Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Τοξικολογία

Σε γενικές γραμμές απαιτούν μεταξύ τριών και πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί, ένα Bachelor of Science, ή BSc, είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του σήμερα. Αυτός ο βαθμός επιτρέπει στους μ… περαιτέρω

Σε γενικές γραμμές απαιτούν μεταξύ τριών και πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί, ένα Bachelor of Science, ή BSc, είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του σήμερα. Αυτός ο βαθμός επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν την κατανόησή τους από ένα επιλεγμένο τομέα, όπως η ιατρική ή η τοξικολογία.

Ακριβώς ό, τι είναι ένα BSc στην Τοξικολογία; Αυτό είναι ένα υποπεδίο της ιατρικής που περιλαμβάνει την εκμάθηση πώς ορισμένες χημικές ουσίες μπορούν να επηρεάσουν ελάχιστα ζωντανούς οργανισμούς. Αυτό περιλαμβάνει συνήθως ταυτοποίηση και θεραπειών για δηλητήρια και δηλητήρια, όπως επίσης και τη μελέτη των καρκινογόνων και άλλων βλαβερών ουσιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τοξικολογία μπορεί επίσης να μελετηθεί σε μη ανθρώπινους οργανισμούς, όπως τα ζώα, τα φυτά, ή ακόμα και μικρόβια. Οι μαθητές συχνά μαθαίνουν για παράγοντες όπως η δοσολογία, περιβαλλοντικές εισφορές, και τους κινδύνους σε περιπτώσεις έκθεσης σε τοξικές ουσίες.

Εκείνοι που μαθαίνουν για το θέμα αυτό συχνά αποκτούν πολύτιμες γνώσεις και τις δεξιότητες που μπορεί να τους βοηθήσει τόσο στη ζωή και καθ 'όλη τη σταδιοδρομία.Πολλά μαθήματα μπορεί να διδάξει για το πώς να αποφύγετε τις επικίνδυνες ουσίες και ποιες θεραπείες μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει τη ζημία τους. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να διαπιστώσετε ότι αυτά τα προσόντα να γίνουν ανταγωνιστικές όταν αναζητάτε εργασία μετά την αποφοίτησή τους.

Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η τελική τιμή ενός πτυχίο μπορεί να εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, που κυμαίνονται από τη θέση ενός ιδρύματος για την προσωπική ικανότητα του μαθητή να χρησιμοποιεί οικονομική ενίσχυση. Είναι σημαντικό ότι η οικονομική έρευνα διεξάγεται πριν από την εγγραφή σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Πολλές σταδιοδρομίες είναι ανοιχτή σε όσους έχουν πτυχία στην τοξικολογία. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε ένα κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων ή για το προσωπικό αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Μπορούν επίσης να συμμετάσχουν κανονιστικές ή καταναλωτή υπηρεσίες προστασίας. Πολλοί φοιτητές να κερδίσουν αυτό το βαθμό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ιατρικό ή νοσηλευτικό σχολείο, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει άμεσα με τους ασθενείς που πάσχουν από έκθεση σε χημικές ουσίες. Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν να είναι εκπαιδευτικοί.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
University of Hradec Králové, Faculty of Science
Hradec Kralove, Τσεχία

Τοξικολογία και η ανάλυση των ρύπων επικεντρώνεται στην ευρεία γνώση του φάσματος των φυσικών επιστημών με έμφαση στις πρακτικές δεξιότητες χρήσιμες για εφαρμογές σε εργαστήρι ... +

Τοξικολογία και η ανάλυση των ρύπων επικεντρώνεται στην ευρεία γνώση του φάσματος των φυσικών επιστημών με έμφαση στις πρακτικές δεξιότητες χρήσιμες για εφαρμογές σε εργαστήρια ελέγχου. Κύρια θέματα της μελέτης είναι η χημεία και η τοξικολογία. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Πλήρης παρακολούθηση
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)