105 BSc Προγράμματα σε Φυσική 2024

BSc Προγράμματα σε Φυσική 2024Filter
    • Orlando, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα βρίσκεται στο Ορλάντο της Φλόριντα και φιλοξενεί το CREOL, το Κολλέγιο Οπτικής και Φωτονικής. Ως κορυφαίο ίδρυμα για την εκπαίδευση και την έρευνα στην οπτική και τη φωτονική, έχουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα πτυχίου στη φωτονική στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σχεδιασμένοι ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες της βιομηχανίας, οι απόφοιτοι με πτυχίο Επιστήμης στη Φωτονική Επιστήμη και Μηχανική έχουν μεγάλη ζήτηση και απαιτούν υψηλούς μισθούς. Επιπλέον, με ένα ποικίλο φοιτητικό σώμα, τους πόρους τόσο ενός μεγάλου πανεπιστημίου όσο και τις πρακτικές ευκαιρίες έρευνας, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία και να είναι ανταγωνιστικοί σε αναζητήσεις εργασίας ή αιτήσεις για μεταπτυχιακό σχολείο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το BS in Photonic Science and Engineering!

    • The City, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    3 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    • Groningen, Κάτω Χώρες

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Φυσική ασχολείται με την περιγραφή και την πρόβλεψη φυσικών φαινομένων. Η εφαρμοσμένη φυσική ασχολείται με την εφαρμογή της φυσικής σε τεχνικές λύσεις. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή είναι σημαντικές πτυχές αυτού. εφαρμοσμένη φυσική βρίσκεται στην καρδιά της κοινωνίας. Αποτελεί τη βάση για πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ζωή. Το πρόγραμμα έχει ισχυρό διεπιστημονικό προσανατολισμό, με έμφαση σε συνδυασμούς θεμάτων: φυσική με μελέτες σχεδίασης, νανοτεχνολογία, νέα υλικά και συστήματα και μηχανική ελέγχου εφαρμοσμένη φυσική περιλαμβάνει τη μελέτη όχι μόνο του τρόπου με τον οποίο εμφανίζονται τα φαινόμενα, αλλά και του τρόπου χρήσης τους τεχνικές λύσεις. Το πρόγραμμα εστιάζει στη θεωρία και την πράξη.

    • Singapore, Σινγκαπούρη

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι μαθητές Φυσικής και Εφαρμοσμένης Φυσικής αποκτούν ποσοτικές δεξιότητες που ισχύουν για ένα ευρύ φάσμα προσπαθειών. Αυτά περιλαμβάνουν τον επιστημονικό προγραμματισμό υπολογιστών, τη διαμόρφωση και τον έλεγχο ποσοτικών μοντέλων, την ανάλυση δεδομένων και τη χρήση προηγμένων εργαλείων όπως οπτικών λέιζερ, μικρορευστών συσκευών και εξοπλισμού νανοκατασκευής. Οι απόφοιτοι της Φυσικής και της Εφαρμοσμένης Φυσικής έχουν βρει μια ευρεία ποικιλία ικανοποιητικών θέσεων εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και ανάπτυξης (Ε & Α) στη βιομηχανία ή τον ακαδημαϊκό χώρο, την ανάπτυξη λογισμικού, την εκπαίδευση και άλλες επαγγελματικές θέσεις.

    • Hangzhou, Κίνα

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αναπτύξτε ευρεία όραση και διαίσθηση καθώς διερευνάτε τις αρχές και τις ιδιότητες της ύλης, του χώρου και του χρόνου στο πρόγραμμα πτυχίου μας στη Φυσική. Θα μάθετε να κάνετε διεπιστημονικές συνδέσεις μεταξύ των κλάδων της φυσικής - φυσικής υψηλής ενέργειας, αστροφυσική, ατομική, μοριακή και οπτική φυσική, φυσική συμπυκνωμένης ύλης - και άλλα επιστημονικά πεδία.

    • Pécs, Ουγγαρία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα σπουδών για την εκπαίδευση πλήρους απασχόλησης προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη φυσική, με ειδικές κατευθύνσεις ιδιαίτερα στην πληροφορική στη φυσική και στην εφαρμοσμένη φυσική (με μεγάλη έμφαση στη φυσική λέιζερ). Το πρόγραμμα σπουδών οργανώνεται σε ενότητες που καλύπτουν τα εισαγωγικά μαθήματα στις φυσικές επιστήμες (24 μονάδες) και τα κοινά μαθήματα (52 μονάδες) για όλους τους φοιτητές φυσικής (βασικά μαθήματα μαθηματικών, φυσικής και πληροφορικής).

    • Limerick, Ιρλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Tampa, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι ειδικοί της Φυσικής μελετούν τη θεμελιώδη φύση της πραγματικότητας χρησιμοποιώντας μαθηματικά μοντέλα που βασίζονται στο πείραμα, την παρατήρηση και τη διαίσθηση. Εάν είστε κύριος στη φυσική, θα μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που κυμαίνονται από τα πιο μικροσκοπικά υποατομικά σωματίδια έως τα μεγαλύτερα: το ίδιο το σύμπαν. Θα εξερευνήσετε έννοιες τόσο φαινομενικά απλές όσο το πέταγμα μιας μπάλας και τόσο απόκρυφες όσο φαίνεται το σύμπαν όταν ταξιδεύετε κοντά στην ταχύτητα του φωτός. Ως κύριος της φυσικής, η προσπάθειά σας να μάθετε τα μαθηματικά υπόβαθρα της φύσης της πραγματικότητας είναι το πρώτο βήμα προς την κατανόηση και, τελικά, την εξήγηση αυτής της παράξενης και όμορφης ύπαρξης που όλοι κατοικούμε.

    • Klaipėda, Λιθουανία

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ο κύριος στόχος του προγράμματος σπουδών Φυσικής Γεωγραφίας και Ωκεανογραφίας στη Φυσική Γεωγραφία είναι να προετοιμάσει υψηλά καταρτισμένους ειδικούς στις γεωφυσικές επιστήμες με έμφαση σε φαινόμενα και διεργασίες που συμβαίνουν στους ωκεανούς, τις θάλασσες, τα ποτάμια, τις λίμνες και άλλα υδάτινα σώματα και στην ατμόσφαιρα. Επίσης να παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν ολοκληρωμένη ικανότητα στον τομέα της γεωγραφίας. Οι απόφοιτοι είναι εξαιρετικοί ειδικοί που είναι σε θέση να εργαστούν πνευματική και δημιουργική, να δημιουργήσουν συνθήκες για να αποκτήσουν αποφάσεις που βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και να εφαρμόσουν νέες τεχνολογίες για να επιτύχουν τις καλύτερες λύσεις προβλημάτων. Στους μαθητές παρέχονται προηγμένες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες. αποκτούν την ευκαιρία να γίνουν στρατηγοί των νέων τεχνολογιών. Οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν επίσης ειδικές γνώσεις σχετικά με τη σύγχρονη παρακολούθηση των ωκεανών και των θαλασσών, τη θαλάσσια οικονομική ανάπτυξη, τα διεθνή και εθνικά θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης, βασικά στοιχεία της παγκόσμιας θαλάσσιας οικονομίας και τα γεωγραφικά τους χαρακτηριστικά.

    • Hammond, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η ιδέα ότι όλη η ύλη από τα υποατομικά σωματίδια έως τα γαλαξιακά σμήνη υπακούει σε ένα μικρό σύνολο αρχών που μπορούν να μοντελοποιηθούν μαθηματικά είναι η θεμελιώδης αρχή της φυσικής. Το πρόγραμμα σπουδών στη φυσική προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και στα τέσσερα κύρια πεδία της φυσικής: μηχανική, ηλεκτρισμός, μαγνητισμός, θερμοδυναμική και κβαντική μηχανική. Όταν συνδυάζεται με τις πολυάριθμες ευκαιρίες για προπτυχιακή έρευνα στη φυσική, το πρόγραμμα σπουδών παράγει φοιτητές που είναι καλά προετοιμασμένοι για καριέρα στη βιομηχανία ή για μεταπτυχιακές σπουδές στη φυσική ή τη μηχανική.

    • Suva, Φίτζι

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι φοιτητές του BSc που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν τη Φυσική μπορούν να επιλέξουν να αναλάβουν τη Φυσική ως Ενιαίο Κύριο, Διπλό Κύριο ή Μικρό. Οι φοιτητές BEd μπορούν να επιλέξουν τη Φυσική ως τον δεύτερο κύριο. Άλλοι φοιτητές των οποίων το κύριο ενδιαφέρον δεν είναι στη Φυσική, ωστόσο, μπορούν να συμβουλεύονται ή να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα Φυσικής. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει εκείνους που εγγράφονται στα διεπιστημονικά προγράμματα του Σχολείου και στο πρόγραμμα Μπλε Μαθημάτων. Η Σχολή προσφέρει επίσης ένα μάθημα (PH105: Φυσική στον σημερινό κόσμο) το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως εκλεκτικό από εκείνους τους φοιτητές από το FST και άλλα σχολεία με περιορισμένες προηγούμενες γνώσεις της Φυσικής.

    • Harrisonburg, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Φυσική είναι η μελέτη των νόμων της φύσης που περιγράφουν το σύμπαν που βλέπουμε γύρω μας. Στο JMU , οι ειδικοί μας στη φυσική έχουν την ευκαιρία να προσαρμόσουν τα προγράμματα σπουδών τους ώστε να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και τους στόχους σταδιοδρομίας τους. Προσφέρουμε μαθήματα που επικεντρώνονται σε πολλές πτυχές της φυσικής, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης των υλικών, της υπολογιστικής φυσικής, της ηλεκτρονικής και της εφαρμοσμένης πυρηνικής φυσικής. Οι φοιτητές προτρέπονται έντονα να διεξάγουν ερευνητικά έργα με τη σχολή μας και συχνά παρουσιάζουν έρευνα σε επαγγελματικά συνέδρια και παράγουν δημοσιεύσεις από κοινού. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο τμήμα φυσικής και αστρονομίας για πληρωμένη ερευνητική εμπειρία.

    • Bremen, Γερμανία

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η φυσική έχει διαμορφώσει την άποψή μας για το σύμπαν και τον κόσμο γύρω μας εξερευνώντας τις βασικές έννοιες του χώρου, του χρόνου και της ύλης. Η φυσική όχι μόνο θέτει τα θεμέλια για όλες τις άλλες φυσικές επιστήμες και πολλούς κλάδους της μηχανικής, αλλά είναι επίσης θεμελιώδες μέρος της σύγχρονης τεχνολογίας. Ταυτόχρονα, προσομοιώσεις και πειράματα σε πολλούς τομείς έρευνας και ιδιαίτερα στη φυσική παράγουν τεράστιο όγκο δεδομένων. Για την πλήρη χρήση αυτών των δεδομένων και την εξαγωγή σημαντικών πληροφοριών, είναι απαραίτητες προηγμένες μέθοδοι επιστήμης δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής εκμάθησης. Αυτά τα εργαλεία έχουν αμέτρητες περαιτέρω εφαρμογές σε όλες σχεδόν τις πτυχές της καθημερινής ζωής.

    • Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ξεμπερδεύοντας τα μυστήρια, μεγάλα και μικρά. Το πιο θεμελιώδες των επιστημών, η φυσική χρησιμοποιεί βασικές αρχές για να εξηγήσει την αξιοσημείωτη πολυπλοκότητα που παρατηρείται στα φυσικά φαινόμενα.

    • Newcastle upon Tyne, Ηνωμένο Βασίλειο

    Πλήρης απασχόληση

    3 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Από τα υποατομικά σωματίδια έως τη δομή μεγάλης κλίμακας του σύμπαντος, αυτό το πτυχίο BSc Φυσικής ανοίγει νέους κόσμους και νέες δυνατότητες καριέρας. Το τριετές πτυχίο μας στη Φυσική παρέχει μια ισχυρή κατανόηση των θεμελιωδών πυλώνων της φυσικής και μια διεξοδική βάση στα προηγμένα μαθηματικά. Με οδηγό τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς μας στον κόσμο, θα μελετήσετε ενότητες φυσικής αιχμής στη σχετικότητα, την κοσμολογία και τον ηλεκτρομαγνητισμό, προετοιμάζοντάς σας να συνεισφέρετε στις τεχνολογικές προόδους της σύγχρονης κοινωνίας.