Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Νανοεπιστήμη

Ένα Bachelor of Science, ή BSc, είναι ένα πτυχίο που βασίζεται στην επιστήμη που μπορείτε συνήθως να κερδίσετε μετά από περίπου τρία έως πέντε χρόνια σπουδών. Ανάλογα με το πεδίο στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε, τα μαθήματα που σ… περαιτέρω

Ένα Bachelor of Science, ή BSc, είναι ένα πτυχίο που βασίζεται στην επιστήμη που μπορείτε συνήθως να κερδίσετε μετά από περίπου τρία έως πέντε χρόνια σπουδών. Ανάλογα με το πεδίο στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε, τα μαθήματα που σχετίζονται με την απόκτηση του πτυχίου σας μπορεί να διαφέρουν.

Τι είναι το BSc στη Νανοεπιστήμη; Ένα πρόγραμμα για την απόκτηση πτυχίου στη νανοεπιστήμη μπορεί να περιλαμβάνει μελέτες της γενικής επιστήμης, καθώς και περισσότερες εστιασμένες στο πεδίο. Ορισμένα θέματα που καλύπτονται συνήθως περιλαμβάνουν τη χημεία και τη φυσική. Δεδομένου ότι η νανοεπιστήμη είναι η μελέτη μικροσκοπικών φαινομένων νανο-μεγέθους, πιθανότατα θα εργάζεστε συχνά με μικροσκόπια υψηλής ισχύος και άλλα επιστημονικά εργαλεία. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε πρακτική εργασία σε εργαστήριο ή πλήρη ερευνητικά έργα.

Η μελέτη της επιστήμης μπορεί να σας δώσει λογικές και λογικές δεξιότητες που μπορούν να σας διευκολύνουν στην καθημερινή λήψη αποφάσεων. Ειδικότερα, η νανοεπιστήμη μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα καλό μάτι για τις λεπτομέρειες και να οργανωθείτε, ώστε η ζωή σας να γίνει λιγότερο ταραχή και περισσότερο υπό τον έλεγχό σας.

Αναζητώντας το κόστος μερικών διαφορετικών σχολείων που σας ενδιαφέρουν μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε πόσα χρήματα μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε για να κερδίσετε το πτυχίο σας. Η σύγκριση των επιλογών και η αναζήτηση οικονομικής βοήθειας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον τρόπο ζωής σας.

Δεδομένου ότι η νανοεπιστήμη είναι ένα αυξανόμενο πεδίο σπουδών, μπορεί να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες απασχόλησης. Ίσως να μπορείτε να βρείτε εργασία ως ερευνητής για πανεπιστήμιο, ομοσπονδιακό εργαστήριο ή άλλο οργανισμό. Θα μπορούσατε επίσης να βρείτε ευκαιρίες να εργαστείτε ως ειδικός σε νανοεπιστήμες για μια ποικιλία βιομηχανιών. Ορισμένα μέρη που θα μπορούσατε ενδεχομένως να βρείτε αυτούς τους τύπους εργασιών περιλαμβάνουν κατασκευαστή υλικών, φαρμακευτική εταιρεία ή κατασκευαστή αυτοκινήτων.

Μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες για να κερδίσετε το πτυχίο σας online καθώς και σε ένα παραδοσιακό σχολικό περιβάλλον. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Northwest Missouri State University
Maryville, Ηνωμένες Πολιτείες

Το πλήρες μείζον θέμα στη νανοεπιστήμη είναι η μελέτη δομών σε μέγεθος νανομέτρων που είναι μικρότερη από τα κύτταρα αλλά μεγαλύτερη από τα περισσότερα μόρια. Στο Northwest, α ... +

Το πλήρες μείζον θέμα στη νανοεπιστήμη είναι η μελέτη δομών σε μέγεθος νανομέτρων που είναι μικρότερη από τα κύτταρα αλλά μεγαλύτερη από τα περισσότερα μόρια. Στο Northwest, αυτές οι διεπιστημονικές μεγαλύτερες εταιρείες εστιάζουν στην παροχή πρακτικών εργαστηριακών εμπειριών, την απομόνωση του DNA και τη σύνθεση νανοσωματιδίων για την κατασκευή ηλιακών κυψελών. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ειδικεύονται στη βιολογία νανοκλίμακας, στη νανοκλίμακα χημεία ή στη φυσική νανοκλίμακα. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)