BACHELORSTUDIES

Συγκρίνετε 4 Προπτυχιακές Σπουδές σε Νευρολογία

Ο πρωταρχικός σκοπός του το πτυχίο πανεπιστημίου είναι να θέσει ένα γερό θεμέλιο για τους φοιτητές. Ένα πτυχίο επιτρέπει επίσης στους μαθητές για να εισάγετε ένα master 's πτυχιακό πρόγραμμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι βασικές αρχές που διδάσκονται, ενώ εργάζονται προς ένα πτυχίο 's είναι πολύ ευεργετική.

Τι είναι ένα πτυχίο στις Νευροεπιστήμες; Είναι ένας τομέας που εστιάζεται αποκλειστικά και μόνο με τον εγκέφαλο. Ακόμη και με μια τέτοια συγκεκριμένη περιοχή της μελέτης, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ποικιλία εξειδίκευσης. Υπάρχουν μελέτες των φυσικών συστατικών, νευρωνικά κυκλώματα, ψυχολογικές λειτουργίες, νευρική ανάπτυξη, και ασθένειες του συστήματος. Εκτός από όλα τα ειδικά μαθήματα ένας φοιτητής επιθυμεί, οι περισσότερες γενικές επισκοπήσεις του εγκεφάλου του ανθρώπου και των ζώων περιλαμβάνονται. Όπως με τις περισσότερες περιοχές της βιολογίας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνήθως εργάζονται σε κλινικές ή εργαστήρια παράλληλα με την παραδοσιακή μελέτη στην τάξη.

Αποφοιτούν με πτυχίο στη νευροεπιστήμη ανοίγει ευκαιρίες για εργασία με τους ασθενείς και να βοηθήσει τους ανθρώπους.Εναλλακτικά, οι εργασίες στον τομέα της έρευνας μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά στον κόσμο και, ενδεχομένως, να σώσει ζωές. Μέσα από κάθε επαγγελματική πορεία, πολύ ικανοποιητική εργασία είναι δυνατόν.

Πτυχίο προγράμματα Νευροεπιστημών ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στο κόστος. Το σχολείο, το πρόγραμμα και τη χώρα που θα επιλέξετε να σπουδάσουν σε θα καθορίσει πόσο κοστίζει. Είτε είστε πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης, και η διάρκεια των σπουδών μπορεί να επηρεάσει και τα δίδακτρα.

Υπάρχουν δύο κύριοι κλάδοι για σταδιοδρομία μετά την αποφοίτησή του: στις υπηρεσίες υγείας και στην έρευνα. Στην πρώτη περίπτωση, οι επαγγελματίες μπορούν να εργαστούν ως νευροψυχίατρος, ένα νευροχειρουργό, μια νευρολογική νοσοκόμα, ή αναπτυξιακός ψυχολόγος, βοηθώντας άμεσα τους ασθενείς με προβλήματα του νευρικού συστήματος. Η εργασία μπορεί επίσης να βρεθεί σε εργαστήρια, κυρίως την έρευνα θεραπείες, τις συνθήκες, και άλλες βιολογικές πτυχές. Εναλλακτικά, είναι επίσης δυνατό να εργαστούν στον τομέα της εκπαίδευσης, εάν οι περαιτέρω τα επίπεδα της μελέτης ολοκληρώθηκε.

Αν σας ενδιαφέρει η μελέτη των νευροεπιστημών, ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας από την έρευνα πτυχιακά προγράμματα διαφορετικές πανεπιστημίου για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

4 Τα αποτελέσματα σε Νευρολογία Filter

Bachelor of Science στη Νευροεπιστήμη

University of Evansville
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Αύγ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος ρυθμίζει τις σκέψεις και τη συμπεριφορά μπορεί να κερδίσει πτυχίο Bachelor of Science με ένα σημαντικό ή ...

περαιτέρω

Το BSc τιμά τη Γνωστική και την Κλινική Νευροεπιστήμη

University of Westminster
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
<
Πλήρες ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Αυτό το συναρπαστικό διεπιστημονικό μάθημα βαθμού εξετάζει πώς η δομή και η λειτουργία του εγκεφάλου δημιουργούν πνευματικές διαδικασίες ενώ αλληλεπιδρά με το φυσικό, κοινωνικ ...

περαιτέρω

Διεθνές πρόγραμμα επιστήμης Bachelor

National Research Tomsk State University
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
01 Σεπτ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
10 Ιούλ. 2020
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Διεθνές Επιστημονικό Πρόγραμμα Tomsk σας προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις φυσικές επιστήμες και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ακαδημαϊκό προφίλ βασισμένο στα προσ ...

περαιτέρω

Bachelor of Science (b.sc)

The Australian National University | Science
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Ιαν. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Bachelor of Science σας δίνει την ευελιξία να εξερευνήσετε όλα τα επιστημονικά σας ενδιαφέροντα. Μελετήστε οτιδήποτε από την αστρονομία και τη βιολογία, τη χημεία και τα μα ...

περαιτέρω