Bachelor στις Πολιτικές Επιστήμες

Συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις, οργανισμούς ή επιχειρήσεις για πολιτικά ζητήματα. Συνεχίστε στο σχολείο του νόμου και να γίνει ένα ομοσπονδιακό εισαγγελέα και της αντιδικίας δικηγόρος. Σερβίρετε ως μέλος του προσωπικού εκστρατεία κατά τον επόμενο κύκλο προεδρικές εκλογές. Εκτός από την παροχή μια σταθερή βάση για τη συνέχιση για να αποφοιτήσουν το σχολείο ή το σχολείο του νόμου, ένα πτυχίο πολιτικών επιστημών μπορεί να οδηγήσει σε μια συναρπαστική καριέρα στην κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση ή την πολιτική μετά την αποφοίτησή τους από το BVU.

Ως μέρος των σπουδών σας, θα συνεργαστεί στενά με υψηλά προσόντα σχολή και να αποκτήσουν μια ευρεία κατανόηση των πολιτικών δυνάμεων που διαμορφώνουν τις ζωές μας. Θα αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, της έρευνας και της επικοινωνίας, καθώς και να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση της πολιτικής συμπεριφοράς, κυβερνητικές διαδικασίες, τις συνταγματικές αρχές, ο νόμος, και παγκόσμιες υποθέσεις. Αρχικά, θα αναπτύξει επαγγελματικές δεξιότητες μέσω της άσκησης παγκόσμιας κλάσης, ερευνητικά προγράμματα, συνεργασία εξωσχολικές δραστηριότητες και ευκαιρίες για ταξίδια. Αυτά τα πρακτικά, τα χέρια-για τις αιτήσεις θα ενισχύσει τη συνολική εμπειρία μάθησης σας, διευρύνουν τις προοπτικές σας, και σας παρέχει πολύτιμη προετοιμασία για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας. Ως πολιτική επιστήμη μεγάλες σε BVU, θα ακονίσετε αναλυτική και επίλυσης προβλημάτων σας ικανότητες και να γίνει μια πιο κοινωνικά υπεύθυνη και ενεργό πολίτη. Επειδή η πολιτική επιστήμη μεγάλες συμπληρώνει μια ποικιλία άλλων προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής, της δημόσιας διοίκησης, την επιστήμη ή τις επιχειρήσεις, πολλοί μαθητές συχνά δηλώσει ως δεύτερη σημαντική.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος

Η Ουάσιγκτον Κέντρο Άσκησης και Ακαδημαϊκά Σεμινάρια

BVU έχει μια μακροχρόνια σχέση με το κέντρο της Ουάσιγκτον για την Πρακτική Άσκηση και Ακαδημαϊκά Σεμινάρια, μια οργάνωση που ταιριάζει φοιτητές με πρακτική άσκηση στην Ουάσιγκτον, DC Το κέντρο της Ουάσιγκτον έχει τοποθετηθεί BVU φοιτητές στο Λευκό Οίκο (Μπους, Κλίντον και Ομπάμα διοικήσεις), το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν, Κογκρέσο, δικηγορικά γραφεία, ομάδες προβληματισμού, το Υπουργείο Εσωτερικών, και των διαφόρων υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Πιο πρόσφατα, τρεις φοιτητές πολιτικών επιστημών BVU φυλακίστηκε στην Ουάσιγκτον στις θέσεις που περιλαμβάνονται στο Λευκό Οίκο, ένα δικηγορικό γραφείο, καθώς και την Ναυτική Ιστορία και Κληρονομιά εντολών.

Τα περισσότερα προγράμματα που συντονίζονται από την Ουάσιγκτον Κέντρο διαρκούν ένα εξάμηνο. Πέρα από την τακτοποίηση πρακτικής άσκησης, το κέντρο της Ουάσιγκτον παρέχει υψηλής ποιότητας στέγαση και βοηθά τους μαθητές να διαχειρίζονται τις πτυχές της ζωής στην Ουάσιγκτον. Όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές εξετάζονται για οικονομική ενίσχυση και πληρούν τις προϋποθέσεις για το ταμείο Lamberti Ουάσιγκτον Οικοτροφείο να συμβάλει στην αντιστάθμιση των δαπανών διαβίωσης.

Πλαστή δοκιμή

BVU ήταν μεταξύ των 12 αρχικών μελών της Αμερικανός Πλαστή δοκιμή σύνδεσης, Η οποία ξεκίνησε το 1985 και σήμερα έχει πάνω από 500 εγγεγραμμένοι ομάδες. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα BVU έχει κερδίσει τρόπαια για "καλύτερη δικηγόρος" και "καλύτερος μάρτυρας» σε τοπικούς αγώνες. Οι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσουν ακαδημαϊκών μονάδων με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Αποτελέσματα

Τα τελευταία χρόνια, οι απόφοιτοι έχουν προσγειωθεί θέσεις σε δεκάδες οργανισμούς, μεταξύ των οποίων:

 • Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Δημοκρατική και δημοκρατικά κόμματα
 • Δικηγόροι County και οι επιχειρήσεις ιδιωτικού δικαίου
 • Βοηθός Νομικός Σύμβουλος για κυβερνήτης Ουισκόνσιν
 • Πρόγραμμα Προεδρικό Διαχείρισης Υποτροφία
 • Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

Πρόσφατες απόφοιτοι έχουν πάει για να αναζητήσουν τα μεταπτυχιακά ή σε νομική σχολή βαθμούς σε παγκόσμιας κλάσης ιδρύματα, μεταξύ των οποίων:

 • Πανεπιστήμιο της Αϊόβα
 • Πανεπιστήμιο Columbia
 • Πανεπιστήμιο του Maryland
 • Πανεπιστήμιο των Συρακουσών
 • Πανεπιστήμιο Drake
 • Πανεπιστήμιο Marquette

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποBuena Vista University (BVU) »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη