Read the Official Description

Βιοτεχνολογία και Επιστήμες της Ζωής είναι οι μελέτες των ζωντανών και των ζωντανών οργανισμών να λύσει όλα τα είδη των προβλημάτων, αλλάζει τη ζωή προς το καλύτερο. Θεωρούνται ως οι πλέον υποσχόμενες τεχνολογίες αιχμής για τις επόμενες δεκαετίες.

Τα πεδία αυτά έχουν σημαντικό αντίκτυπο για τον κόσμο μας. Στην ιατρική, που βοήθησαν στην προώθηση της θεραπείας των ασθενειών και παθήσεων. Στον τομέα των γεωργικών ειδών διατροφής, έχουν βοηθήσει να παράγουν πιο υγιή φυτά που μεγαλώνουν γρηγορότερα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις τροφίμων. Έχουν γίνει επίσης ένας ισχυρός σύμμαχος στον αγώνα κατά του εγκλήματος, βοηθώντας εγκληματολογίας συλλέγει και ίχνη διαδικασία αποδεικτικά στοιχεία, όπως τα μαλλιά, το δέρμα και το αίμα.

Βιοτεχνολογία και Επιστήμες της Ζωής σας δώσει την ευκαιρία να κάνουν τη δουλειά που κάνουν την πραγματική διαφορά. Θα μπορούσε να είναι ο ένας να ανακαλύψετε την επόμενη επανάσταση στην επιστήμη. Και είμαστε εδώ για να σας δώσει τις γνώσεις και τις πραγματικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές σας.

Το πρόγραμμά μας σας δίνει την ευκαιρία να εξετάσει τις θεμελιώδεις επιστήμες που στηρίζουν Βιοτεχνολογία - χημεία, βιοχημεία, μικροβιολογία και στατιστικά στοιχεία - ενώ την ανάπτυξη εφαρμογών σε τομείς όπως η επιχειρηματική, ηθική, και της περιβαλλοντικής επιστήμης.

Θα είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο επιστημονική εκπαίδευση και προετοιμάζονται επιστημονικά για διάφορες σταδιοδρομίες που κυμαίνονται από ιατρικής και φαρμακευτικών προϊόντων για την ποιότητα των τροφίμων, των γεωργικών συστημάτων και των βιοκαυσίμων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ευδοκιμήσουν στη μελέτη σας με τα εξής πλεονεκτήματα:

Συνδέσεις με τη βιομηχανία

Πηγαίνετε πέρα ​​από τα όρια που σπουδάζουν τη ζωή κάτω από ένα μικροσκόπιο, όπως έχουμε Είστε έτοιμοι για τον κόσμο της εργασίας. ισχυρές εταιρικές σχέσεις και οι συνδέσεις με τις επιχειρήσεις και τους εργοδότες μας θα σας αφήσει να μάθετε άμεσα από τη βιομηχανία. Θα κερδίσει την έκθεση που χρειάζεστε μέσω σχεδίων εργασίας, επισκέψεις βιομηχανία και επισκέπτες ομιλητές, τα οποία θα σας σταθεί σε καλή θέση όταν αποφοιτήσουν.

Το καλύτερο on-the-job εμπειρία

το πρόγραμμα πρακτικής μας με τη βιοτεχνολογία και τις εταιρείες μοριακών βιοεπιστημών είναι το κλειδί για την τόνωση της απασχολησιμότητας σας. Παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για να θέσει όλες τις θεωρητικές γνώσεις και εργαστηριακές τις ικανότητές σας για την καλή χρήση και εξοικειωθείτε με τις αυστηρές απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Παγκόσμιες συνεργασίες που θα λάβει περαιτέρω

Εάν συνεχιστεί η αυστραλιανή πρόγραμμα Πτυχίο Μεταφοράς (Science) ή Πτυχίο της Βιοτεχνολογίας (Hons), έχετε την ευκαιρία να μεταφέρει σε αξιόπιστους και υψηλή θέση αυστραλιανά πανεπιστήμια όπως το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας, του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας και του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ. Αυτό το πρόγραμμα σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον και το Πανεπιστήμιο του Newcastle, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα εξαιρετικό ιστορικό

Αυστραλιανό Πρόγραμμα Πτυχίο Μεταφοράς μας ήταν σταθερά επιτυχής στην παραγωγή κάτοχοι πρώτου και του δεύτερου ανώτερη τάξη πτυχίο στον τομέα της Βιοτεχνολογίας και Βιοεπιστημών. Σε ετοιμότητα για να σας καθοδηγήσει για την επιτυχία σας είναι μια ομάδα ακαδημαϊκών και επαγγελματιών του κλάδου που είναι εξαιρετικά αφιερωμένη και έμπειρους.

προγράμματα Προσφέρονται

  • Πρόγραμμα Αυστραλίας Πτυχίο Μεταφοράς (Επιστήμη)
  • Πτυχίο της Βιοτεχνολογίας (Hons)
  • Ίδρυμα στην επιστήμη
Program taught in:
Αγγλικά

See 7 more programs offered by INTI International University & Colleges, Malaysia »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλο