διαχείριση τέχνες

Τέχνες οργανώσεις κάνουν κοινότητες ζωντανεύουν - από συμφωνίες με μπάντες τζαζ, θέατρα στους κήπους γλυπτική, τα μουσεία σε κοινοτικά κέντρα τεχνών, δημόσιο ραδιόφωνο σε φεστιβάλ. Όλη αυτή η δραστηριότητα είναι δυνατή από τους διαχειριστές των τεχνών.

Διαχείριση Τεχνών μπορεί να είναι μια συναρπαστική, εκπληρώνοντας σταδιοδρομία για κάποιον που του αρέσει να είναι κοντά στις τέχνες και τους καλλιτέχνες και θέλει να εργάζονται πίσω από τις σκηνές για να κάνουν τις τέχνες συμβεί. Τέχνες διαχειριστές εργάζονται πίσω από τις σκηνές για να φέρει την τέχνη και το κοινό μαζί - άντληση κεφαλαίων, μάρκετινγκ, οργάνωση εθελοντών και τη διευκόλυνση των προγραμμάτων.

Στο UW-Green Bay, Arts Management είναι τόσο μεγάλη και μια μικρή. Πολλοί φοιτητές αντιστοιχίσετε το διοικητικό Τεχνών μείζονος ή ελάσσονος με σπουδές στη μουσική, την τέχνη στούντιο, θέατρο, χορό, γκαλερί και τα μουσεία πρακτικές, αγγλικά, ή την ιστορία.

Πιστεύουμε ότι οι διαχειριστές επιτυχής τέχνες είναι εξίσου καλά στην τέχνη και τη διοίκηση - και πιστεύουμε επίσης ότι οι τέχνες είναι μια μοναδική βιομηχανία και έχει τις προκλήσεις της διαχείρισης που δεν βρίσκονται σε άλλα είδη επιχειρήσεων. Σπουδές σας θα περιλαμβάνει πυρήνα διαχείρισης τεχνών μαθήματα, μαζί με τα μαθήματα στις τέχνες, όχι-για-κέρδους της διαχείρισης και των επιχειρήσεων. Μία πρακτική ή άλλες πρακτικές, την εμπειρία της πραγματικής ζωής είναι ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας.

Ποιος θα πρέπει να είναι ένα διοικητικό Τεχνών Major;

Διοίκηση Τεχνών είναι ένα ιδανικό μεγάλες ή ήσσονος σημασίας για τους φοιτητές που τους αρέσει να είναι γύρω από τις τέχνες, αλλά δεν είναι απαραίτητα ενδιαφέρονται να είσαι καλλιτέχνης ή εκτελεστής. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για όσους προετοιμάζονται για την καλλιτεχνική σταδιοδρομία και θέλουν να έχουν κάποια εκπαίδευση στην "επιχειρηματική πλευρά» των τεχνών, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τη δική τους σταδιοδρομία, να κατανοήσουν τις οργανώσεις που προσλαμβάνουν καλλιτέχνες, ή ακόμη και να είναι έτοιμη να αποδεχθεί διοικητικές θέσεις μεταξύ των καλλιτεχνικών συναυλίες.

Χρησιμοποιούμε τον όρο «Διαχείριση τέχνες" πολύ μεγάλο βαθμό. Οι μαθητές στο Arts Program Διαχείρισης μπορεί να ειδίκευση ή minoring σε άλλες καλλιτεχνικές ειδικότητες, όπως στούντιο τέχνη, τη μουσική ή το θέατρο, αλλά οι μαθητές με ειδίκευση στην αγγλική γλώσσα, την ιστορία, τις επικοινωνίες, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά έχουν επίσης minored ή διπλό ειδικεύτηκε στη διαχείριση των τεχνών. Πολλές μεγάλες εταιρείες διαχείρισης των τεχνών επιλέγουν να ήσσονος σημασίας σε μια καλλιτεχνική πειθαρχία, αλλά Επικοινωνιών, Αγγλικά, Ανθρωπιστικές σπουδές, και πολλά άλλα προγράμματα μπορούν να ζευγαρώσουν και με τη διαχείριση των τεχνών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε19 περισσότερα μαθήματα αποUniversity Of Wisconsin - Green Bay »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη