BACHELORSTUDIES

Συγκρίνετε 4 Προπτυχιακές Σπουδές σε Επενδύσεις

Για την προετοιμασία για την καριέρα σας, κερδίζοντας πτυχίο Bachelor 's μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Τα προγράμματα που προορίζονται για να οικοδομήσουμε μια σταθερή βάση που προετοιμάζει τους μαθητές να αρχίσουν να εργάζονται και να αποκτήσουν εμπειρία από πρώτο χέρι. Άλλοι θα αποφασίσουν να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας μεταπτυχιακό 's για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

Τι είναι το Πτυχίο Επενδύσεων; Οι μαθητές σε αυτό το πεδίο να μελετήσουν ένα συγκεκριμένο τμήμα της επιχείρησης. Αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την οικονομία, τα μαθηματικά, ή των επιχειρήσεων. Μαθήματα ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τις εθνικές και διεθνείς αγορές και τον τρόπο που σχετίζονται μεταξύ τους. Οικονομικά, η ανάλυση των δεδομένων, καθώς και οικονομικές γνώσεις, είναι, επίσης, συνδετήρες αυτού του μεγάλου. Οι μαθητές θα προετοιμαστούν για τη διαχείριση των κινδύνων, τις επενδύσεις, τα οικονομικά, και γενικότερα η αλληλεπίδραση με την αγορά για τις επιχειρήσεις. Οι σπουδές χωρίζονται σε πρακτικές και θεωρητικές εφαρμογές.

Υπάρχουν πολλά οφέλη για τους φοιτητές σε αυτόν τον τομέα. Εκείνοι που μελετούν οι επενδύσεις βρίσκονται σε προνομιακή θέση για να αρχίσουν να εργάζονται.Εκτός από τις πολύτιμες οικονομικές δεξιότητες, θα αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, της επικοινωνίας, διοικητικές, και την ηγεσία τους.

Οι δαπάνες που συνδέονται με τη λήψη ενός προγράμματος Bachelor ποικίλουν αρκετά. Το σχολείο και η χώρα θα μελετήσει σε, του ειδικού προγράμματος, και αν έχετε μελετήσει σε απευθείας σύνδεση ή όχι όλα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα έξοδα. Για το λόγο αυτό, μπορεί να είναι πολύ ευεργετική για την έρευνα διαφορετικές επιλογές πριν από την εγγραφή.

Με ένα πτυχίο στην επένδυση, οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν δουλειά με τις τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρείες, εταιρείες λογιστικής, και το οικονομικό τμήμα των μεγάλων εταιρειών. Πιθανές θέσεις περιλαμβάνουν κινδύνου και διαχειριστές επενδύσεων, συλλογή και ανάλυση δεδομένων, επικεφαλής της υπηρεσίας, λογιστές, και ρυθμιστές του δανείου. Επιπλέον, εάν έχετε μελετήσει περισσότερο τη θεωρητική πλευρά της επένδυσης, είναι δυνατόν να συνεργαστεί με την κυβέρνηση δημιουργώντας τις πολιτικές που διέπουν την οικονομία. Οι εργασίες αυτού του τύπου βοηθά ολόκληρο τον κόσμο με τη δημιουργία μιας πιο ασφαλούς ανταλλαγής.

Αν σας ενδιαφέρει η οικονομία, τα μαθηματικά, ή των επιχειρήσεων, να εξετάσει τη μελέτη των επενδύσεων. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

4 Τα αποτελέσματα σε Επενδύσεις Filter

Πτυχίο Οικονομικών, Επενδύσεων και Κινδύνων

The London Institute of Banking & Finance
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;6 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Σχεδιασμένο για όσους θέλουν μια καριέρα στην επενδυτική τραπεζική και τους συναφείς ρόλους, παρέχοντας την ευκαιρία να μάθουν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που δίνει μοναδ ...

περαιτέρω

Bachelor of Science (Hons) στη Χρηματοοικονομική (Επενδυτική Στρατηγική)

Meritus University
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Ιαν. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Bachelor of Science (Hons) στη Χρηματοοικονομική (Επενδυτική Στρατηγική) είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που προσφέρει το Meritus University οποίο δίνει τη δυνατότητα σε έναν ...

περαιτέρω

BSc (Hons) Finance & Investment

University of Greenwich
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
3&nbsp;-&nbsp;6 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Η συνεχιζόμενη ζήτημα του χρέους της ευρωζώνης προσφέρει μια προκλητική και συναρπαστική ευκαιρία για να μελετήσει τη χρηματοδότηση, ένα θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο των ε ...

περαιτέρω

Bsc (hons) χρηματοδότηση και επενδύσεις με ένα χρόνο στη βιομηχανία

Kent Business School, University of Kent
Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Αύγ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
<
4 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Ο βαθμός χρηματοδότησης και επένδυσης μας σας διδάσκει πώς να εφαρμόζετε οικονομικές και οικονομικές αρχές σε πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις. Σας προετοιμάζει για μια ...

περαιτέρω