close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε Προπτυχιακές Σπουδές σε Μαγειρική Τέχνη 2021 στις Ηνωμένες Πολιτείες Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Ένα BSc (Πτυχίο Επιστημών) είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα που συνδυάζει γενική παρακολούθηση μαθημάτων με εξειδικευμένες τάξεις που προετοιμάζουν τους φοιτητές με τη γνώση και τις δεξιότητες να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομ… περαιτέρω

Ένα BSc (Πτυχίο Επιστημών) είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα που συνδυάζει γενική παρακολούθηση μαθημάτων με εξειδικευμένες τάξεις που προετοιμάζουν τους φοιτητές με τη γνώση και τις δεξιότητες να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία. Ένα δίπλωμα μπορεί να αποκτηθεί σε μια πληθώρα θεμάτων και χρειάζεται ένα μέσο όρο τεσσάρων ετών για την ολοκλήρωσή του.  

Εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέχεται κυρίως από το δημόσιο τομέα, με τον έλεγχο και τη χρηματοδότηση που προέρχεται από τρία επίπεδα: κρατικές, τοπικές και ομοσπονδιακές, με αυτή τη σειρά.Οι κοινές απαιτήσεις για τη μελέτη σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες θα περιλαμβάνει ομολογίες δοκίμιό σας (επίσης γνωστή ως η δήλωση του σκοπού ή προσωπική δήλωση), αναλυτική βαθμολογία, η σύσταση / συστατικές επιστολές, τη γλώσσα δοκιμές

Ζητήστε Πληροφορίες Πτυχία Επιστημών σε Μαγειρική Τέχνη στις Ηνωμένες Πολιτείες Οχάιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2021

Διαβάστε Λιγότερα
Σχετικοί τομείς σπουδών
arrow_drop_up arrow_drop_down
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Cincinnati State
Cincinnati, Ηνωμένες Πολιτείες

Το πτυχίο Bachelor of Applied Science στην Επιστήμη της Μαγειρικής και της Επιστήμης Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να ενταχθούν στη βιομηχανία τροφίμων ως επιστήμονες και ... +

Το πτυχίο Bachelor of Applied Science στην Επιστήμη της Μαγειρικής και της Επιστήμης Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να ενταχθούν στη βιομηχανία τροφίμων ως επιστήμονες και τεχνολόγοι τροφίμων αρχικού επιπέδου ή να εισέλθουν σε σχετικούς επαγγελματικούς τομείς, όπως έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, ποιοτικός έλεγχος και ασφάλεια των τροφίμων, κανονιστική συμμόρφωση, εποπτεία παραγωγής τροφίμων , και πωλήσεις ειδικών συστατικών. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών του πτυχιακού προγράμματος οι μαθητές επικεντρώνονται στις βασικές αρχές των μαγειρικών τεχνών. Οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ψησίματος του Midwest Culinary Institute, υπό την επίβλεψη μελών της σχολής με επαγγελματική εμπειρία. Κατά το τρίτο και τέταρτο έτος, οι μαθητές επεκτείνουν τις δεξιότητες μαγειρικής και επιστήμης τροφίμων. Τα μαθήματα ανώτερου επιπέδου περιλαμβάνουν λειτουργικότητα συστατικών τροφίμων, σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων, αισθητηριακή αξιολόγηση και δοκιμή, μικροβιολογία τροφίμων και άλλη προετοιμασία για επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι μαθητές συμμετέχουν στη βιωματική μάθηση μέσω της συνεταιριστικής εκπαίδευσης σε κάθε έτος του προγράμματος πτυχίου. Οι μαθητές που επιθυμούν να μεταφέρουν πίστωση στο Cincinnati State για μαγειρικά μαθήματα που έχουν ολοκληρωθεί σε άλλο ίδρυμα πρέπει να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Προγράμματος. Η πίστωση μεταφοράς μαθημάτων μπορεί να είναι περιορισμένη, με βάση τη διαπίστευση του προγράμματος και την επιτυχία των μαθητών στην προηγούμενη μαγειρική. -
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Αγγλικά
Σεπτ. 2021
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ