιβλήθηκαν από τις ολλανδικές αρχές. Αυτό μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία? ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης σας καλά εκ των προτέρων να αποφευχθεί η απογοήτευση. Επί του παρόντος, μια θεώρηση και την άδεια διαμονής για τους πολίτες μη μέλη της ΕΕ κοστίζει περίπου € 433.

Κατ 'αρχήν, οι αιτήσεις για εγγραφή θα πρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας πριν από 1 (φοιτητές εκτός ΕΕ πριν από την 1η Ιουνίου) τον Ιούλιο. Εκπρόθεσμες αιτήσεις μπορεί να θεωρηθεί από τη διοίκηση πορεία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποZuyd University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,060 EUR
ανά έτος (ΕΟΧ) / 7445 (μη-ΕΟΧ)
Deadline
Ιούλιος 30, 2020
Non-EU students 01/06/2017 in order to apply for visa
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 30, 2020
Non-EU students 01/06/2017 in order to apply for visa
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 30, 2020
Non-EU students 01/06/2017 in order to apply for visa
Ημερομηνία λήξης
Άλλη