Ba (hons) επαγγελματική μουσική

Academy of Music & Sound

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ba (hons) επαγγελματική μουσική

Academy of Music & Sound

Αντιστοιχισμένο με το 3ο έτος του πτυχίου, αυτό το μονοετές πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθείται από τη μελέτη ενός πτυχίου θεάτρου που σχετίζεται με τη μουσική, του HND ή αναγνωρισμένης βιομηχανικής εμπειρίας με τα προσόντα. Επικυρωμένο από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton, αναπτύσσεται για να αντικατοπτρίζει τις κύριες οδούς σταδιοδρομίας στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων, της παραγωγής και των επιχειρήσεων.

 • BA (HONS) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
 • BA (HONS) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
 • BA (HONS) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Λεπτομέρειες μαθήματος

Πορεία

 • Δίδακτρα, συμβουλές και καθοδήγηση από τους συμβούλους του κλάδου
 • Network και συνεργάζεται με συναδέλφους μουσικούς και ομοϊδεάτες
 • Αποκτήστε μια σε βάθος γνώση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων και της μουσικής
 • Διαχειριστείτε και προωθήστε τα δικά σας μουσικά προϊόντα
 • Επεκτείνετε το βιογραφικό σας και το χαρτοφυλάκιό σας με εμπειρία και προϊόντα πραγματικής ζωής

BA (Hons) Επαγγελματικές Μουσικές Μονάδες

 • ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Εργασίες υπό την επίβλεψη ενός καθοδηγημένου μέντορα του κλάδου για το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη δημιουργία ενός επαγγελματικού έργου τόσο σε σόλο ερμηνεία, τραγούδι, παραγωγή μουσικής, διατριβή, διοργάνωση εκδηλώσεων ή σύνθεση.

 • ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Σχεδιάστε μια ιδέα για μια μουσική εκδήλωση και στη συνέχεια να την κάνετε πραγματικότητα. Θα διαχειριστείτε όλες τις πτυχές της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης, της χρηματοδότησης, της υγείας και της ασφάλειας, της οργάνωσης και της αξιολόγησης.

 • ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να διερευνήσετε τη μουσική που χρησιμοποιείται σε κινούμενα σχέδια, ταινίες, τηλεοράσεις ή τυχερά παιχνίδια, όπου θα συνθέσετε και θα καταγράψετε μια ηχητική λωρίδα για μια κινούμενη εικόνα της επιλογής σας.

 • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕΛΕΤΗ

Σχεδιάστε, δημιουργήστε και προωθήστε ένα εφικτό μουσικό προϊόν της επιλογής σας, όπως CD, βιβλίο, πρακτική διδασκαλίας ή υπηρεσία masterclass. Θα δημιουργήσετε ένα επιχειρησιακό σχέδιο που θα περιλαμβάνει έρευνα αγοράς και ανάπτυξη προϊόντων μαζί με τη δημιουργία ενός ιστότοπου για την προώθηση του προϊόντος.

Επιλογές

 • Πρόγραμμα Παραγωγής

Αποκτήστε τις δεξιότητες παραγωγής μουσικής που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία επαγγελματικών ηχογραφήσεων και την κατανόηση των προσεγγίσεων εργασίας και παραγωγής των κορυφαίων παραγωγών μέσω αναλυτικών μελετών.

 • Πανεπιστημιακά σύνολα

Θα αναπτύξετε και θα εφαρμόσετε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα πρόβας με ένα μεγάλο και μικρό συγκρότημα ομάδων, που θα οδηγήσει σε μια 25λεπτη ζωντανή παράσταση με κάθε συλλογικό.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Πτυχίο θεάτρου στην απόδοση ή την παραγωγή, ή ισοδύναμα προσόντα όπως HND, καθώς και επιτυχημένη ακρόαση και συνέντευξη. Οι υποψήφιοι με σχετική εμπειρία στον κλάδο μπορούν να γίνουν δεκτοί μέσω της Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης (RPL).

Εξέλιξη

Θα είστε σε θέση να προχωρήσετε για να σπουδάσετε μεταπτυχιακούς τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών. Θα έχετε βελτιώσει τις δεξιότητες που σχετίζονται με τη μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο είτε για να μπείτε στον κλάδο είτε για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Εκτός από το να έχετε ένα περιεκτικό επιχειρηματικό σχέδιο, θα έχετε αποκτήσει ένα εκτεταμένο μεταβιβάσιμο σύνολο δεξιοτήτων.

Ορκωμοσία & Συνέντευξη

Τα προσόντα μας απαιτούν μια επιτυχημένη ακρόαση και συνέντευξη για να εγγραφείτε σε ένα μάθημα, αλλά μην είστε νευρικοί! Οι ακροάσεις είναι σε βάση 1-1 για να εκτιμήσετε τις μελλοντικές σας δυνατότητες για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε, αντί για αυτό που δεν μπορείτε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εσάς να δείτε το κέντρο, να συναντήσετε τους φανταστικούς δασκάλους μας και να θέσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Έρχεστε σε μας για να μάθετε και να βελτιώνετε τις ικανότητές σας, οπότε εκτιμούμε ότι όλοι έχουν τα δυνατά τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 4, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
5,995 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Exeter, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Glasgow, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Southampton, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates