Filter
Πτυχίο Επιστημών
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε 3 Προπτυχιακές Σπουδές σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και Επικοινωνία

Οι φοιτητές που λαμβάνουν ένα πτυχίο Bachelor of Science μπορούν να μάθουν πολύτιμες γνώσεις σε έναν ή περισσότερους ειδικούς τομείς της μελέτης. Αυτή η γνώση μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μεγάλο θεμέλιο για μια πιο προχωρημένο βαθμό, ή απόφοιτοι μπορούν να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό και να αρχίσει η κατασκευή πολύτιμη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας είναι ένας τομέας της μελέτης με πολλά πλεονεκτήματα για τους αποφοίτους. Τι είναι το Πτυχίο Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας; Ως πρόγραμμα πτυχίο, οι μαθητές συχνά υποχρεούνται να λάβουν μαθήματα κορμού στη φιλελεύθερη κλάδους τεχνών. Μπορούν επίσης να υποχρεωθεί να λάβει μαθημάτων συγκέντρωση στη διαχείριση των ψηφιακών μέσων, την ιστορία των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής και των ψηφιακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, και την ψηφιακή κινηματογραφία. Οι επιπλέον μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν την επεξεργασία, σχεδίου μέσων επικοινωνίας και εγγραφής ήχου. Τα προγράμματα αυτά μπορούν συχνά να ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών έως πέντε ετών.

Τα οφέλη από την ολοκλήρωση πτυχίο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας είναι τεράστιες και να μεταφράσει σε πολλούς άλλους επιστημονικούς κλάδους.Αυτό περιλαμβάνει προηγμένες δεξιότητες κριτικής σκέψης, μεγαλύτερη πειθαρχία και τη δημιουργικότητα, και την ικανότητα να σκέφτονται ανεξάρτητα.

Το κόστος για την ολοκλήρωση μιας μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας του προγράμματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ίδρυμα που προσφέρει το πτυχίο. Τα δίδακτρα μπορεί επίσης να διαφέρει από χώρα σε χώρα σε όλο τον κόσμο. Οι φοιτητές είναι επίσης συχνά υπεύθυνη για τα βιβλία και άλλα απαραίτητα εφόδια και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αυτές τις πρόσθετες δαπάνες.

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων αυτών είναι συχνά στην πρώτη γραμμή στις αναδυόμενες σταδιοδρομία τους. Οι μαθητές μπορούν να έχουν αυξημένη πιθανότητα να αποκτήσουν entry-level θέσεις σε παραγωγή ταινιών και κινουμένων σχεδίων εταιρείες, τηλεοπτικά δίκτυα, και των τυχερών παιχνιδιών και web στούντιο. Άλλοι μπορεί να εργαστεί στο εσωτερικό των υπηρεσιών των μέσων ενημέρωσης ή να γίνουν επιχειρηματίες και να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης.Για όσους θα ήθελαν την αυξημένη κινητικότητα της σταδιοδρομίας που έρχεται με πρόσθετη εκπαίδευση, οι μαθητές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα προγράμματα αυτά αποτελούν το εφαλτήριο για να παρακολουθήσει μεταπτυχιακές βαθμούς στο διαδραστικό design, animation, τη διαχείριση των μέσων ενημέρωσης και του δικαίου των μέσων ενημέρωσης.

Πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης και προγραμμάτων επικοινωνίας Bachelor 's είναι τώρα προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση. Για να εφαρμόσετε σε απευθείας σύνδεση και να αρχίσει εκπαιδευτικό ταξίδι σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

 

 

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

3 Τα αποτελέσματα σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) και Επικοινωνία

Inter American University of Puerto Rico

Το Bachelor of Science Degree στις Επικοινωνίες στο Media Παραγωγή παρέχει μια θεωρητική και πρακτική προετοιμασία της παραγωγής περιεχομένου για τα μέσα ενημέρωσης. Οι τ ... [+]

Το Bachelor of Science Degree στις Επικοινωνίες στο Media Παραγωγή παρέχει μια θεωρητική και πρακτική προετοιμασία της παραγωγής περιεχομένου για τα μέσα ενημέρωσης.

Οι τομείς των μέσων ενημέρωσης που περιλαμβάνονται είναι: το γράψιμο, φωτογραφία, γραφιστική, τον ήχο, το βίντεο και το Διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και δίνει έμφαση στην ενσωμάτωση των μέσων ενημέρωσης σε συμφωνία με τις τάσεις στον κλάδο ανακοίνωση.... [-]

Δυτική Όχθη Bayamón
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam

Η Διεθνής Bachelor Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παίρνει μια συγκριτική, διεθνής προσέγγιση στην επικοινωνία και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Χάρη σε μικρής κλίμα ... [+]

διεθνούς επικοινωνίας bachelor και τα μέσα ενημέρωσης

Η Διεθνής Bachelor Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο Εράσμους: ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την οικοδόμηση μέλλον σας σε αυτόν τον δυναμικό τομέα!

Γιατί Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο Εράσμους;

Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα, διότι:

παρέχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα σε αυτόν τον δυναμικό τομέα? προσφέρει μια διεθνή προοπτική και τη μελέτη του περιβάλλοντος? θέλετε να είναι στην αιχμή της πειθαρχίας? εκτιμάτε την ευκαιρία να πάει για την ανταλλαγή? στελεχώνεται από εξειδικευμένο, διεθνείς ομιλητές. ... [-]
Κάτω Χώρες Rotterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Full Sail University

Οι Ειδικευμένοι επικοινωνίας που απαιτούνται στο πλαίσιο κάθε βιομηχανία - και ειδικά μέσα στον κόσμο της ψυχαγωγίας και των μέσων ενημέρωσης. Επαγγελματίες της επικοινων ... [+]

Οι Ειδικευμένοι επικοινωνίας που απαιτούνται στο πλαίσιο κάθε βιομηχανία - και ειδικά μέσα στον κόσμο της ψυχαγωγίας και των μέσων ενημέρωσης. Επαγγελματίες της επικοινωνίας μπορούν να φορούν πολλά καπέλα - από να εκθέσει τις ειδήσεις, να γράφοντας σχέδια μάρκετινγκ, τη διαχείριση των δημιουργικών έργων - αλλά τα κοινά τους νήμα είναι μια βαθιά κατανόηση του τρόπου ερμηνείας, της βιοτεχνίας, και αναμεταδίδουν τα μηνύματα για διαφορετικά ακροατήρια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Winter Park
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
20 - 29 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά