Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BTech στον τομέα της μηχανολογίας

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών μπορεί να υπερηφανεύεται πλούσια ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών της εκπαίδευσης και της έρευνας για τους μαθητές του. Το Τμήμα προσφέρει BTech, MTech, BTech-Μ. Tech (διπλό πτυχίο) και διδακτορικό πρόγραμμα στο Μηχανολόγων Μηχανικών.

Προπτυχιακά προγράμματα συνδυάζουν μια ευρεία βάση εκπαίδευσης στις επιστήμες μηχανικού με μια ισχυρή γείωση στη δεξιότητες ποσοτικά, επίλυση προβλημάτων, το σχεδιασμό, και τις επικοινωνίες. Δίνοντας έμφαση τόσο αναλυτική και δημιουργικές μεθόδους, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών δίνει στους φοιτητές τις βασικές δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους - αν αυτό σημαίνει ότι εργάζεται ως μηχανικός, ίδρυση μιας εταιρείας, συνεχίζουμε για μεταπτυχιακές σπουδές και την έρευνα, είτε πρόκειται για μια επαγγελματική σχολή για να σπουδάσει ιατρική, τις επιχειρήσεις, ή νόμο.

Οι μαθητές έχουν μια ποικιλία από ευκαιρίες για να διερευνήσει ένα ευρύ φάσμα έρευνας σε πολλούς τομείς της μηχανικής, όπως η θερμική ενέργεια, βιομηχανικά, Παραγωγή, Design αυτοκινήτων κλπ. Μεγάλο μέρος της έρευνας διεξάγεται μέσα στο τμήμα, αλλά πολλά σχέδια που υλοποιούνται σε συνεργασία με άλλα τμήματα και κέντρα στην πανεπιστημιούπολη, καθώς και με άλλα θεσμικά όργανα της Ε & Α και τα εθνικά εργαστήρια στη χώρα και στο εξωτερικό. Η ΔΕΠ, τους φοιτητές και το προσωπικό συγγραφέας πολλές ερευνητικές δημοσιεύσεις σε ετήσια βάση στα μεγαλύτερα εθνικά και διεθνή περιοδικά και συνέδρια. Αρκετοί από τους συναδέλφους ΔΕΠ των διαφόρων εθνικών τεχνικών διαχείρισης και των μελών των οργανισμών τεχνικής και έχουν λάβει την αναγνώριση, με τη μορφή των εθνικών και διεθνών βραβείων. Οι απόφοιτοι και το προσωπικό του τμήματος αυτού καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ερευνητικά εργαστήρια και βιομηχανίες στην Ινδία και στο εξωτερικό. Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών συνεχίζουν να εξερευνήσουν νέους τομείς της έρευνας και την ανάπτυξη νέων μαθημάτων. Μερικοί από τους τομείς στους οποίους το τμήμα της σχολής έχουν εισχωρήσει είναι MEMS, ηλιακής θερμικής ενέργειας, Ρομποτική, Flames & καύσης κλπ.

Επισκόπηση

Θα είναι ένα παραδοσιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε πτυχίο πανεπιστημίου στον τομέα της μηχανολογίας, με την επιλογή του να πάρει την εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς σύμφωνα με την επιλογή του φοιτητή:

  • ƒ Thermal Engineering
  • ƒ Μηχανολόγων Μηχανικών Σχεδίασης
  • ƒ Βιομηχανική και Μηχανικών Παραγωγής
  • ƒ Μηχανικών Αυτοκινήτων

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος

  • Φοιτητής εγγραφεί για το πρόγραμμα αυτό θα πάρει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, αλλά αυτός / αυτή θα έχει επίσης τη δυνατότητα να πάρει το βαθμό παραπάνω, μαζί με το πιστοποιητικό εξειδίκευσης, σε κάθε μία από τις παραπάνω ροές σύμφωνα με την επιλογή και την προτίμησή τους .
  • Για να πάρετε τον B. Tech Μηχανικός με εξειδίκευση, ο φοιτητής θα πρέπει να λάβει τέσσερα μαθήματα (DE-DE Ι-IV) στην έβδομη και οκτώ εξάμηνα από την ίδια ροή της εξειδίκευσης και αυτός / αυτή θα πρέπει να κάνουμε το τελευταίο έτος Major σχέδιο στην ίδια περιοχή.
  • Αν ο μαθητής θέλει να ακολουθήσει τον B. Tech Μηχανολόγου Μηχανικού (χωρίς εξειδίκευση), τότε αυτός / αυτή είναι ελεύθερη να λάβει μαθήματα στο έβδομο και όγδοο εξάμηνο από κάθε προσφέρονται ρεύμα που αναφέρθηκαν παραπάνω, και δεν θα υπάρξει καμία πίεση όσον αφορά το εμβαδόν του τελευταίου έτους Major του έργου.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποITM University, School of Engineering and Technology »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
393,000 INR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη