close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών 2021 στις Ηνωμένες Πολιτείες Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν ένα BSc ή Πτυχίο Επιστημών.  Αυτό το δημοφιλές προπτυχιακό δίπλωμα είναι χρήσιμο στο να προετοιμάζει τους φοιτητές για τον εργασιακό χώρο ή για προγράμματα ανώτερων διπ… περαιτέρω

Ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν ένα BSc ή Πτυχίο Επιστημών.  Αυτό το δημοφιλές προπτυχιακό δίπλωμα είναι χρήσιμο στο να προετοιμάζει τους φοιτητές για τον εργασιακό χώρο ή για προγράμματα ανώτερων διπλωμάτων.  Το μέσο BSc απαιτεί τρία με πέντε έτη για να ολοκληρωθεί.

Εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέχεται κυρίως από το δημόσιο τομέα, με τον έλεγχο και τη χρηματοδότηση που προέρχεται από τρία επίπεδα: κρατικές, τοπικές και ομοσπονδιακές, με αυτή τη σειρά.Οι κοινές απαιτήσεις για τη μελέτη σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες θα περιλαμβάνει ομολογίες δοκίμιό σας (επίσης γνωστή ως η δήλωση του σκοπού ή προσωπική δήλωση), αναλυτική βαθμολογία, η σύσταση / συστατικές επιστολές, τη γλώσσα δοκιμές

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές Πτυχία Επιστημών σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών στις Ηνωμένες Πολιτείες Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2021

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Cincinnati State
Cincinnati, Ηνωμένες Πολιτείες

Το πτυχίο Bachelor of Applied Science στην Επιστήμη της Μαγειρικής και της Επιστήμης Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να ενταχθούν στη βιομηχανία τροφίμων ως επιστήμονες και ... +

Το πτυχίο Bachelor of Applied Science στην Επιστήμη της Μαγειρικής και της Επιστήμης Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να ενταχθούν στη βιομηχανία τροφίμων ως επιστήμονες και τεχνολόγοι τροφίμων αρχικού επιπέδου ή να εισέλθουν σε σχετικούς επαγγελματικούς τομείς, όπως έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, ποιοτικός έλεγχος και ασφάλεια των τροφίμων, κανονιστική συμμόρφωση, εποπτεία παραγωγής τροφίμων , και πωλήσεις ειδικών συστατικών. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών του πτυχιακού προγράμματος οι μαθητές επικεντρώνονται στις βασικές αρχές των μαγειρικών τεχνών. Οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ψησίματος του Midwest Culinary Institute, υπό την επίβλεψη μελών της σχολής με επαγγελματική εμπειρία. Κατά το τρίτο και τέταρτο έτος, οι μαθητές επεκτείνουν τις δεξιότητες μαγειρικής και επιστήμης τροφίμων. Τα μαθήματα ανώτερου επιπέδου περιλαμβάνουν λειτουργικότητα συστατικών τροφίμων, σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων, αισθητηριακή αξιολόγηση και δοκιμή, μικροβιολογία τροφίμων και άλλη προετοιμασία για επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι μαθητές συμμετέχουν στη βιωματική μάθηση μέσω της συνεταιριστικής εκπαίδευσης σε κάθε έτος του προγράμματος πτυχίου. Οι μαθητές που επιθυμούν να μεταφέρουν πίστωση στο Cincinnati State για μαγειρικά μαθήματα που έχουν ολοκληρωθεί σε άλλο ίδρυμα πρέπει να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Προγράμματος. Η πίστωση μεταφοράς μαθημάτων μπορεί να είναι περιορισμένη, με βάση τη διαπίστευση του προγράμματος και την επιτυχία των μαθητών στην προηγούμενη μαγειρική. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
 
The North Coast College
Lakewood, Ηνωμένες Πολιτείες

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΗ 2020! The North Coast College πτυχίο Bachelor of Science στο Food and Beverage Business Management του The North Coast College αντικατοπτρίζει το πρόγραμμα που δη ... +

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΗ 2020! The North Coast College πτυχίο Bachelor of Science στο Food and Beverage Business Management του The North Coast College αντικατοπτρίζει το πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από το αδελφό μας κολέγιο, το New England Culinary Institute. Το πρόγραμμα σπουδών συγκλίνει την εργασία στην τάξη με εντατική πρακτική μάθηση στα σημεία εξυπηρέτησης τροφίμων του NECI @ TheNCC. Πρόσθετη πρακτική εργαστηριακή εργασία θα προσφερθεί μέσω εντατικών εσωτερικών πρακτικών, εργαστηριακών μαθημάτων και ενός τελικού εξωτερικού εργαστηρίου σε μια εγκατάσταση που θα προκαλέσει κατάλληλα τις δεξιότητες του μαθητή. Το BS στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει ειδικευμένους μαθητές για επαγγελματική σταδιοδρομία στη σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι αναμένεται να κατανοήσουν τις θεμελιώδεις επιχειρηματικές, διαχειριστικές και επιχειρηματικές δεξιότητες. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για άτομα που επιδιώκουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους μαθαίνοντας να δημιουργούν δημιουργικά προβλήματα. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να αποδίδουν αποτελεσματικά σε θέσεις εισόδου και διαχείρισης μεσαίου επιπέδου στη βιομηχανία φιλοξενίας, όπως βοηθός διευθυντή κουζίνας, διευθυντής συμποσίων ή εκδηλώσεων, διευθυντής σε ένα μικρό εστιατόριο ή βοηθός υπευθύνου τροφίμων και ποτών. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ