Αρχικό Πρόγραμμα - Οδηγεί στην Αρχική Άδεια Εκπαιδευτή

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Επισκόπηση

Προετοιμαστείτε να γίνετε Άδεια Αγγλικής Εκπαίδευσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το πανεπιστήμιο Grand Canyon (GCU) Bachelor of Arts στα Αγγλικά για το πρόγραμμα σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μελλοντικούς μεσαίους και γυμνασιακούς εκπαιδευτικούς τη γνώση και την πρακτική άσκηση που απαιτείται για να είναι επιτυχημένοι καθηγητές Αγγλικών στις διαφορετικές και ταχέως μεταβαλλόμενες τάξεις του αύριο.

Αυτό το Bachelor of Arts στο πρόγραμμα σπουδών Αγγλικών είναι διαθέσιμο από το κολλέγιο ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών σε συνεργασία με το κολλέγιο της εκπαίδευσης. Όταν αποφοιτήσετε από αυτό το Bachelor of Arts στο πρόγραμμα σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις για το πιστοποιητικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα αγγλικά. Επίσης, θα πληρούνται οι προϋποθέσεις για τις εγκρίσεις βαθμού μέσης και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες σας επιτρέπουν να διδάξετε στους βαθμούς 5-12.

Τα προγράμματα που οδηγούν στην πιστοποίηση των εκπαιδευτικών μπορεί να απαιτούν πρακτικές ώρες, κρατικές εξετάσεις, διδασκαλία σπουδαστών και θεσμική σύσταση από την GCU.

βαθμός Αποτελέσματα

Εξερευνήστε τις θεωρίες διδασκαλίας με βάση την έρευνα

Ως υποψήφιος καθηγητής στη GCU, μπορείτε να αποκτήσετε μια βαθιά γνώση περιεχομένου καθώς και θεωρίες και πρακτικές με βάση την έρευνα πριν από τη διδασκαλία σε μια τάξη. Αυτό το Bachelor of Arts στο πρόγραμμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προετοιμάζει τους αποφοίτους να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες του αγγλικού εκπαιδευτικού, όπως η έρευνα, η κριτική σκέψη και η αποτελεσματική επικοινωνία στα μελλοντικά εκπαιδευτικά σας περιβάλλοντα. Στη συνέχεια, εφαρμόζετε αυτές τις δεξιότητες στις αίθουσες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέσω των απαιτούμενων πρακτικών και των εμπειριών των μαθητών-εκπαιδευτικών.

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε δύο διαφορετικές εμπειρίες πραγματικού κόσμου: μια πρακτική και μια διδασκαλία μαθητών. Η πρακτική σας θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων και στρατηγικών για μαθητές μεσαίου και μεγάλου σχολείου. Η διδασκαλία των σπουδαστών πραγματοποιείται σε μια πραγματική δευτεροβάθμια αίθουσα διδασκαλίας σε συνδυασμό με το Office of Field Experience της GCU.

Τι θα μάθετε

Αποκτήστε δεξιότητες στην τάξη

Το πρόγραμμα Αγγλικών για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου τέσσερα χρόνια με την ολοκλήρωση των γενικών εκπαιδευτικών πιστώσεων και σημαντικών πιστώσεων τόσο στην εκπαίδευση όσο και στα αγγλικά. Επιπλέον, θα μελετήσετε:

  • Αποδοτική επικοινωνία
  • Η αγγλική γλώσσα και η εξέλιξή της σε όλη την ιστορία
  • Διδασκαλία των θεωριών
  • Ισχύουσες τεχνικές στην τάξη

Καριέρα Αποτελέσματα

Προετοιμαστείτε να διδάξετε ως δάσκαλος μέσης ή γυμνασίου

Η έλλειψη ειδικευμένων εκπαιδευτικών τόσο στην Αριζόνα όσο και σε εθνικό επίπεδο οδήγησε το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας να προβλέπει αύξηση του αριθμού των μαθητών της μέσης εκπαίδευσης τα επόμενα χρόνια. * Αυτή είναι μια άριστη στιγμή για να προετοιμαστούν για να διδάξουν τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.* Πληροφορίες που λαμβάνονται από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας

Τοποθεσίες πρόγραμμα

Πανεπιστημιούπολη

Γίνετε μέλος της γεμάτης και αναπτυσσόμενης κοινότητας πανεπιστημιούπολης του Grand Canyon University, με ημερήσια μαθήματα σχεδιασμένα για παραδοσιακούς φοιτητές. Βυθιστείτε σε μια πλήρη προπτυχιακή εμπειρία, συμπληρωμένη με το πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο στο πλαίσιο της Χριστιανικής κοσμοθεωρίας μας. Οι νέες σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, οι αίθουσες διαμονής σουίτες, οι δημοφιλείς επιλογές για φαγητό, οι πισίνες τύπου θέρετρου και η εστίαση στη δημιουργία δυναμικής φοιτητικής ζωής καθιστούν την GCU κορυφαία επιλογή για αποφοίτους γυμνασίου και φοιτητές. Τα συναρπαστικά γεγονότα, οι γνωστοί ομιλητές επισκεπτών και ο αθλητισμός του τμήματος Ι ολοκληρώνουν την παραδοσιακή εμπειρία των φοιτητών. Η φιλόξενη κοινότητα της πανεπιστημιούπολης είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε τον σκοπό σας.

Διαδίκτυο

Ακολουθήσουν μια εκπαίδευση της επόμενης γενιάς με ένα online βαθμό από το Grand Canyon Πανεπιστήμιο. Κερδίστε το βαθμό σας με την ευκολία και την ευελιξία με online μαθήματα που σας επιτρέπουν να μελετήσει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. ΕΕΜ προσφέρει την πιο έμπειρη ηγεσία στην παροχή σε απευθείας σύνδεση πτυχιακά προγράμματα. Πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ και άρτια εκπαιδευμένο συμπλήρωμα εκπαιδευτές, εξοπλισμένο με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πρακτική εμπειρία στον τομέα τους, να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του τρόπου. Σχεδιασμένο με την καριέρα προσανατολισμένη επαγγελματική στο μυαλό, online μαθήματα μας παρέχει ένα οικείο περιβάλλον που διεγείρει την ενδιαφέρουσα και προκλητική συζητήσεις. Επιλέξτε από τα προγράμματα σε όλη την ξεχωριστή μας κολέγια, στους τομείς της απασχόλησης υψηλής ζήτησης. Τα μαθήματα αρχίζουν συχνά.

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε42 περισσότερα μαθήματα αποGrand Canyon University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη