BA (Hons) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Independent College Dublin

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BA (Hons) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Independent College Dublin

Τόσο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι τα βασικά συστατικά της ασφάλισης της επιτυχίας κάθε επιχειρηματική οντότητα. Πτυχιακό πρόγραμμα μας παρέχει σε κάθε μαθητή με μια εις βάθος γνώση του τομέα της λογιστικής και οικονομικών, καθώς και τις πρακτικές δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη ραγδαία μεταβαλλόμενο και άκρως ανταγωνιστικό κόσμο των επιχειρήσεων. Αυτό με τη σειρά του, στη συνέχεια, δημιουργεί μια σειρά από ευκαιρίες για πρόοδο μέσα σε ένα ολόκληρο φάσμα οργανισμών.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε μακρά και καλά αναγνωρισμένη βασικών ικανοτήτων στο πλαίσιο ανεξάρτητων College στην παράδοση και την υψηλότερη ποιότητα των λογιστικών και οικονομικών σπουδών. Αυτό διευκόλυνε την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με τους κύριους επαγγελματικούς φορείς λογιστικής? ως αποτέλεσμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα εξαιρέσεων από την Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Η ΒΑ θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στους μαθητές να προχωρήσουν σε αναγνωρισμένου κύρους μεταπτυχιακά προγράμματα, όπως το MSc. στη Λογιστική με Finance πρόγραμμα προσφέρεται σε Ανεξάρτητη College του Δουβλίνου.

Επιπλέον, η σημασία ενός νέου και αναδυόμενες τεχνολογίες αναγνωρίζεται και ενσωματωθεί στο περιεχόμενο του προγράμματος σε όλη τρία στάδια.

Μια άλλη σημαντική διάσταση του προγράμματος είναι η διεθνής. Με την αυξανόμενη διεθνοποίηση των επιχειρήσεων στο πλαίσιο αυτό είναι απαραίτητο ότι βέλτιστες πρακτικές διεθνώς αναγνωρίζεται και ενσωματώνεται με τον κατάλληλο τρόπο σε προγράμματα σπουδών, όπως αυτό.

Τέλος, η σημασία της πρακτικής αναγνωρίζεται πλήρως από την έκταση των δεσμών μας με επαγγελματικά ινστιτούτα και τον επιχειρηματικό τομέα. Αυτή είναι μια υποστηρίζεται από την ένταξη ενός δύο μηνών οικοτροφείο ή την τοποθέτηση των υλικών στη διάθεση των συμμετεχόντων στο τρίτο στάδιο του προγράμματος.

Ποιος είναι η πορεία για;

Το BA (Hons) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Το πρόγραμμα παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην ποσοτική και αναλυτικές ικανότητες που απαιτούνται στην επιχείρηση και σε μια σειρά από λογιστικές πρακτικές. Ο ρόλος του λογιστή τοποθετείται μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο των επιχειρήσεων που παραδίδεται μέσω μιας σειράς επιχειρήσεων σχετικών μαθήματα

Τι προσφέρουμε

Πλαίσιο για την Λογιστική και Χρηματοοικονομική αποτελεί σημαντικό στοιχείο του προγράμματος. Υλικό του Ιδρύματος σε ολόκληρη την επιχείρησή τους λειτουργικούς τομείς όπως η Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οικονομικών αποτελεί ένα σημαντικό μέρος των σταδίων και του δεύτερου μέρους του προγράμματος. Ασφαλίζει επίσης στους συμμετέχοντες να έχουν μια σφαιρική αντίληψη του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Αυτό στη συνέχεια συμπληρώνεται από μια εκτενή επεξεργασία των κύριων στοιχείων της λογιστικής και οικονομικών σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

Σε όλο το πρόγραμμα που οδηγεί στη γνώση άκρη από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων που αντικατοπτρίζει τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στη θεωρία όσο και την πρακτική είναι ολοκληρωμένες και να εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι τουλάχιστον δύο υψηλότερες C3 και τέσσερις Τακτική Επίπεδο D3 (συμπεριλαμβανομένων Μαθηματικά) ή ισοδύναμο. Οι μαθητές κάτω των 23 ετών την 1η Ιανουαρίου του έτους της εισόδου πρέπει να εφαρμόζονται μέσω της ΥΠΑ. Οι υποψήφιοι που είναι πάνω από 23 από την 1η Ιανουαρίου του έτους έναρξης είναι επιλέξιμες για την είσοδο μέσα στο πρόγραμμα ως μια ώριμη φοιτητής.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών