Keystone logo

BSc Προγράμματα σε Τεχνολογία Τροφίμων σε Κάτω Χώρες για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Κάτω Χώρες
  • Υγειονομική Περίθαλψη
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γενικές Σπουδές (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

BSc Προγράμματα σε Τεχνολογία Τροφίμων

Ως περιοχή της ακαδημαϊκής μελέτης, τεχνολογία τροφίμων ασχολείται με τις φυσικές διαδικασίες μαγειρέματος και τις βιοχημικές ιδιότητες των τροφίμων. Οι μαθητές που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της επιστήμης τροφίμων θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ολοκλήρωση ενός μαθήματος σε αυτό το θέμα.

Οι άνθρωποι, τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Ολλανδίας αναφέρεται ως " Ολλανδικά". Μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα σήμερα, Ολλανδία διατηρημένα ιδιαίτερα διεθνή χαρακτήρα και είναι γνωστή για τη φιλελεύθερη νοοτροπία της. Η Ολλανδία έχει πολλά πανεπιστήμια. Η χώρα έχει μετατραπεί πρόσφατα τους δικούς τους τίτλους στο σύστημα bachelor / master.Υπάρχουν δύο τύποι των πανεπιστημίων: Academic (επικεντρώνονται περισσότερο στις θεωρητικές γνώσεις, γνωστός και ως "Universiteit ") ή Εφαρμοσμένων Επιστημών (επικεντρώνονται περισσότερο στις πρακτικές γνώσεις, γνωστός και ως "Hogeschool ")

Ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν ένα BSc ή Πτυχίο Επιστημών. Αυτό το δημοφιλές προπτυχιακό δίπλωμα είναι χρήσιμο στο να προετοιμάζει τους φοιτητές για τον εργασιακό χώρο ή για προγράμματα ανώτερων διπλωμάτων. Το μέσο BSc απαιτεί τρία με πέντε έτη για να ολοκληρωθεί.