Ba (hons) στη διεθνή επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση

University of Derby College of Business

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ba (hons) στη διεθνή επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση

University of Derby College of Business

Αυτό το πτυχίο βασίζεται σε έναν ισχυρό πυρήνα της οικονομίας για να σας δώσει μια πλήρη κατανόηση της πολυπλοκότητας της διεθνούς επιχειρηματικής πρακτικής.

Μια ισχυρή πλατφόρμα για την καριέρα σας

Οι απόφοιτοι που συνδυάζουν τη διεθνή επιχειρηματική και χρηματοοικονομική τεχνογνωσία με ισχυρές αναλυτικές ικανότητες έχουν μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Εξαιρετικά εξειδικευμένο και με έμφαση στην προώθηση της απασχολησιμότητάς σας, η BA (Hons) International Business and Finance έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα έχετε μπροστά σας.

Το πρόγραμμά μας είναι ένα ακαδημαϊκά προκλητικό πρόγραμμα σπουδών που επικεντρώνεται στη διεθνή διάσταση της οικονομικής αγοράς των επιχειρήσεων, αλλά αντανακλά επίσης το πλήρες φάσμα των πλαισίων εντός των οποίων οι οργανισμοί λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα αποκτήσετε πλήρη γνώση των σημαντικών οικονομικών, οικονομικών, νομικών και πολιτιστικών παραγόντων που διαμορφώνουν τη διεθνή επιχειρηματικότητα σήμερα.

Αναπτύσσουμε τις ικανότητές σας στην εφαρμοσμένη οικονομική ανάλυση και σας εξοπλίσουμε με όλες τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που αναμένουν οι κορυφαίοι εργοδότες, από την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων μέχρι την έρευνα και τη συμβουλευτική.

Η BA (Hons) International Business and Finance προσφέρει επίσης επιλογές και ευελιξία, με μια ποικιλία από προαιρετικές ενότητες για θέματα χρηματοοικονομίας, λογιστικής, μάρκετινγκ, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, επιχειρήσεων και logistics. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν βαθμό που να αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας και να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις ταχέως μεταβαλλόμενες μορφές ευκαιριών απασχόλησης.

Χειραψία στο εργαστήριο Bloomberg Financial Markets Lab

Συνεργαζόμαστε με την Bloomberg, τον παγκόσμιο ηγέτη των επιχειρηματικών και οικονομικών πληροφοριών, για να σας παρέχουμε πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, τα οποία θα σας ενημερώνουν και θα εμπλουτίζουν τις σπουδές σας.

Στο εντυπωσιακό μας νέο Bloomberg Financial Markets Lab, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ίδιες πληροφορίες και τεχνολογία που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα σε όλο τον κόσμο. Θα εργάζεστε με τα τελευταία στοιχεία για τις εταιρείες και τις χρηματοπιστωτικές αγορές, τα προφίλ διευθυντών και την ανάλυση των τρεχουσών υποθέσεων από το Bloomberg Intelligence. Το εργαστήριο είναι επίσης η ιδανική ρύθμιση για να εμβαθύνετε την κατανόησή σας στις δραστηριότητες των εμπορικών συναλλαγών.

Θα επωφεληθείτε από την εκπαίδευση των ειδικών του Bloomberg και την πρόσβαση στο γραφείο υποστήριξης. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε προς το Πιστοποιητικό Έννοιων Αγοράς του Bloomberg για να προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιο δεξιοτήτων σας.

Σχεδιάστε τις συνεργασίες των εργοδοτών μας

Οι συνεργασίες μας με περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς εργοδότες σας βοηθούν να διατηρήσετε τις σπουδές σας ενημερωμένες και σχετικές. Θα επωφεληθείτε από τις εμπνευσμένες φιλοξενούμενες διαλέξεις, τις περιπτωσιολογικές μελέτες και τα πρακτικά προγράμματα συμβούλων.

Σας προσφέρουμε επίσης ευρείες ευκαιρίες να προχωρήσετε σε μια πρακτική άσκηση ή πρακτική άσκηση - στο σπίτι ή στο εξωτερικό - μεταξύ των δύο και τριών σταδίων της πορείας σας. Αυτό θα απαιτήσει ελάχιστη θερινή πρακτική διάρκειας τριών μηνών ή κατ 'ανώτατο όριο ετήσια τοποθέτηση. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τους δεσμούς μας με επαγγελματικές οργανώσεις όπως η PwC, η DHL, η CPA Australia και το Ινστιτούτο Διευθυντών για να διεκδικήσετε διεθνείς ευκαιρίες τοποθέτησης.

Πλήρης υποστήριξη και καθοδήγηση είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή ευκαιρία για να ταιριάζει με τις φιλοδοξίες και τα ενδιαφέροντα της σταδιοδρομίας σας. Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο χώρο εργασίας, θα λάβετε επισκέψεις από έναν δάσκαλο ο οποίος θα παρακολουθεί την πρόοδό σας.

Διεύρυνση της συνολικής σας προοπτικής

Σας ενθαρρύνουμε επίσης να περάσετε το χρόνο σας στο εξωτερικό για να δείτε τις διεθνείς επιχειρήσεις και τα οικονομικά από διαφορετικές προοπτικές. Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε με ένα από τα διεθνή ιδρύματα-εταίρους μας για ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο, συνήθως στο δεύτερο στάδιο των σπουδών σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε μια γεύση διεθνούς μελέτης με την συμμετοχή σας σε μία από τις σύντομες επισκέψεις στο εξωτερικό που διοργανώνουμε κάθε χρόνο.

Επικεντρωθείτε στο μέλλον σας

Σχεδιασμένο για να ενισχύσει την απασχολησιμότητά σας, το πρόγραμμα βραβείων Futures θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, προβάλλοντας την ευελιξία, τον επαγγελματισμό και το δυναμικό ηγεσίας σας.

Μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε για αυτό το πρόσθετο βραβείο παράλληλα με το πτυχίο σας. Αντικατοπτρίζει τυχόν εξωσχολικές δραστηριότητες ανάπτυξης σταδιοδρομιών που αναλαμβάνετε, από την εμπειρία δικτύωσης μέχρι την παροχή συμβουλών.

Οι δραστηριότητες του βραβείου Futures θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε εργαστήρια σχετικά με το σχεδιασμό και τη βελτίωση του CV. ανάπτυξη τεχνικών για συνεντεύξεις. προετοιμασία κέντρων αξιολόγησης ή ψυχομετρικών δοκιμών · συμμετοχή σε εκδηλώσεις δικτύωσης. ή να οδηγήσει ένα μικρό έργο μέσα σε μια φοιτητική κοινωνία ή εθελοντικό ρόλο.

Αφιερωμένο στην απασχολησιμότητά σας

Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τις ακαδημαϊκές σπουδές σας, να αναπτύξετε τις μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας και να προετοιμαστείτε για επιτυχία στην καριέρα σας

Το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα προσωπικών διδασκόντων μας αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του μαθήματος. Θα συναντήσετε τον προσωπικό σας καθηγητή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επαγωγής και θα έχετε τουλάχιστον τρεις προγραμματισμένες συναντήσεις μαζί τους κάθε χρόνο. Θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την προσωπική σας εξέλιξη και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, καθώς και να σας στηρίξουμε καθώς εργαζόμαστε για το Βραβείο Futures.

Επίσης, θα εμπνευστείτε και θα σας παρακινήσει η έμπειρη διδακτική μας ομάδα, η οποία έχει ισχυρό υπόβαθρο στη διεθνή επιχειρηματική και χρηματοοικονομική δραστηριότητα. Είναι γνωστοί για την ερευνητική τους εμπειρία, δημοσιεύοντας εκτενώς σε μερικές από τις πιο πιεστικές ανησυχίες που επηρεάζουν σήμερα τις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Μια ζωντανή εμπειρία μάθησης

Το Derby Business School προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε ιδέες για τις διεθνείς επιχειρήσεις από διαφορετικές παγκόσμιες προοπτικές στην διαφορετική μαθησιακή μας κοινότητα.

Θα μπορούσατε επίσης να συμμετάσχετε σε μία από τις πολλές κοινωνίες του Πανεπιστημίου, όπως η Οικονομική, η Εμπορική και Επενδυτική Κοινωνία, η Επιχειρηματική και Επιχειρηματική Κοινωνία και το Δίκτυο Επιχειρηματιών του Πανεπιστημίου Derby (DUNE).

Μερικοί σπουδαστές επιλέγουν ακόμη να αυξήσουν το επαγγελματικό τους προφίλ σε διάσημους διαγωνισμούς. Τον Δεκέμβριο του 2016, η ομάδα μας κατέκτησε δύο μεγάλα βραβεία στο Πανεπιστήμιο Trading Challenge, σπάζοντας το πνεύμα τους εναντίον συναδέλφων προπτυχιακών φοιτητών και μεταπτυχιακών φοιτητών από κορυφαίους θεσμούς σε εθνικό επίπεδο.

Πώς θα μάθετε

Η μάθηση του πραγματικού κόσμου βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του προγράμματος. Το επίκεντρο είναι η επίλυση γνήσιων επιχειρηματικών και οργανωτικών προβλημάτων.

Χρησιμοποιούμε έναν συναρπαστικό συνδυασμό διαλογικών διαλέξεων, ομιλητών εμπειρογνωμόνων, σεμιναρίων επίλυσης προβλημάτων, ομαδικής εργασίας, ομαδικής συζήτησης, εργαστηρίων, ανάλυσης περιπτωσιολογικών μελετών, εργαστηριακών εργαστηρίων και πρακτικής ανάλυσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα ασχοληθείτε επίσης με επιχειρήσεις και εξωτερικούς εμπειρογνώμονες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα στρατηγικής, να δημιουργήσετε διεθνείς επιχειρηματικές εκθέσεις, να παρουσιάσετε παρουσιάσεις και βίντεο ή να αναλύσετε πληροφορίες από το Bloomberg σε διεθνείς αγορές και οργανισμούς.

Στην αρχή του μαθήματος θα επωφεληθείτε από την ουσιαστική καθοδήγηση της διδακτικής μας ομάδας. Καθώς οι σπουδές σας προχωρούν, αναμένεται να εργαστείτε πιο ανεξάρτητα, αναλαμβάνοντας μεγαλύτερη ευθύνη για τη δική σας μάθηση - αλλά πάντα με την υποστήριξη και συμβουλές των εκπαιδευτών σας.

Πώς θα αξιολογούνται

Η στρατηγική μας αξιολόγησης έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να εντοπίσετε ζητήματα, να αποφασίσετε πώς να συλλέξετε και να αναλύσετε στοιχεία, να καταλήξετε σε αιτιολογημένα συμπεράσματα βασισμένα σε αυτά τα στοιχεία και να παρουσιάσετε τα ευρήματά σας με διάφορες μεθόδους επικοινωνίας.

Στο Στάδιο 1, χρησιμοποιούμε μια σειρά υπολογιστικών αξιολογήσεων που θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε το δικό σας επίπεδο μάθησης και να αποκτήσετε εποικοδομητικό σχόλιο. Ορισμένες ενότητες περιλαμβάνουν πιο παραδοσιακά δοκίμια και επιχειρηματικές αναφορές καθώς και ένα μείγμα ατομικών και ομαδικών εργασιών. Θα ενθαρρυνθείτε επίσης να διατηρήσετε ένα αντανακλαστικό χαρτοφυλάκιο.

Στο Στάδιο 2, υπάρχουν περαιτέρω αξιολογήσεις της ατομικής και ομαδικής εργασίας σας και των δεξιοτήτων γραπτής αναφοράς. Αναμένεται να αναπτύξετε επαγγελματική εμπειρία ανάλυσης μέσω της ανάκτησης δεδομένων και ποσοτικών αναλύσεων χρησιμοποιώντας το Bloomberg. Αυτό αντικατοπτρίζεται στις εκτιμήσεις υπολογιστών, χαρτοφυλακίων και αναφορών, καθώς και σε συνέντευξη μετάδοσης.

Στο Στάδιο 3, θα αξιολογηθεί η ικανότητά σας για έρευνα, ανάλυση και συμβουλευτική σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό, οικονομικό και οικονομικό πλαίσιο.

Ποιος θα συναντήσετε

Στο Derby θα ανακαλύψετε μια φιλική και υποστηρικτική μαθησιακή κοινότητα, με μικρές τάξεις όπου θα λάβετε πολλές συμβουλές ένα προς ένα.

Θα διδαχθεί από μια ενθουσιώδη ομάδα που έχει εμπειρία σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης και της οποίας η έρευνα θα εμπλουτίσει τη μάθησή σας. Υποστηρίζονται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων ο Καθηγητής Επιστημών Τραπεζικών και Οικονομικών Οικονομικών, ο καθηγητής Trevor Williams, ο οποίος είναι Chief Economist της Lloyds Bank PLC.

Ο ηγέτης του προγράμματος, Δρ Eugene Michaels, είναι οικονομολόγος. Ο Eugene οδηγεί μια σειρά προγραμμάτων στο Derby Business School και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό της τρέχουσας σουίτας διεπιστημονικών προγραμμάτων της Διεθνούς Επιχειρήσεις που διαθέτουν ισχυρό πυρήνα οικονομικής ανάπτυξης. Το επίκεντρό του είναι να ενθαρρύνει τους μαθητές να εφαρμόσουν την οικονομική λογική και την κριτική σκέψη. Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη συμπεριφορική οικονομία και τις επιπτώσεις της στην προσωπική οικονομική ευημερία (ιδιαίτερα στις συντάξεις) και στην εφαρμογή συμπεριφορικών γνώσεων για τη χάραξη μακροοικονομικής και επιχειρηματικής πολιτικής. Είναι συν-συγγραφέας του μηνιαίου Οικονομικού Δελτίου του Derby Business School.

Ώρες διδασκαλίας

Όπως και τα περισσότερα πανεπιστήμια, λειτουργούμε εκτεταμένες ώρες διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο του Derby, επομένως ο χρόνος επαφής με τους καθηγητές και τους καθηγητές σας μπορεί να είναι οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ 9 π.μ. και 9 μ.μ. Το χρονοδιάγραμμά σας θα ανακοινωθεί μετά την εγγραφή σας στο μάθημά σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Buxton, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Chesterfield, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Derby, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Derby, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Buxton, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Chesterfield, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών